20 fraze care oamenii spun atunci când schimbarea, Creu

20 fraze care oamenii spun atunci când schimbarea, Creu

Apostatul și doriți să prindă aici și acolo. În caz contrar, dacă au vrut să-și părăsească soția și să înceapă o nouă dragoste, ei ar fi mers, en-nu, nu merge. În schimb, ei mint pentru a încerca să păstreze relația lor și nu dor de o amantă.

Deci, care fraza standard, au folosit în acest scop:

1. „Te inseala pe mine?“
Omul poate încerca să impute vina la tine, joc gelos, în timp ce, de fapt, doar ascunde infidelitatea lui. Apoi te vei concentra asupra modului de a dovedi dragostea față de el și să-l convingi că nu a mers la stânga.

2. „Tu nu ești ceea ce ai imaginat“
Din nou, el a trecut pe umeri. El te face vinovat de ceea ce se presupune că la înșelat, pretinde a fi alta. Din nou, vina le distrage atenția numai de adevăratele motive pentru acest comportament.

3. „Voi spăla lucrurile“
Poate suna frumos, dar dacă nu-i place, este probabil că are ceva de ascuns.

4. „Am ridicat la locul de muncă“
Dacă omul tău a fost întotdeauna un dependent de muncă, atunci acest lucru poate fi adevărat, dar dacă este, după ore, la locul de muncă pare ciudat, poate că el are o alta.

5. „Nu cred că nu ai încredere în mine. lipsa de încredere poate distruge relația noastră "
Ea strică infidelitatea relație, nu neîncredere.

6. „Vă simțiți în sus“
Nu-l lăsa să te facă să crezi că s-au înfășurat.

7. „Suntem doar prieteni“
Dacă este așa, atunci nu va fi dificil de a dovedi că nu este nimic mai mult între ele.

8. „Acest flirt inocent / E doar corespondență“
Totul începe cu asta.
Iar fraza dupa ce au aflat despre această schimbare:

9. „Eu încă te iubesc“
Acest lucru poate surprinde, dar cei mai mulți oameni necredincioși nu mai iubesc soțiile lor.

10. „Nu am vrut să te rănesc“
Și acest lucru poate fi, de asemenea, adevărat. Apostatul adesea auto-centrat și sa concentrat doar pe dorințele și nevoile lor, la un anumit moment. El într-adevăr nu a vrut să te rănesc, el a vrut doar să se asigure.

11. „Nu vreau să te pierd“
El nu a putut gândi la asta înainte de schimbarea? Dar el încă mai speră iertare.

12. „Aceasta nu înseamnă nimic pentru mine“
Cele mai multe apostată doar da mindlessly în cerere, astfel încât această frază poate fi adevărat.

13. „Nu știam ce fac“
Se poate tocit alcool mintea lui, dar asta nu scuză acțiunile sale.

14. „A fost doar o singură dată“
Una dintre cele mai populare fraze apostat. Ei nu au făcut acest lucru înainte și niciodată nu va. De obicei, cel care a schimbat cu adevărat în prima și ultima dată, odată recunoscut, pentru că nu ar putea suporta o astfel de vinovăție.

15. „Nu se va întâmpla din nou“
Ușor de spus, dar trebuie să încercăm în continuare pentru a restabili încrederea.

16. „Eu am văzut-o niciodată înainte de a nu“
Barbatii nu doresc să fie o femeie știu au schimbat cu familiar sau nu. Dar nu contează. Ceea ce este important este faptul de trădare.

17. „Intotdeauna ai o durere de cap“
Poate că e adevărat, dar problemele din viața ta amoroasă nu justifica infidelitatea lui.

18. „Ea ma sedus“
Serios? Și nu ai putut refuza? O încercare de jalnică să se justifice.

19. „Tot nu este ceea ce pare“
Nu, totul este bine.

20. „M-am schimbat“
Infidelitatea - aproape ca alcoolismul, și ai nevoie de suficient timp și efort pentru a scăpa de ea. Pentru moment, nu devii un om bun.

articole similare