Desigur, există foarte puțin timp înainte de Anul Nou și de Crăciun, dar dacă dintr-o dată încă nu ați decorat pomul de Crăciun și doriți să-l facă, să încerce să facă jucării pentru ei. Crede-mă, e foarte rapid, foarte frumos și foarte interesant. Și asigurați-vă că pentru a vă oferi spiritul de vacanță!
În țara noastră înainte de revoluție, am pus un pom de Crăciun în cinstea Nașterii lui Hristos. jucării de producție în acei ani a fost slab dezvoltată, și tot ce a fost decorat cu păduri frumoase, sau au fost importate din Germania, fie în mod manual. Rochie un pom de Crăciun în acele zile a constat din simbolurile evenimentului care a avut loc cu omenirea. Pomul de Crăciun a fost făcută pentru a decora merele după pomul îngerilor buni și răi, și lumânări - ca simbol al purității, iar partea de sus a fost ridicat stea 6 colțuri în memoria miracolul Nașterii Betleem.
După revoluție, pentru a sărbători de Crăciun și decora pomul de Crăciun a fost interzis, dar să bat tradiția inimile oamenilor era dincolo de puterea chiar și cei mai puternici lideri. În această perioadă de persecuție în secret pentru a crea manual cele mai frumoase și neobișnuite decorațiuni de Crăciun, și, desigur, oamenii încă îmbrăcat pom de Crăciun. Nu se poate face față cu „spiritul Crăciunului“, în 1935 a revenit la viața de zi cu zi a arborelui, dar în rolul de copac în noul an.
Trăim într-o epocă minunată pentru noi, pentru a deschide mai multe generații din trecut, nu putem cumpăra doar o „ștampilate“ jucărie neobișnuită, dar, de asemenea, pentru a crea cel mai original și unic propriu. Ne puterea de a decora pomul de Crăciun cu orice dorință: de sticlă și bomboane la baloane de casă și ursuleți de pluș. Am adunat pentru tine in acest articol idei interesante și gata-ateliere de jucării de Crăciun.
1. decorare de prăjituri și produse de patiserie
Acest ornament este o foarte veche și tradițională. decorate Anterior glazura de turtă dulce, aur și argint folie, și de a folosi frunze de aur pur - astfel de straturi subțiri de aur, pe care le lipesc instantaneu la suprafață, și le-ar putea mânca împreună cu stick-ul. Dar mulți ani în urmă, oamenii nu au putut imagina că vor exista vopsele de toate culorile și o varietate de decoratiuni delicioase.
2. Jucării din aluat de sare
Acest element are rădăcini comune cu cel precedent, dar cel puțin jucărie comestibile din testul sărat în cauză, ele arata foarte apetisant, mult timp stocate și a făcut foarte simplu.
veți avea nevoie pentru aluat de sare:
- faina 2 cani
- sare 1 cană
- aproximativ 250 g de apă rece
Toate se amestecă, apoi se ruleaza aluatul frământat și tăiate figurine. Poate fi direct pe scena testului se adaugă colorantul și o jucărie este chiar mai interesant, în același timp, nu trebuie să fie acoperite cu vopsea. Apoi, jucăriile să se usuce în aer liber, va dura 2-3 zile, iar în cuptorul rece (până la 50 de grade), cu ușa întredeschisă - 6-12 ore. Cifrele uscate pot decora: cerneluirii, butoane glazura de decorare, scoici, margele, pietre, etc ...
jucării Sărate interesante pentru a crea chiar și cele mai mici frământa. În acest caz, o astfel de opțiune nu este numai rentabilă, dar, de asemenea, foarte atractive.
atelier de vii crearea de carne de miel din aluat sărat
3. margele Jucarii si margele
Ce ar putea fi mai simplu decât la perle șir pe sârmă și îndoiți-l în orice formă, care numai dorințele inimii noastre? Și cât de multe margele frumoase pot oplesti!
De asemenea, foarte frumos jucării uite de la resturi de brocart și alte texturate, țesături interesante, decorate cu margele, margele si paiete.
4. Jucării de pomponuri
Cu această jucărie unui copil, am început o vacanță în acest an. Inima, chiar și atunci când acesta devine mai cald, cu ramuri de copac la tine arata fabulos bufniță sau un miel pufos.
Pentru a pune în aplicare o astfel de jucărie, veți avea nevoie de o minge de fir a placut un pic de carton și lipici. Este mai gros șirul este, cu atât mai puțin va merge pentru a crea un POM-POM. Ochii pot fi cumpărate gata făcute sau vopsea pe carton.
Tăiați din carton sau orice alt cerc material dens și pentru a începe înfășurarea firului. În cazul în care gaura este dificil să treacă un creion, ușor de tăiat în cercul buclă a firului dumneavoastră. Un bandaje intermediar rezultat filament fascicul și scoateți bucata de carton. Acum raspushivaem pompom - materiale ornamentale gata! De pomponuri alcătuiesc animalul preferat și decora taie o bucată de carton: coarne, copite, ochi, etc.
