15 secrete pentru mame - la copii

editorialistul nostru Elena Chornovil împărtășește secretele sale unice de modul de a face o viață cu copilul cât de minunat pentru el si pentru mine.

În fiecare zi, fiecare mamă găsește răspunsuri la multe întrebări, ce să facă în cazul în care copilul dumneavoastră:

• Îi place să se bazeze pe ei înșiși, pentru jucării, cărți;
  • scoateți mănușile în stradă;
  • El nu vrea să meargă la culcare.

Aceste probleme sunt mici, dar ele pot duce la mai multe lacrimi. Sau pereți izrisoval. Sau rece. Este o rușine atunci când o decizie nu vine în minte.

Cum de a reduce costurile Kinder Surprise?

Micul meu Luda (e 2,5 ani) iubește Kinder Surprise. Dar este distractiv timp de cinci minute, și costă nu este suficient. Am dat seama că pentru ea lucrul cel mai important să știe ce e înăuntru. Ea se iubește pe sine procesul de despachetare. Am cumparat o rola de folie și înfășurați o varietate de obiecte mici (jucării, nasturi, bomboane) în folie sau înveliș. Apoi ascunde într-o cutie de sub surpriza Kinder. Aceeași cutie am înveliți în folie. Acum, copilul instalează cu bucurie pe Kinder 10-20 pe zi. Până în prezent, acesta este jocul nostru preferat. Acum Luda deja foarte fericit să se ascundă jucării în folie sau ou. Uneori înlocuim folia peste aluatul pentru sculptarea.

Ce se întâmplă dacă copilul îi place să se bazeze pe tine?

Luda îi place să atragă, dar în procesul acesta nu recunoaște frontiere. Ea special îi place să picteze pe ei înșiși. M-am săturat de ea se spală și se lasă să se bazeze pe mine crema pentru copii. Buna borcanul avem poftă de mâncare de desen crema pe sine. Ea pictează și cu mine, și o perie mica mea. Ea mai ales îi place să picteze unghiile și de stomac. Dar acum, după o astfel de „master-class“, nu trebuie să meargă la baie.

Ce se întâmplă dacă copilul îi place să atragă în cărți?

Selectați cartea, în care se pot desena. Avem această carte subțire puțin pentru copii. Am laminat carti preferate pagina Skoch și filme pentru manuale. Noi le trage markeri pentru placi magnetice. Cu această carte markeri tampoane ușor de spălat, cu haine spălate cu ușurință.

Cum de a salva pe paginile de album și să păstreze un birou curat?

Noi vopsea în chiuvetă. La foarte chiuveta de pe placa de sculptura, pe pietricele, conuri, crengi, bucăți de zăpadă, frunze de toamna, pe paste, pe nimic. După desen Luda ea freacă pânză coajă.

alimente Cât de cool?

Cuptor cu microunde - un mare ajutor orice mama. De ce nu invers dispozitivul? Cum să se răcească repede terci? Pentru acest ventilator mic perfect, care a rămas cu tine în timpul verii.

Cum de a face în așa fel încât copilul nu a luat de pe un deget?

Când fiica mea cea mare, Natasha era mic, ea a iubit pentru a trage cu un deget. Și o face repede. Iată un joc de ea a avut.

Am luat mănuși cu un deget mai confortabil, moale, nu gros și coase-le direct la sacou. Copilul a dat seama repede că pentru a arunca aceste mănuși nu va funcționa. mănuși cu un deget Luda ca șoareci. Când ne-am pus pe ele, apoi se ascunde într-o gaură de șoarece (manșon). mănuși cu un deget cusută pot fi emise în formă de șoareci și de joc. Ea ne-a ajutat.

Cum să acalmie un copil, nu iesi din pat?

Când sa născut Natasha, am cumpărat un pat de copil cu un leagăn. Suportul a fost pe curele de cauciuc și ușor de clătinat. Dar, stând lângă pat de copil am obosit repede. Am luat frânghia cu un capăt legat de leagăn, iar celălalt la o bandă elastică de mare pentru păr. Intins pe canapea, am pus guma pe piciorul cuiva și a dat un leagăn de trafic picior mic. Și ei se uită pentru laptop-ul de cinema sau în liniște chat.

Cum de a adormi un copil și, în același timp, pentru a face sport?

Copiii mici le place să doarmă în brațele ei. Răul de mișcare poate fi consumatoare de timp. Întotdeauna m-am simțit rău pentru acel moment. L-am petrecut pe cont propriu pas-antrenament. Punerea în mijlocul camerei un suport pentru picioare (titular mic similar cu o bancă, vândute în departamentele hardware), am simula scări alpinism, coborâri și ascensiuni făcute convenționale pas-antrenament. Fiica, care acționează ca un agent de ponderare, perfect leagănă. Uneori, am ținut-o în brațe, uneori scuturat într-o praștie.

articole similare