11 moduri simple de a te iubi

Când spunem „dragoste“, întotdeauna mă gândesc la o altă persoană. Am fost chiar surprins să aud expresia „încep să se îndrăgostească de tine.“

Dar faptul este că mulți dintre noi au ajuns la un punct în care te iubesc este necesar. Motivele pentru acest lucru poate fi diferit: fie am luat prea mult timp grijă de altcineva, sau ne-am epuizat pe plan intern și are nevoie de o nouă sursă de energie.

Te simți stors ca o lămâie; uneori, să se ocupe de acest lucru, aveți nevoie de destul de un pic de dragoste. Chiar și o mică bucată de acest sentiment este plină de un potențial enorm și este în măsură să vă aducă înapoi la viață.

Ai iubit în viața mea, dar cel mai des decât oricine altcineva. Acum vom schimba scenariul și va regiza acest mare sentiment față de persoana care o merită cel mai mult - tine.

Știi cum să te iubesc, pur și simplu a uitat

Love - un proces foarte simplu, care în orice moment poate începe din nou. Te simți din nou toată frumusețea vieții, de îndată ce ați aprins flacăra iubirii, care va fi aproape imposibil să se stingă.

Odată ce ai învățat arta de a umple-te, nu mai trebuie să caute pe cei care vor da te iubesc. Nu mai este nevoie să-și alunge după dragoste, și niciodată nu se va simți lipsa de iubire în viața lor.

Să ne imaginăm. Tu - o găleată, încercați să umple pe altcineva. Tu încercați și să încerce, dar până la sfârșitul zilei aveți încă o găleată goală. Vrei să înțeleagă cum de a crea propriul ventil, deci da, să se umple în orice moment dorit și că a avut încă un pic pentru cineva apropiat sau nu atât de aproape.

Este timpul pentru a descoperi arta iubirii.

1. respira
    Respirați adânc - luxul simplu pe care ne putem permite. Când ne-am respira profund, vom activa procesul de relaxare în corpul nostru, care, la rândul său, declanșează procesul de recuperare. Atunci când corpul este relaxat, mintea noastră, de asemenea, relaxeaza. Încercați acest mod simplu - nimeni nu vrea să fie o bucată solidă de nervi.

Nervii și stresul contribuie la producerea de cortizol - este extrem de dăunătoare pentru corpul hormonului. Deci, respiră adânc și relaxați-vă. Concentrați-vă toată atenția asupra momentului prezent și să-și exprime grijă și dragoste corpul și mintea.

• Îmbrățișați-te
    Când imbratisa corpul elibereaza „plăcut“ hormonul oxitocină, care este, de asemenea, numit „hormonul dragostei“.

Imaginați-vă că vă țineți de cineva care te iubesc foarte mult. Acest lucru poate fi dragoste pierdut mult timp sau un membru al familiei cu care nu ați văzut pentru o lungă perioadă de timp. Imaginați-vă toată puterea și tăria brațelor, și emoțiile înainte de acest moment.

Plumb acest sentiment interior. se Îmbrățișați cât mai ferm le îmbrățișat. Imaginați-vă că ei, de asemenea, te întâlnești cu toată duioșia și dragostea. Îngheață acest moment, se simt adâncimea. Cu cât este mai sincer pe care îl face acest lucru, mai multă forță va atinge.

• Fa-ti un compliment
    Ce este că într-adevăr iubesc și aprecia în tine? Acest lucru poate fi ambiția sau deschidere și prietenie. Acesta poate fi chiar parul cret încântătoare. Principalul lucru - pentru a le face compliment sincer cu adevărat să se simtă fluxul de iubire pentru sine.

Poate părea ciudat să mă vorbesc complimente, dar este important să se facă. Trebuie să depășească disconfortul posibil și să ia un compliment. Care sunt emotiile te cauzate? Zâmbet sau razi?

Să emoții pozitive pe care le va umple. Ia complimentul cu o minte deschisă, acestea vor fi mult mai mult.

Dacă observăm lumea din jurul nostru, putem intra și în interiorul ei înșiși. Dedicati cel puțin o natură puțin timp și să devină o parte din ea. Breathe și să fie în prezent.

• Walk
    Un corp sănătos - ceva la care sunt tratate cu dragoste și respect. Mersul pe jos ne permite să facem sens al lumii, da timp să se bucure pur și simplu respirația și posibilitatea de a reflecta asupra viitorului.

Puteți lua o plimbare, chiar ca o metodă de meditație. Se concentrează pe fiecare pas sa, mulțumesc natura pentru capacitatea de a merge. anxietatea ta se va dizolva, iar tu re-deschide iubirea de sine, care a fost întotdeauna în interior.

• zâmbet
    Când zâmbești, imaginează-ți cum puterea unui zambet aduce caldura pe tot corpul. Să un zâmbet umple fiecare pic de tine cu recunoștință și bucurie.

Imaginați-vă că zâmbet dragostea vieții sale, doar la dreapta însuși zâmbet.
    Și acum tăierea puterea unui zâmbet și o dirijeze spre interior forță.

• Scrie visul devenit realitate și să facă un pas spre ea, acum
    Ia-o bucată de hârtie și scrie titlul de „My Dream“, începe să viseze.
    Să creion se mută în sine - a se vedea în cazul în care aceasta va conduce. Fii deschis la ideile lor și nu condamnă un singur.

După ce ați deschis toate dorințele lor, lăsându-le în jos, relaxați-vă și odihnă. Atunci o privire la hârtie și am constatat că cele mai multe capturi ochi. Ceva din ceea ce ai scris, te va provoca o emoție sinceră și de interes. Asta este ceea ce căutați.

Ei bine, odată găsit, să ia primul pas spre realizarea materialelor scrise. Acest impuls va reveni la viață în dragoste cu el însuși.

• Scrie cinci lucruri pe care le iubesc în tine
    Aceasta este o continuare de-al treilea paragraf compliment pentru el însuși. Dacă ați trecut de acel punct cu ușurință și bucurie emoții, atunci sunteți gata pentru acest pas. Acum este obiectivul dvs. - pentru a găsi chiar mai multe lucruri în tine că ești mândru și dragoste, și scrie-le în jos.

Dar pur și simplu nu face treaba în jumătate, cu jumătate de gură. Trebuie sa iubesti cu adevarat lucrurile pe care le scrie despre tine în jos.

• Uită-te în oglindă și spune: „Eu mă iubesc“
    Acesta este noul nivel de iubire de sine. Ia-o oglindă, deschide ochii si uita-te adânc în ele, simt iubirea în interior.

Imaginați-vă că pronunță această frază cuiva te iubesc foarte mult.
    Spune cu voce tare și se repetă de câte ori poți. Simțiți implicarea lor deplină în acest moment. Cu cât este mai ai prochuvstvuesh, cu atât mai mult se va simți iubirea.

Îți place? Spune-i unui prieten:

articole similare