5. ciorap Snowmen și cereale
Dvs. găuri ciorap tovarășe? Nu contează, în noul an pot fi executate cele mai indraznete vise, chiar dacă acestea aparțin până-n picioare. A existat un ciorap, și a devenit un om de zăpadă! Se toarnă într-un ciorap un pic de orez, bandaje panglică, care separă capul de viitor trunchi snegovichka, vom umple restul de orez și strâns legată. La capul nou creat snegovichka copilul poate purta șosete și să facă o pălărie, coase pe margele, ochi, trage o gură și obrajii pictat creionul, vopsea sau umbrele mamei mele (acest lucru cu atenție!). Și vise ciorap să ia forma!
6. Jucării din fire
În esență, similar cu pompoane, deoarece materialele pentru a construi cele vor zhe.No important aici este structura firului. Decât va fi matasos, jucării mai mult de lucru interesant. Taie orice figurine preferate din carton sau spumă și împachetate cu fire, decora tot ceea ce pur și simplu vin în minte: nasturi, margele, margele, panglici, etc.
Puteți lua firul de textură densă și de a crea de la aceștia îngeri sau oameni.
Am avut diferite fire de vascoza, margele si nasturi, cu coji de mare, panglici. În cursul a mers tot ceea ce a venit la mână.
7. Jucării din pâslă
Foarte mult îmi place aceste jucării, el însuși a simțit - materialul este atemporal, cu sufletul său atât de special, și dacă respiri sufletul în formă - orice copac devine irezistibil.
8. Jucării din ramuri
Folosind fire sau sârmă, diferite ramuri și vopsea de dragoste dintr-un recipient, puteți crea un figuri foarte neobișnuit din fulgi de zăpadă ren.
Nu a fost nici un paiete din fabrică la vânzare, și ne-am îmbrăcat meserii noastre însemnări pe care am reușit să găsim acum probleme cu nici un decor, asa ca nu uita acest tip de jucărie.
Sunteți de acord că astfel de jucării, există ceva atât de departe de copilărie?
spumă 9. Jewellery
Aici destul de simplu: taie formele dorite spuma - cub, sferă, ovale, inima, etc. - și decora după gust. Aceste cifre se pot decora cu panglici decorative, dantele, margele. Noi folosim adeziv transparent „Moment de cristal“ pentru a lipi la formularul nostru gol. Cel mai simplu material pentru a crea decoratiuni, în opinia mea. În același timp, în mod inutil de scump „stampilat“ jucării din lanțul său de supermarketuri. Crearea de propria lor jucărie acestui material la îndemână, vom obține o capodoperă cu adevărat grandios pentru putini bani.
10. Jucării din hârtie
Cel mai simplu material, dar el este capabil să transmită toate sentimentele de vacanta viitoare. Chiar și cu ajutorul de hârtie albă, puteți crea un decor neobișnuit al casei.
Dar astfel de umflaturi interesante pot fi construite din hârtie colorată.
Aceste bile sunt făcute în arta origami modular.
Dacă o astfel de metodă de a crea decoratiuni de hârtie pentru tine prea complicat și lung, puteți face cele mai simple, decorațiuni din hârtie, care, sub forța chiar și copii mici, folosind clei PVA, fir și hârtie.
11. Jucării din lână simțit
Cu ajutorul acestei arte sunt jucării mari.
master-class pe lână împâslire umedă.
12. jucării de Crăciun de la becuri
Nu vă grăbiți să aruncați becuri uzate, acestea pot fi de folos în Anul Nou. Folosind doar o singură culoare, iar banda poate fi decora perfect casa ta și pomul de Crăciun astfel de jucării neobișnuite.
Pe parcursul anilor de război, acest tip de jucărie a fost foarte popular. În timpul nostru, ne bucura de nu mai puțin interes și trebuie să spun - nu în zadar!
13. pasă de Anul Nou de acadea caramel
Și cum ai face o minge delicios?
Ia spuma, se taie din ea o jumătate de cerc, folie folie noastre colorate bomboane și blocat în spuma sau buretele floral, acadele noastre. În centru este introdus în firul care trece prin buretele, iar capetele inferioare sunt fixate pe minge, astfel că nu va cădea pe copacul nostru de Crăciun.
Și aceasta este doar o mică parte din jucariile si decoratiuni pe care le puteți face singur. Fii creativ, utilizați orice mijloace disponibile: brodeze, tricot, decora, vopsea și sculpta ramuri din lut polimeric, iar jucăria este cel mai bun pentru tine!
Știu o familie în cazul în care în mod deliberat nu cumpără jucării nu au fost făcute pe baza unor considerente practice și minimalist. Sfatul meu pentru tine: nu se priveze de copii și copilărie. jucării de Crăciun adus în casă un sentiment extraordinar de bucurie și căldură, care rebnok va purta cu ei prin viață, și să le dea copiilor tăi. Dragostea unul pe altul! Bucură-te si cei dragi! Asigurați-vă că pentru a visa, jucăria maestru! Un An Nou fericit tuturor și Crăciun fericit!