3 ani fără picioare!

3 ani fără picioare!

La început începe să se încheie, pentru fanii de povești sentimentale muci lăsat pe margine în speranța unui accident de mărturisire dezactivat :) În acest moment eu sunt fotograf destul de succes, pe parcursul acestor trei ani, m-am căsătorit cu fiica mea sa născut, am fost în munții din Norvegia, pe vulcani din Kamchatka, în toată Europa, etc. Pot mai mult de 10 de ore pentru a merge la munte cu 30 kg rucsacului rula pe picioare de spațiu, și în cele din urmă sezonul trecut la Soci pe schi gonnym Cupa Mondială România a avut loc în al doilea rând, și în câteva zile, merg la concurs în Europa. În picioare scurte, fier - este rece. )

3 ani fără picioare!

Numele lui este Oscar pestorius - el a yu.afriki. o inspirarea și toate! - un tip cool! La Londra, nu a reușit să se agită mâna - Sunt slab pentru a merge la Jocurile Olimpice, și, probabil, în Brazilia, astfel pregătit.

Am decis să adauge un pic. Cea mai mare parte a oamenilor. devenind dezactivat din diverse motive, sunt angajate în tratamentul în spitale. bea tablete, etc. Când vorbești. - du-te la stadion sau du-te la clubul de fitness. sau plimbare în parc, dar fac taxă. unii arata ca un idiot și practic toate continua să caute sănătate în banii cheltuiți pe lekartva în farmacii. Spune - Capite eu mai bine pantofii de alergat și costum de pistă. Și oamenii nu au înțeles. nu este într-o picurare. comprimate da sănătate preparate injectabile. Așa că ține pasul.

PS Legat de schi în anul 93-lea - medicii au interzis, artrita a genunchiului, cu toate acestea. Acum cred că, poate în zadar?

Puteți săpa mai adânc și - picioare bine, dar ceea ce despre un suflet nemuritor care strivit sub televizor. Poate pe munți și de a urca la ea respira.
Despre alpuhi foarte adevărat - sunt poporul nostru! Și pe bună dreptate :) caritate în cea mai pură formă - probabil nu cea mai bună investiție - mare atunci când lucrează bani - creșterea anumitor persoane sportive idei interesante - este frumos să ia parte la ea :)

Sufletul sub televizor. Ei bine, asta e prea adânc, este un viciu, este sărăcia.
Aș vrea, fără cel mai mic indiciu de condamnare, a declarat pe de altă parte, a celor care, din diverse motive, și poate chiar vrea, dar nu te pot antrena pentru a juca sport: dependenți de muncă, renunțarea complet la activitatea vieții sale; henpecked, - „soția mea a zis mama, apoi la mama sa-i“; doar drăguț leneș, multe dintre ele au ars pe deplin în trecutul recent. Cam asta, am oftat și să citesc despre tine si realizarile tale.
Vă mulțumesc, bun exemplu și stimulent pentru mulți „sănătos“!

Dezvăluie fir de discuție

Această idee ar trebui să fie să trimită psihfak - să-l ocupe cu profesioniști, și eu sunt sportiv, nu este foarte profesionist, dar och pe speranța și ar dori să meargă împreună cu acei oameni care au motivat deja suficient.

Un om, poate nu ar trebui mai ușor? V-ați gândit vreodată despre asta?

Aici, din nou, văd aici o reacție normală de cei mai mulți oameni, din care personal am o poarta, el a fost ca un invalid, el are nevoie de mai ușor. Dureros, de fapt. Incredibil enervant atunci când, de exemplu, în transportul de orice fir astfel încât bunica foarte plin de compasiune da drumul tinerilor care, după cum cred ei, capacitatea limitată. Am înțeles că această doamnă foarte vechi, chiar greu de imaginat că oamenii se execută, uneori, oameni mult mai bine sănătos, iar el nu avea nevoie ca mila lor. Înțeleg că oamenii sunt diferite, iar unele ar putea într-adevăr nevoie de ele să aibă anumit fel. Și totuși - furios. (

Reguli de bază de bună-cuviință - este atunci când tinerii mod de a da mai în vârstă (sau persoană tânără - fată). Acest lucru este normal.
Pot să înțeleg, dacă tinerii sunt mod de a da persoanelor cu handicap.
Dar când bunica vechi dă drumul, spre exemplu, un tip tânăr, chiar și cu un băț - mi se pare, se pare ca ceva umilitor (pentru un om tânăr) și, ca să-l puneți blând, ciudat.

++Dar când bunica vechi dă drumul, spre exemplu, un tip tânăr, chiar și cu un băț - mi se pare, se pare ca ceva umilitor (pentru un tip tânăr) ++
Este umilitor trebuie să fie pentru acei tineri care stau acolo și să nu cedeze. Sunteți în besites direcție greșită.

Pentru acei tineri care stau acolo și să nu cedeze - Acum nu este punctul.
Adică, ce fel de atitudine face ca o persoană care se consideră destul de sănătos, să simtă că el este bolnav, sau ca acesta să fie tratat ca atare.

Pentru bunica mea, care sunt revendicările? Cum putea ști că tânărul cu un băț se simte complet sănătos? Pentru că el poate fi și, de fapt, este foarte greu de suportat.
Aici sunt sigur că sunt capabili să distingă cu precizie între persoana care se consideră destul de sănătos, iar cel care se află abia, dar încearcă să nu tipul de fișier?
Nu sunt deloc sigur că contrastul. Știu oameni care nu stiu cum arata uimitor cum se simt rău.

