![15 secrete de fericire pe ceremonia Noaptea vrăjitoarelor pe bunăstarea, calea către CEBE (noapte) 15 secrete de fericire pe ceremonia Noaptea vrăjitoarelor pe bunăstarea, calea către Cebe](https://images-on-off.com/images/45/15sekretovschastyanavalpurgievunochobrya-0fb4827b.jpg)
Se crede că în Vrăjitoarelor Noaptea Walpurgiei turma în ziua de Sabat, în locuri speciale, cum ar fi Muntele Bald pentru a crea faptele lor perfide. Dar voi distruge stereotipurile, pentru ca acesta este un -Buna de vacanță și magie lumină. Executat în acest timp vrăji magice și ritualuri va aduce te iubesc, sănătate și prosperitate, protecție de la magie neagră și vrăjitoare Chase. Deci, cum suna fericirea în noapte vrăjitoarelor? Acest lucru vă va ajuta 15 secrete de fericire!
Primul lucru pe energie cheltuită pentru a curăța de locuințe, să-l treacă cu lumânări biserică de ardere și tămâie pentru fumigarea toate unghiurile. Acest lucru va ajuta sa scapati de negativitate acumulate.
* În dimineața după trezire, încercați să vă amintiți ceea ce ai visat descifra semnele lumii viselor. Vise în noapte vrăjitoarelor au un sens profetic!
* La răsăritul soarelui, face o dorință, referindu-se la puterile superioare, uita la soare. Cuvinte - arbitrare, dar care vin din inimă, cu credință.
* În tradiția păgână și de vacanță din partea sexuală afectată. Se crede că, în acest moment al forțelor vitale care se trezesc ascute toate cele cinci simțuri. Și, pentru că dragostea de momeli făcut în această zi, funcționează cu un bang! Cuplurile de asemenea, recomandat pentru a face dragoste - sărbătoare simțurile spori energia, consolida relațiile.
* Dacă în zori epavă de salcie și dau călătorului, se întoarce acasă nevătămat și cu o veste bună.
* Pentru a scapa de vrăjitoarea cea rea (persoane pe care le doresc bolnav, ceea ce face căptușeală și rău, invidie, etc), du-te în jurul carcasei invers acelor de ceasornic cu torțe de ardere. lumânări -tserkovnye alternative. Doar asigurați-vă că vântul a suflat afară flacăra, sau ritualul va trebui să înceapă din nou.
* Puterea Miraculos de rouă cunoscut la noi pentru o lungă perioadă de timp. Dar, în prima dimineață a lunii mai în urma în noaptea vrăjitoarelor functioneaza cu adevarat minuni! Seara, setați paharul în stradă pentru a colecta roua pe iarba (dacă este mic, colecta arme). La răsăritul soarelui se spală acest roua, spunând mantra: „Fericiți roua pură ca ochii lui Dumnezeu. Ajută-mă, rob al lui Dumnezeu (nume), să fie cât mai curat și frumos. Se spală fața cu riduri Mayat da, da tinerilor atât de frumos. Ascultați cuvintele mele, să îndeplinească dorința mea, acest lucru mă va ajuta să vrăjitoarelor vraja! Așa cum a spus, așa să fie, cuvântul meu - imprimare piatră, nu rupe, nu se rupe "!
Aceasta vraja este valabilă timp de un an. Următoarele Noaptea vrăjitoarelor trebuie să fie repetată.
* Pentru a atrage bani. Ia-o lumânare de aur, 6 verde, alb 9, ulei de pin, sare Chetvergova (care a fost calcinat la de miercuri joi, înainte de Paști). În primul minut după miezul nopții, 01 mai (30-1), lubrifiați toate lumânările de ulei de pin. Pune în centrul mesei cu o față de masă lumânare descoperit în jurul valorii de aur - verde, apoi - lumanari albe. Al treilea cerc restricționează sarea joi. Aprinde o lumânare în aceeași ordine - în primul rând de aur, apoi verde, apoi alb. Du-te în jurul mesei de trei ori într-sensul acelor de ceasornic, spunând: „De trei ori Pământul în jurul lui rândul său, și bogăția mi naviga.“ După aceasta stinge lumânările în ordine inversă. Le puteți utiliza la discreția sa. (Dar această ceremonie este pentru cei care au aceste indegrienty deja)
* Nu aduce in casa de liliac, în cazul în care acesta nu este un om sănătos. Aceasta planta în noaptea vrăjitoarelor ispitește spiritele lumii subtile, iar acest lucru va încetini de recuperare!
