4 ani de relația noastră!

Dragă, eu vă felicit pentru aniversarea relațiilor noastre. Te iubesc foarte mult! Spark sufletul tău, o dată străpuns inima mea, trezit în el sentimente de un vulcan, din care a crescut o floare de foc pasiune și dragoste arzătoare pentru totdeauna pentru tine, draga mea! Brilliant, în comparație cu tine piatra pur si simplu palid, I LOVE YOU.
Îmi amintesc cum ne-am întâlnit pentru prima dată ... .Ty sa uitat la mine, și am fost jenat ... ... În această seară nu voi uita niciodată ... el a fost cel care a unit inimile noastre pentru totdeauna! Atunci totul nachalos..ty mi-a luat de mână și a mers acasă pentru a vedea ... Am fost tăcut tot drumul, doar a încercat inimile noastre ... și am devenit una cu zi! A fost totul și certuri și bucuriile, necazurile, zâmbete, separare ... separare, dar cu toate acestea, indiferent de ce - suntem împreună. Mi-ai dat flori ... cumpăra bomboane de ciocolată, și chiar și atunci nu am vrut să le ia ... :) si primele daruri ... Îți amintești? Și separarea noastră de lungă - atunci când nu ne-am vazut la fel de mult ca 10 luni? Dar am fost de așteptare pentru tine! Și așteptați! Și cât timp am stat sub copac de tei. mai ales atunci când a plouat :). Îți amintești cum dedic te versetele, face felicitări cu propriile mâini? Și, după cum ați ghicit timpul? Și ai dovedit! Și cum mi-ai făcut o ofertă? Îmi amintesc! Apoi nunta, luna de miere ... .acum amintesc ... am fost de planificare pentru a deveni parinti ... si ne-am luat ... acum suntem o familie adevărată! Îmi amintesc ... și plânge ... - dar e lacrimi de bucurie! Cum te iubesc! Vă mulțumesc că mi-ai!

A fost o vreme, eu nu știu,
Așa cum sunt singur, era gol.
Dar, pe de stacojiu orizont vela
Am rupt - este să vii, draga mea.
Totul sa schimbat! aprins
Viața mea este lumina ta minunata!
Cât de minunat, m-am îndrăgostit de tine
Și vă mulțumesc pentru asta!
Lasă-ți ochii ca stelele din sud
Pentru mine întotdeauna straluci!
Fie ca noi pentru totdeauna unul pentru celălalt
Cel mai scump dintre toate darurile!