Sunteți, probabil, greu de înțeles. Dar de fiecare dată când mă ard cu rușine și vreau să se afunde în pământ, când eram o fată tânără, cedând astfel că e bunică plin de compasiune. (I, de asemenea, este dificil să stea pentru mult timp, dar în acest caz, ar fi bine post.

Și ce să-ți este că da drumul la grannies loc?
Aș fi bucuros de modul în care, a mulțumit și a refuzat, în cazul în care nu este necesar. Ce e în neregulă cu asta? Este curtoazie comună - pentru a oferi un loc. Am fost într-adevăr de câteva ori o condiție care am propus pentru a plasa bunicuță. Oh, cum am fost bucuros. I - tânără fată sănătoasă a fost încântat. Și să profite de. Pentru că am fost rău, am fost operat cu o zi înainte, nu am calculat forțele și poperlas metrou. Într-adevăr m-am gândit că acum grohnu leșin. Nimeni nu a observat că mă simt rău, dar bătrîna a spus. Mulțumesc ei foarte mult. După ea și alții au observat și ma așezat.

Și ce să-ți este că da drumul la grannies loc?

Sincer, eu nu cred că la această întrebare și răspunsul vine, sincer, nu foarte mult, dar același răspuns.

Dacă, de exemplu, Dasha Yashin (prietenul și ghidul meu, cine știe - va înțelege) îmi pare rău pentru mine, n-aș fi ridicat în picioare la orice top. Aici.

Îmi pare rău, nu am vrut să rănesc întrebarea dumneavoastră. Înțeleg că, în această situație, întrebarea mea suna nepoliticos. Încă o dată, îmi pare rău.

Vă mulțumim pentru sinceritate! Tu și am un bonus care nu are oameni sănătoși, în opinia mea, acest lucru nu ar trebui să fie rușine, ci să-l folosească! Adică, așa cum ați observat imediat ce facem ceva, chiar nu deosebit de remarcabil, noi percepem imediat aproape eroi! - și dacă se configureze corect această percepție a altora este de foarte mare ajutor! Aici, de exemplu, am scris un articol și nimic special cu privire la aceasta, precum și rating-ul a crescut și ce cuvinte scriu. Și sponsorul fericit :)
Și am văzut în Cupa Mondială din România Omul de paralizie cerebrala, care a ajuns cu greu la început, abia tremura mâinile, purtați mănuși, nu a putut zastyagnut cu fermoar și dificultate generală era îndoit, și apoi începe. Viteza în jurul valorii de 100 kilometri pe oră 2.4 km pe distanțe lungi - în trei locuri ale unghiului de înclinare de 55 de grade și gheață. El este al patrulea! Și mi sa spus cum celalalt un tip care a avut loc a 3-a purtat de atribuire - a fost epuizat după start, astfel încât chiar el nu a putut ține capul. Asta e cool.

Janka, ce faci? Nu este necesar să se supere de oameni. Mulți dintre ei, sănătoși (din punctul de vedere profan) nu este dat nici o suta parte din ceea ce se poate. Nu plătiți nici o atenție și nimeni nu merge la scop. Când am auzit expresia „inteligent nu spun un prost nu înțelege.“ Lasă-ți de drum mai des sunt cei care nu spun nimic

Despre Bunici - Bunici, de asemenea, sunt diferite.
De exemplu, Japonia a fost cazul - 3 fete tinere smuls poșeta de la un pacient vârstnic voditelnitsy-japonez la volan și a fugit. Bunica ia urmărit. Din moment ce a fost la momentul Japonia, campion la sprint, este ușor de prins cu ei și-au luat-o pungă.
Deci, batrana are nevoie de locuri - este, de asemenea, un stereotip.
Te deranjează, că vă dau drumul, și doare că ea inferioară. Este posibil în mod normal, ea a simțit în acel moment. Dacă ar fi fost rău, așa că am fost lăsat să se așeze.

>> Un om, poate că ar trebui să nu ne mai ușor? V-ați gândit vreodată despre asta?
Nu ar trebui să răspundă pentru ea, motivul este mult mai simplu (vezi. De mai jos). Tovarășul meu după leziuni snowboarding mutat, a spus mai ușor. Și puteți încărca lungimea tot mai mare de schi, nu-i așa? Despre bunicile în transporturi. Am făcut un pic pokotsali niciodată jignit dacă un loc inferior, dimpotrivă, era incomod să stea pe tine și aproape lozhatsja, golf și rănit și nu doresc să explice. Călătorit pe un scuter cu motor, totul poate fi controlat manual. O respingere de ajutor atunci când este nevoie și cu o inimă curată este o prostie.

Serghei, ați terminat. Mi-aș dori să continue să își atingă obiectivele.
Ca un om să înțeleagă ceva în aceste situații, vreau să exprim respectul profund pentru soția ta. Eu cred că este foarte importantă realizare în succesele tale.
In prezent sunt un grup cu handicap 1. Am angajat în turism montan. Poate chiar au timp să se întoarcă la munte. Din păcate, nu puteți întotdeauna doar să se bazeze pe perseverența lor și medicamentele necesare și doar noroc, pentru că rezultatul tratamentului nu este întotdeauna previzibil.
Petru.

articole similare