10 sfaturi cum să te desparți un pat de flori în apropierea casei

Acum trei ani, Natalia a decis să înceapă grădinărit Beskhlebnov direct la Moscova și a spart pat de flori în apropierea casei sale de pe strada Ordzhonikidze. Inspirat de rezidenții săi locali, în vechiul cartier cu clădiri constructiviste este un fel de tradiție că mulți locuitori din ferestrele de la etaj sunt puse sub flori. „Pentru că sub fereastra mea nu a avut o bucată de teren adecvat, - spune Natalya - Am cercetă mică bucată de pământ care nu aparțin uneia dintre casele adiacente. Deci, de fapt, comite zone ghemuite, am început o luptă inegală pentru frumusețea și parfumul lor. "

Avem nevoie de un gard. Mulțumesc activiști, am auzit despre vrăjmașul verde din Moscova - colibri amenintator de tuns - și primul lucru pe care a fost înconjurat de un gard improvizat de flori. Ea a lucrat, când am ajuns să tundă peluza, și nu a observat strat de flori atins, deși nu a fost inclusă în nici un registru oraș. Puteți obkladyvat pietre, anvelope sau pus aceste garduri mici de tije de fier, dar tocmai m-am dus la un parc din apropiere, în cazul în care a câștigat mai multe zeci de bastoane groase, cu ciocanul în pământ și răsucite ramuri flexibile Bush - pentru a obține nuielelor din Ucraina.

Asigurați-vă prieteni cu omul de serviciu. Fiecare sezon în instanța de judecată a efectuat o tăierea planificată de copaci vechi. Pentru a lua lor tăiate în bucăți. Într-o zi într-o formă de inspirație, am luat-o și a condus la o grosime de punte mea răzor de flori (foarte pitoresc, dependent): frumos și puteți sta. Dar, în seara, se întoarce acasă, am constatat că banc improvizat a fost plecat. Sa dovedit echipa diligente a decis să-l eliminați, găsirea de gunoi. Am avut noroc - ei nu au avut încă timp să plece, am alergat și mi-a cerut să se întoarcă ciot meu. Stump înapoi cu ușurință, dar trei zile mai târziu a dispărut din nou - și de data aceasta fără urmă. Apoi mi-am dat seama că am nevoie pentru a face prieteni cu omul de serviciu.

Tot ceea ce este rău, cerneluire. Janitor numit Bakhtiyor a reacționat favorabil la mine: a spus că, în curte următoare nu este eliminat încă toate jurnalele, și a ajutat să conducă până la două întregi de flori. Dar, cel mai important, Bakhtiyor a explicat modul în care să se asigure că acestea nu sunt luate atunci când curățarea teritoriului. Paint! El chiar mi-a dat un pic de vopsea. Servicii urbane Logica este simplă: ceea ce este acoperit pelviana vopsea verde, nu gunoi. Pentru a testa, am rămas în țara celor două lămpi vechi și le-a pictat cu bușteni. Și adevărul - fără bușteni, fără bec nimeni lumină atins de ceva timp.

accepta pierderea. Împreună cu bănci am avut reședința de vară ambiții: toți oaspeții, indiferent de dorința lor, am dedus în seara în grădina ascultând greierii. De câteva ori am băut cafeaua de dimineață, chiar acolo. A fost bine, dar sincer, banca de rezerve nu se justifică. Prin căderea nopții, stai pe ele, desigur, sa mutat la o varietate de subiecte. Prin urmare, atunci când jurnalele din nou, au dispărut (au durat undeva și ani și jumătate), nu întristat în special și nici nu a observat pierderea. Nu vă așteptați pentru a transforma patul de flori pe teritoriul privat, să accepte faptul că va rămâne o parte a spațiului urban. Într-o dimineață, am găsit un om care dormea ​​direct pe flori: pe obrazul stâng - crin pe dreapta - un mic tufă de trandafiri, și sub cap - o pernă de gălbenele.

Nu cheltui o gramada de bani. Cultivarea plantelor - una dintre placerile rare de ieftine, disponibile în oraș. Start vânătoare pentru răsaduri, vei fi surprins de cât de multe plante sălbatice interesante. Din pantele munților Sparrow au fost aduse Campanula minunat mine (nu le sape în căldură). De la gradina plictisitoare - feriga Bush (fiecare primăvară caută din nou pe propria lor grădină de evacuare sale). În termen de câteva zile de mic flageli acestea se desfășoară în ventilator mare și foarte decorativ. Pe peluza de-a lungul drumului, puteți sapa plantele de vetrice, violet trei culori, musetel, toadflax. Nu este necesar, după toate în special pentru a cheltui bani pe un pat în care să doarmă poate fi oricine.

Lumina principală și apă. Același lucru este valabil și pentru munca fizică a investit într-un pat: este necesar să se stabilească priorități. Am mai ales nu deranjez plivitul, numai îngrijorare - udare în sezonul cald uscat. Dacă plec, atunci recurg la ajutorul fetelor locale - ele concurează chiar și pentru dreptul de a uda florile. Cu toate acestea, odată ce lipsa mea de pregătire a dus la un mic dezastru. Nu trageți în timp pentru tufiș gorohoobrazny misterios până la sfârșitul verii sa transformat într-un copac mic, care devine în fiecare an mai mult și se închide floare pat de soare. Cumpărarea de flori, săparea lui sau aducerea prietenilor la grădină, pentru a afla daca prefera soare sau la umbră. Aceasta este singura chestiune de principiu, restul - fie că este potrivit, de exemplu, solul și gradul de îngrijire pe care sunteți gata de a darui, - a aflat în timpul experimentului.

Prima dată când Valentina mi-a vorbit încă cu o oarecare teamă. Dar, asigurându-vă că am fost non-agresiv, el a raportat că curățat pe un pat. Abia atunci am observat că frunzele de anul trecut și resturile lipsesc cu adevărat. Valentina a spus că de multe ori sunt eliminate în jurul valorii de curte, și în cazul în care poate să-mi ceva și la plante. I-am spus - desigur, să, dar probabil nu foarte convingătoare, pentru că în acel moment am văzut că un vecin bun cu gunoiul aruncat afară și bucată ruginite elegant de fier, pe care am găsit de săpat pământul, și care a servit ca un pilon de contrast în stilul grunge pentru liane cele mai delicate.

Aides Natalia: „Eu le-a promis că voi scrie un articol despre răzor de flori noastre cu fotografia lor»

Hang un alimentator de pasăre. În primul rând ar trebui să atragă atenția păsărilor nu este, ci doar vecinii. Dacă se întâmplă acest lucru, nu trebuie nici măcar să păstreze în special un ochi pe umplutura sa: în fiecare curte, există oameni cărora le place să se hrănească păsările, ei observă repede iesle și cu plăcere va depune o crustă de pâine și semințe. Și apoi lângă pat de flori va fi întotdeauna o pasăre. Păsări - este ceva. În primul rând, ei cântă, în al doilea rând, acoperi. Și totuși fertilizat plante.

articole similare