14 kg în două luni! Nu mai zhirtrest! El a câștigat în greutate, fără diete stricte și foame! Fotografiile mele înainte și

După cum se spune copilăria mea a fost dulce.

Tata bomboane adus întotdeauna, Morozhenko și eu iau o mare plăcere a fost manca - o noapte ar putea înghiți până la 5 bucăți de înghețată. Mama certat tatăl său, spunând că raskormish fata - mirele nu găsește, iar Papa a răspuns destul de serios - de ce logodnicul ei va locui cu noi.

Când mama mea controlată că cumpără - el mi-a aruncat în liniște bomboane de ciocolată sau du-te la magazin, am fost chiar acolo - Pa, cumpara bomboane de ciocolată și mai mult.

Când aveam 18 ani am cântărit 74 kg la înălțimea corpului 172. Și apoi mi-am dat seama că am zhirtrest. Anul am mers cu această grăsime. În 19 ani, am dat seama că în mâinile mele să mă facă fericit. Îmi amintesc bine ziua - a schimbat viața mea. M-am așezat în bucătărie pentru un laptop și mănâncă o farfurie mare de cartofi prajiti cu ketchup. M-am uitat la fotografie fete subțire - mănâncă și plâns. spectacol teribil!

A doua zi m-am trezit într-o mare stare de spirit, și a dat seama că, în mâinile mele să mă facă fericit. M-am dus la Auchan a cumparat diverse creme, scrub, hoop, pas. Și să înceapă să acționeze!

Timp de 2 luni am grame de ciocolata in gura nu pune. Și 2 luni a pierdut 14 kg. Am imediat pe tocuri - cluburi, o viață nouă! Acest lucru este foarte cool!

Vă doresc succes în a pierde în greutate! Amintiți-vă că totul este în mâinile noastre, cel mai important lucru - dorința și angajamentul! Mult noroc!

fotografia mea înainte și după:

14 kg în două luni! Nu mai zhirtrest! El a câștigat în greutate, fără diete stricte și foame! Fotografiile mele înainte și