Ne-am dus la o întâlnire cu moscoviții, care au achiziționat un apartament în orașul turc Oba. Am întâlnit cuplu, ea în vârstă de 75 de ani, el a fost în '82. Ne-am întrebat cum la această vârstă au decis să se mute în altă țară, astfel încât chiar și cu un astfel de climat cald.
Olga a explicat că căldura nu le sperie, pentru că ei se odihnesc înainte de a trece în Turcia. În căldura străzii nu ies, și aer condiționat acasă în fiecare cameră. (De altfel, această tehnică, precum și echipamente în bucătărie și în baie de la constructor merge la rezidenți gratuit. Despre umplutura in apartament este un post separat). Ivan ne-a dat portocale și a doua soție - băieți, eu mărturisesc, eu sunt marea am început doar să trăiască. În 82 sa se simta bine. Așa că după ce mă trezesc dimineața și o dată pe mare. Apoi mă duc la sala de sport (în bunicul Dărnicia!). oameni mici, se pare a face una, ca și în cazul în care toate aceste mașini doar pentru mine (rade). Și am sfătui you- nu ezita, dacă ai bani, cumperi un apartament aici. Imobiliară crește în valoare. Avem aici o reședință de vară vândut, prost plătiți și, slavă Domnului, suntem aici. abundenta de aer marin de fructe, a devenit mai puțin de căldură meci.
Apartamentul cu două camere de moscoviților. Salonul (camera noastră, combinat cu zona de bucătărie, acest lucru este tot atât de a construi)
doua dormitoare (pentru gazde și oaspeți), două toalete. Băile nu sunt dusuri. Două balcoane.
Noi mergem din cameră în cameră. În camera de oaspeți pe copii patului va veni în curând jucarii cu nepoții lor. - Asta a început să trăiască de ei până acum în cealaltă țară, și a devenit văzute mai des vin la mare pentru noi, și nu în hoteluri. Apropo, pentru această familie, și mai ieftin.
Olga continuă besedu- o piață speciale stoc sunt un minunat, toate proaspete, iar prețurile sunt mult mai ieftine decât în România (despre piețele bursiere de construcții din Turcia va fi, de asemenea, un post separat). prețurile Ivan dobavlyaet- in farmacii este, de asemenea, mai mic. medicamente mai ieftine. La întrebarea dacă există o dificultate de comunicare, fără cunoașterea limbii turce, noii noștri prieteni spus că aici, în zona stațiunii a limbii române știu aproape totul. Turcii vorbesc în rusă magazine, farmacii, etc, facilități. Mulți imigranți din țările învecinate care lucrează în această țară. Sasha și, de asemenea, am asigurat că aici vor înțelege în orice, disconfort în comunicarea la toate. Alanya-Oba Mahmutlar sunt zona kurortnry. și gradul de toleranță în rândul populației este foarte mare.
Pensionarii de pensionare primesc pe cartea noastră. Noi le-au aruncat nu numai întrebări despre viață, sentimente, obiceiuri noi, dar, de asemenea, a cerut să ne arate aritmetica lui, adică, plățile pentru utilități, taxe de proprietate, plățile pe contoare de energie electrică și apă. Toate întrebările au răspuns.
Urmatorul post pe excursii noastre suplimentare cu privire la imobiliare din Turcia. Care sunt nuanțele pot fi pe drumul spre realizarea unui vis de a trăi pe o pensie de mare.
Eugene Lituania dvs.