Până în ziua de naștere a idolul a milioane
![10 lucruri interesante despre filmul „Visoțki (Visoțki) 10 lucruri interesante despre filmul „Visoțki](https://images-on-off.com/images/45/10interesnixfaktovofilmevisotskiy-24a5ce18.jpg)
Vladimir Vysotsky. fotografie 7info.ru
În ciuda tuturor măsurilor de precauție, rămas bun de la actorul a avut mai mult de patruzeci de mii de oameni, chiar și oamenii în picioare pe acoperișuri.
![10 lucruri interesante despre filmul „Visoțki (Visoțki) 10 lucruri interesante despre filmul „Visoțki](https://images-on-off.com/images/45/10interesnixfaktovofilmevisotskiy-d3977db1.jpg)
În timpul funeraliilor Vladimira Vysotskogo. fotografie ucrazy.ru
Am mai puțin de o jumătate de secol - mai mult de patruzeci de ani -
Sunt în viață și să păstrați Domnul.
Am ceva să cânte, să apară înaintea lui Dumnezeu,
Voi răspunde decât înaintea Lui.
Aceste linii Vladimir Semenovich a scris cinci zile înainte de moartea sa ...
1 .Stsenary filmul scris fiul cel mai mare Vladimira Vysotskogo - Nikita. El ia oferit un loc de muncă scenaristului însuși, Konstantin Ernst.
3 timp .Dolgoe ținut secret numele actorului care a jucat rolul principal. Mai mult decât atât, mulți colegi actori nici măcar nu știu cine a ieșit la setul ca Visoțki. El a apărut numai în machiaj și într-o piesă de paginare a fost scris ca un „Visoțki“. Cu tot echipajul a trebuit să semneze un acord de confidențialitate. Prin urmare, chiar și după lansarea filmului, nu a fost imediat clar că Visoțki a jucat Sergei Bezrukov.
![10 lucruri interesante despre filmul „Visoțki (film) 10 lucruri interesante despre filmul „Visoțki](https://images-on-off.com/images/45/10interesnixfaktovofilmevisotskiy-eec721bb.jpg)
Unii telespectatori susțin că Bezrukov pot fi găsite pe urechi. fotografie see2me.ru
4. Imaginea Visoțki recreate folosind high-tech machiaj și calculator tehnologie-silicon din plastic. entitate Masca robot creat mai mult de șase luni, a lucrat la acest 250 de artiști. Grim Bezrukov aplicat timp de 4-6 ore (18 straturi) zilnic și a îndepărtat o jumătate de oră.
5 .Rabota pe film a durat un total de cinci ani.
Am avut mai mult de o sută de zile de filmare, este fiecare schimbare de 12 ore și mai mult. Echipa de aproximativ 850 de oameni, nu de numărare actorii, care au fost implicați în scene de mulțime „, - a declarat într-un interviu cu Nikita Vysotsky.
6 .Pervonachalno de film a pus Alexander Mitta. care sa oferit să joace rolul principal al Nikita Vysotsky. Apoi, condus de imagine Igor Voloshin. Visoțki a planificat pentru a revigora grafica pe calculator. Dar am văzut eliberarea lui Peter Buslova.
![10 lucruri interesante despre filmul „Visoțki (film) 10 lucruri interesante despre filmul „Visoțki](https://images-on-off.com/images/45/10interesnixfaktovofilmevisotskiy-6abb54ed.jpg)
În anii șaptezeci, albastru Mercedes a fost doar la Visoțki și Leonid Brezhnev. fotografie youklip.ru
8. concert pantaloni albi Visoțki cumpărat în magazinul Gucci, Polo si zmeura (l Bezrukov a jucat in etapa de moarte clinică) de modele Prada cusute într-o cantitate de 10 bucăți. Mercedes pentru filmul găsit în Germania, Casa de Cultură - Bukhara din Uzbekistan și un aeroport adecvat - Brest (în imagine a prezentat ca Tashkent).
