10 stele care imita pe cineva cel mai elegant din show business românesc

Liderii reytina noastre - Olga Buzova, Victoria Bonya si Ksenia Borodina // Foto:

Multe femei, văzând tinuta stea fugă la croitoreasa sau de cumpărături pentru a găsi similare. „StarHit“ a efectuat un studiu și a aflat cui poți fi în selecția de îmbrăcăminte și accesorii, și ale căror fani stil de multe ori copiat.

Olga Buzova combină hainele de producție proprie cu încălțăminte exclusivă // Foto:

1 loc Olga Buzova.

Viktoria Bonya a reușit să devină o femeie cu adevărat europeană, cu un dram de luciu // Foto:

locul 2 Viktoria Bonya.

Ksenia Borodina încercați diferite imagini, dar, invariabil, atractive // ​​Foto:

Locul 3 Ksenia Borodina.

Alsou - standardul de eleganță, merită să se concentreze pe probleme de prova feminin ideală // Foto:

Ksenia Sobchak recomandă înainte de a pleca să se exploreze pe deplin, pentru a evita pasi gresiti in alegerea tinuta // Foto:

5a Ksenia Sobchak.

Polina Gagarina a reușit să obțină rezultate impresionante în domeniul stilului, după cel puțin o pierdere în greutate de succes // Foto:

A 6-Polina Gagarina.

Alain Vodonaeva se bazează pe feminitate agresive // ​​Foto:

A 7-Alain Vodonaeva.

Bright, bold, sexy Alena capabil de a experimenta cu garderoba. Recent, de exemplu, un exemplu de un strat albastru cu adidași. Pentru 32 ani sa-lea Vodonaeva alege sexy, dar în același timp, rochii elegante, feminine. În plus față de lucrurile sale figura ideale arata foarte bine. Dulap Alena alimentate în mod regulat și cel puțin o dată pe săptămână, ea împarte cu abonații dvs. în rețelele sociale funde lucruri noi.

Vera Brezhnev întotdeauna perfectă în orice situație - și pe covorul roșu și în viața de zi cu zi // Foto:

Vera a 8-Brejnev.

Cântăreața cele mai multe alte stele în rating-ul este cel mai frumos oamenii din țara noastră. Apropo, ea a condus lista celor mai frumoase femei din show business românesc în conformitate cu „StarHit“ cititorii revistei. Credința este impecabil, nu numai pe covorul rosu, dar chiar și la aeroport. In aceasta toamna, Brejnev a spus: „Încă o veste bună! mândria mea. Acasă vânzări capsulă de colectare «VERVERA pentru PE». Acesta este un lucru pe care am conceput, am vrut să fac și făcut-o. "

Yana Rudkovsky se simte tendințe mari, întotdeauna apare doar în costumele trendy // Foto:

Yana Rudkovskaya nouă.

Yana Rudkovsky dulap invidie de fiecare fashionista. producător în vârstă de 39 de ani, este foarte scrupuloși în alegerea haine și în colecția personală de branduri cele mai renumite cele mai recente tendințe mobile din lume. „Eu nu folosesc serviciile de stilisti. Nu-mi pasă cine mă ocărî, nu regret sau discuta. Despre popularitatea sa judecând după „Twitter astăzi și Instagrammu“. Dacă nu am fost interesat de oameni, nu ar fi un astfel de număr mare de abonați. Toata lumea stie ca dragostea mea pentru Chanel. Nu am nimic în neregulă cu această dragoste nu pot vedea - aceste lucruri sunt întotdeauna relevante. Îmi place Dior, Balmain - brandul cu istoria „- spune Yana Rudkovsky într-un interviu acordat revistei Elle. „Stilul meu - aceasta rochie«baby-doll». Este clar că nu voi fi de până la 50 de ani în această plimbare, deși, dacă te uiți la Anna Dello Russo, acesta este, în general, nici un interval de timp nu se conformează. Nu pot spune că sunt un Shopaholic. Deși, dacă îmi place o colecție, puteți merge să cumpere aproape toate din ea. "

Oxana Fedorova - un model din timpul concursului „Miss Univers“ // Foto:

10 loc. Oxana Fedorova.

Text: Inna Fedotova