* Pentru a pune pe cap în fața iubitului ei să fie irezistibilă, țese o coroană de iederă pe Noaptea vrăjitoarelor, și du-te la culcare. Cununa începe în dimineața pe râu.
* Pentru a scapa de rivali, înainte de culcare, se toarnă într-un pahar de apă pură de izvor. Jos pentru a fotografia preferată. Se presara un varf de cutit de sare. Așezați capul patului înainte de a merge la culcare. Spuneți „da apă sărată, se spală toate chinurile, lecții și prizora un slujitor al lui Dumnezeu (nume). Pentru doar sa uitat la mine, să-mi place să nu se uite la celalalt! Implor numele sfânt al vrăjitoarelor! „În dimineața turna apă. Foto arsură. Un ajutor reciproc întoarcere pus pe o placă în zori pe 1 cub de gheață. Uită-te la ea și imaginați-vă toate topiturilor rele cu el. Apa rezultată adaugă la băutura preferată.
Iată câteva simple, aici 15 secrete ale fericirii pe Noaptea vrăjitoarelor. Ce altceva se poate face în noaptea de Walpurgis mai ușor. Există un alt ritual pentru prosperitate. în care puteți solicita ajutorul unor puteri mai mari.
Deși eu sunt o vrăjitoare, dar Noaptea vrăjitoarelor în Sabat pe munte plesuv sau un alt loc magic pe o coadă de mătură nu va acoperi. (Ar Am mătura, aparatul nu a avut nevoie să și planul;)) Dar eu știu că atât forțele întunecate și luminoase cred că în noaptea sfântă a vrăjitoarelor eveniment semnificativ între ciclul anual de mii de ani. Oricare ar cere oamenii nu au apelat la cer, este puternică în împlinirea dorințelor. pentru că în același timp, rugați-vă pentru milioane de ordinare și Veda. Așa că împărtășesc cu voi ritualul de a primi ajutor social.
![15 secrete de fericire pe ceremonia Noaptea vrăjitoarelor pe bunăstarea, calea către CEBE (vrăjitoarelor) 15 secrete de fericire pe ceremonia Noaptea vrăjitoarelor pe bunăstarea, calea către Cebe](https://images-on-off.com/images/45/15sekretovschastyanavalpurgievunochobrya-c4121f7a.jpg)
Ritualul bunăstării
Nu a fost până la miezul nopții 01 mai, este necesar să se meargă pe un câmp arat (sau în avans, în cazul în care locuiți în oraș, face un pat, versiunea cea mai primitivă - pentru a găti o oală de plantare la domiciliu). Principalul lucru pe care a fost cultivat pământul. Ornamentele uzura de aur și hainele ar trebui să fie negru, și pe, oportunități lungi. Protejați masca (sau ochelari de soare). În locul în care nu se va vedea, stai jos, să sape o groapă și a pus-o în 3 monede. Scoateți masca, rotiți fața spre cer și spune, „Sfinte vrăjitoarelor, vorbesc cu tine! Toți zeii lumii au venit la acea oră, pe verandă, dar vezi fața mea! Ajuta casa mea este ca nici o alta. Păstrați bogăția existentă, înmulțiți-l, nu Delhi! Zeciuielile sacrifica mai mult din nevoia mea. Cer mijlocirea și patronajul! „Monede acoperite cu pământ, o mască peste ochi și să plece fără să se uite înapoi. Apoi arunca hainele, și este mai bine să ardă toată dimineața, 01 mai pe rug.
Numai că este important să ne amintim acest cuvânt, cu fiecare a zecea parte din venit pentru a da (10%) pentru cauze bune. ceea ce nu este important și nu spune nimănui, pentru că caritate ar trebui să fie fără un nume.
Spune-le prietenilor „15 secrete ale fericirii pe Noaptea vrăjitoarelor + rit al bunăstării“