8 Secretele unui abdomen plat - wellness - site-ul de wellness Ile de Beauté

Dacă doriți să se potrivească într-un super-îngust dzhinsiki-slab până vineri, sau pentru a obține în rochie de cocktail ultra-strâmt, începe să lucreze pe tine acum. Ai un pic reconsidere obiceiurile lor, retrase din circuitul agricol ceva timp pentru sport, dar, de asemenea, un pic de răbdare.

1. Ferește-te de alimente

Vrei să stomac a fost plat? Eliminarea din alimentele dieta care pot declanșa balonare și salinitatea, care reține apa în țesuturi, făcându-te mai voluminoase. Dacă aveți nevoie pentru a pierde în greutate în zona stomacului, cât mai curând posibil, uita de sucuri acidulate (chiar și apă minerală), fasole, varză (orice). În plus, aruncați guma. În procesul de mestecare capturat de aer în exces, care literalmente aruncat în aer în tine. În general, ține-ți gura închisă. Ce să mănânce? alimente proteine ​​slabe și legume non-amidonoase.

2. Evitați alcoolul

Orice băuturi alcoolice - sunt puternice sau nu - este de calorii in plus, pe care le va amâna cu siguranță în zona taliei. In plus, alcoolul creste nivelurile sanguine de cortizol, hormonul, cunoscut sub numele de „hormonul stresului“. Asta nu permite de a scăpa de exces, în opinia dumneavoastră, grăsimea subcutanată. Ai nevoie de ea?

3. Detox-descărcare

Elimina din dieta ta conserve, alimente sarate, si fast-food. Un astfel de alimente conține o mare cantitate de sare care reține umezeala în organism. În plus față de ei „fast-food“, impregnate conservanți, coloranți și alte substanțe chimice care inhibă metabolismul și otrăvesc literalmente corpul. Ficat tinde sa scape de toxine, care au asigurat corpul, în cazul în care într-adevăr se gândească la prelucrarea grăsimilor! Facilitarea sarcina sa - pentru a începe consumul de alimente dreptul bogate in antioxidanti si vitamine. Aceste legume proaspete, fructe si legume cu frunze.

4. postură corectă

postura corectă este capabil de a face vizual vă mai suplu pentru un cuplu de kilograme. Check it out - să stea în fața unei oglinzi, îndreptați umerii, retrageți ușor stomacul, ridicați deasupra capului și a pieptului său. Vezi rezultatul? În plus, o tulpina musculare ușoară în presă în timpul zilei va fi un bun ajutor în obținerea burtă slăbire. Cu alte cuvinte - nu uitați să trageți stomac. Și frumoasă, și util. Adevărat, la început un pic cam greu, dar apoi te obișnuiești.

5. Purtați lenjerie de corecție

Când trebuie să arate perfect, iar timpul la dieta si sala de sport este pur și simplu nu, sau mai degrabă, figura, salvați lenjerie de corecție. Selectați-l pe baza problemelor care trebuie rezolvate. Astfel, lenjerie de corp corectiv este capabil de a face mai subțire talie, în mod semnificativ strânge stomacul și pentru a reduce volumul coapselor. Această armă secretă nu timid departe de chiar starurile de la Hollywood.

6. Conectați yoga

Yoga nu numai că ajută postroynet, această știință străveche se stabilizează starea internă, care este cunoscută ca fiind instabilă în cele mai multe femei. Cel mai util în acest sens sunt considerate a fi cele două poziții - „vacă reprezintă“ „pisică prezintă“ și De exemplu, Asana Gomukhasana (vaca pozeze) permite corecta postura, dezvolta flexibilitatea. Cat Pose (Mardzhariasana) întărește mușchii abdominali și, atât externe cât și interne. În plus, crește flexibilitatea coloanei vertebrale, îmbunătățind grație.

7. Nu uita despre presa

Da, și aici este lecția presei. Fără a le obține o burtă plat va fi de multe ori mai dificil. Deci, derulați pentru a antrena mușchii abdominali cel puțin 15-20 de minute pe zi. În același timp, puteți efectua un set de exercitii pentru toate grupele musculare dintr-o dată, sau o puteți rupe în jos pentru a doua zi. Dacă este posibil, conectați sport activ - ciclism, rollerblading sau skate-board.

8. sudoare!

se încarcă pe presa nu ajuta? Sunt încă implicat în sala de fitness înainte de sarcină, așa că acum totul este normal, nici măcar văzut că a da naștere. Acum aici, de asemenea, să fac exerciții fizice și sper că, după o altă sarcină, așa că am venit înapoi la normal.

Sarcina pe presa exact nu ajută întotdeauna. Burtica am fost întotdeauna. Chiar și atunci când am implicat în tot felul de diferite arte martiale. Și sub burta - presa. El este încă acolo, iar în timpul sarcinii este modul în care sa dovedit - a fost ușor de purtat. Dar burta a fost, și rămâne, că se face.

Luda este constituția acestui - prezența unui astfel de „burta“ nu este dependentă de greutatea sau vârsta, sau prezența copiilor. Precum și absența completă. -)))

Sunt de acord cu privire la constituția corpului. Am fost gravidă în luna a 5, stomacul este aproape nu a fost, dar un coleg de muncă, subțire, după masă a fost mai mult ca o femeie gravidă de lângă mine

Am avut prietene inainte de sarcina este întotdeauna râs, am fost foarte subțire. cu o creștere de 173 cm, am cântărit aproximativ 48-49 kg, așa că atunci când am spus că am revenit, au spus că numai burta în mine și popravlyaetsya0)))))

Cifra se numește „cui gravidă“ :)

În mod constant scris despre alcool, ceea ce este rău pentru figura, dar există un vin sec, de exemplu, fără adaos de zahăr, de ce ar trebui să fie excluse? deoarece doza medicala - 1 pahar de vin. nu mai mult. și nu în fiecare zi. în vinurile seci, chiar și cele bune, au o băutură. Ceea ce este cunoscut a fi dăunătoare în cantități mari)

Acesta poate fi dăunătoare pentru sănătate, dar nu forma (nu există zahăr), sunt două lucruri diferite. Soțul meu și cu mine la cina beau vin sec, am un pahar de un pic mai mult, el pare să fie încercarea de a lipi zdorovgo putere și se întreabă de ce nu spun niciodata, indiferent de motiv, și vin sec într-un fel afecta forma :)

Ce te face să crezi că vinul nu există zahăr? strugurii abundă în lucrarea sa