9. Filmul a provocat multe speculații și telespectatori controverse. Și, desigur, mulți s-au grabit imediat să caute în filmul kinolyapy. Cel mai discutat între fani a fost scena când, după moarte clinică, care a durat opt minute, Visoțki a fost capabil să „vină la viață“, să fumeze o țigară și du-te în duș.
10. exprimă atitudinea lor negativă față de filmul ultima sotie Visoțki Marina Vlady:
Sunt obtinerea de la peste tot în lume, o mulțime de întrebări cu privire la reacția mea la filmul „Visoțki. Vă mulțumesc pentru a trai“, din care un extras este pe Internet. Până în prezent, am refuzat să vorbesc despre asta, pentru că eu cred că această imagine ofensează Visoțki, arta sa, memoria sa, precum și viața noastră comună. Acesta a fost creat cu ajutorul fiului său cel mare. Ea mi-a șocat. Și am văzut pe fiul lui se laudă că, pentru realizarea cea mai mare asemănare cu actorul Visoțki, au făcut o copie a masca moarte cu silicon Volodea, m-am retras. Acesta nu este doar scandalos, și chiar înfricoșător. Este imoral și lipsit de etică. Și dacă aș fi fost un credincios, aș spune că este un păcat. Sunt în disperare și tristețe. "
![10 lucruri interesante despre filmul „Visoțki (Visoțki) 10 lucruri interesante despre filmul „Visoțki](https://images-on-off.com/images/45/10interesnixfaktovofilmevisotskiy-59bb3e8b.jpg)
Vladimir Vysotsky și Marina Vlady. fotografie protv.ua
Bezrukov a jucat în rolul lui Vladimir Vysotsky, dar nu-l joace! Masca nu poate
l joace și rămâne masca. Cu toate acestea, în cazul în care Wysocki a oferit în timpul vieții sale să se joace, ea s-ar fi întâmplat chiar mai rău. Visoțki lui mare Bard Visoțki-poet - geniu. dar Vysotskiy-
actor - așa-așa, mediocritate restante. Îmi amintesc, de asemenea,
Expresie a spus de către una dintre marile vedete de cinema: „Nu mă tem de moarte, dar mă tem că atunci când voi muri - am juca în filmul Bezrukov masca“.
Susțin că Visoțki - un actor mediocru ... Hmm, probabil am văzut prima mana lui de lucru)))
Despre o mască - o conversație separată. Dar, cu siguranță, nu-mi place chiar legendarul Zheglov?
Legendarul Zheglova Govorukhin însuși nu s-ar fi jucat mai rău Visoțki, precum și orice alt actor de nivel mediu, de asemenea - acest tip este luminos, carismatic, scriitor lustruit și regizor să strălucească, și ei sunt acolo cu Visoțki chin - pentru că și partenerii săi
Avem nevoie de strălucitoare și Konkin în filmul în mod clar nu se simte în
ușurință, ca și caracterul său, spre deosebire de Zheglova nu corespunde prototipului ei, și infinit de departe de realitate. Cred că Pavlov Dzhigarhanyanom-le pe amândouă eclipsat. Acest talent este capabil de a juca viu chiar
cel mai obișnuit episod al ordinare Vasya Pupkin, ce milioane de oameni. Cinema - acest lucru nu este jocul de radio, care deține intonație actor nu este de ajuns - și nimic mai mult Visoțki și acolo - doar voce ușor de recunoscut, intonația exactă, și din cântecele sale
și l-au făcut o stea din primul în teatru, și apoi în țară. Prin urmare,
Ne pare rău, fanii lui Vladimir Semenovich, mă uit la el
în film - uneori convingătoare, dar cel mai adesea îmi spun: „Nu-l cred!“
Total de acord cu tine. În plus, un mare artist nu este văzut în filme, și pe scenă. Cei care au văzut Visoțki pe scenă, să zicem într-o singură voce că este o priveliște de neuitat. Și nici măcar nu e un talantische imens Visoțki, și carisma lui, care este foarte rar. Când te uiți la setarea TV (tetralnuyu), ea rareori atinge, de asemenea, Visoțki pătrunde până în măduva oaselor