40 de zile - 40 de zile după moartea sa - în comunitatea de înregistrare Tatiana Ortodoxe (Sirenia)

În al treilea rând de zile, al nouălea și al patruzecilea - atunci trebuie să comandați un Requiem. Aceste 40 de zile sunt cele mai bune, așa cum se spune preoților, pentru a distribui elemente ale persoanei decedate (în caritate, ceea ce ar fi luat aceste zile de încercare milă), dar nu și după 40 de zile, așa cum se crede. Așa cum Rugăciuni și (scoaterea particule pe liturghiei persoanei decedate). Neîncetat psaltyr- tocmai acesta poate fi comandat timp de 3 luni, șase luni, un an, etc. (De asemenea, este foarte bun la a ajuta să cerșească sufletul uman). Și, desigur, de pomană și viața ta pios cu o mărturisire lunară și comuniune!) Am comanda un parastas încă în fiecare week-end și după 40 de zile! Dumnezeu salvează-ne!

Ce fel de serviciu în biserică cumpărat pentru recuperare și vindecare Rugăciuni știu doar, dar ce altceva este posibil? Mulțumesc.

Bună ziua, domnule Am o întrebare: Am un 4 luni tata vechi au murit (((Deci, mama mea a avut recent o cerere să-i dea un nou tricou, plângându-se că vechiul rupt Mama a dat 2 tricouri vecine și ..

Maine 3 ani de la moartea tatălui meu. Prompt ce serviciu de ordine în biserică și, în general, în conformitate cu regulile de onoare amintirea unei persoane iubite?

Bună ziua, Mâine este aniversarea morții unuia cheloveka.Chto pot fi comandate în biserică sau doar o notă de la dosar? Și dacă este necesar să se efectueze produsele Kakunov? Dacă da, ce? Vă mulțumim anticipat pentru răspunsul dumneavoastră

Bine ai venit! Am nevoie de o persoană la preot în biserică. Cum de a face acest lucru? Serviciul de unde am terminat sărut Crucea și apoi tatăl meu a plecat. Me că, dacă în acest moment pentru el să meargă? În general, confuz.

Părinții mei sunt sub o anumită vârstă au fost atei, dar la cererea bunica mea a fost botezat. Totul sa schimbat cu boala grea Papa. După trei luni în spital, el a privit ca un skilet acoperit cu piele a venit la templu, unde preotul.

Bine ai venit! Am comandat cineva de pe acest site? Vino?

articole similare