10 secrete de frumusete dupa Lizy Boyarskoy

10 secrete de frumusete dupa Lizy Boyarskoy

1. Eu cred că imperfecțiunile mici în aparență de multe ori este un avantaj major. Amintiți-vă chiar și Barbara Streisand! De aceea, nu am scăpa de cicatrice pe obrazul lui, și l-coaja rasa sa făcut.

2. Niciodată nu am dieted. Și eu nu înțeleg fetele care se uzeaza greva foamei. De ce tortura tine? Am o prietenă grăsuț, și el este foarte mult acolo. Aceasta își are propriul farmec, farmec, din material plastic. Schimbarea în sine este nenatural.

3. Standardul actual de frumusete face ca toata lumea exact la fel: pentru a pompa buze, san, construi unghii, tan-cărbune - și 16 te uiți, poate că este la modă, dar în vârstă de 45 de ani. Horror. Atacul clonelor. Nu poți să urmeze orbește moda!

4. Multe dintre fetele din mers primăvară la solar, nu fi! Acest nenatural cafeniu-tăciune, absolut nu vopsea o femeie. Nu mă duc la solar. Sunt pentru o piele naturală de culoare cafenie sau natural pal.

5. În dimineața, am bea un pahar de apă cu o lingura de miere, pe stomacul gol. Se spune că este bun pentru piele si metabolismul.

6. Îmi place să aibă grijă de pielea lor. Îmi place să vă răsfățați măștile de față, de casă. Cel mai mult îmi place masca de smantana cu aloe. 2 lingurițe de aloe bine amestecat cu 2 linguri de smantana. Aplica masca pe fata, țineți 15 minute, apoi se spală cu apă rece. Pielea este ca un copil.

9. Aș dori să învețe mai ușor se referă la mediu fac eu. Este necesar sentimentul de luminozitate pentru o femeie să fie frumoasă.

10. Îmi place să zâmbesc. Un zambet sincer face întotdeauna o femeie frumoasă.

Înregistrate Anna Korytina

articole similare