Oamenii merg în jurul valorii de partea clinicii! Acesta sarlatani! Sunt aproape un an, a suferit probleme la nivelul coloanei vertebrale cervicale. Diagnosticul a fost facut 2 mm hernia C6-C7. Fuzionată în clinică aproximativ 70 mii, a avut loc cursuri de masaj ETV, Chiropractic, osteopatie, terapie fizica, a cumparat si a baut Hondradar lor (care au toate vparivayut pentru că toți medicii din% din vânzări) toate au făcut așa cum au spus, t. Pentru a într-adevăr am vrut să fie vindecat, dar nu a ajutat nimic. Și știi de ce nu ajuta? Pentru că nu am avut nici o hernie! Centru Doar RMN. mai departe ›
În ceea ce privește medicii și restul personalului, ei sunt toți oameni foarte buni. Singura și foarte mare dezavantaj al acestei clinici - fabricarea de tălpi interioare ortopedice. preț foarte mare pentru astfel de tălpi interioare. Pentru această sumă în alte clinici efectua diagnosticare de calculator, și este realizat dintr-un material de înaltă calitate, cum ar fi tălpi interioare, cum ar fi ei, sunt peste tot de două ori mai ieftin. Eu însumi sunt un medic și a trimis la spital o mulțime de pacienți, comentarii teribile de tălpi interioare, se aplică materialul de acoperire. mai departe ›
Oamenii merg în jurul valorii de partea clinicii! Acesta sarlatani! Sunt aproape un an, a suferit probleme la nivelul coloanei vertebrale cervicale. Diagnosticul a fost facut 2 mm hernia C6-C7. Fuzionată în clinică aproximativ 70 mii, a avut loc cursuri de masaj ETV, Chiropractic, osteopatie, terapie fizica, a cumparat si a baut Hondradar lor (care au toate vparivayut pentru că toți medicii din% din vânzări) toate au făcut așa cum au spus, t. Pentru a într-adevăr am vrut să fie vindecat, dar nu a ajutat nimic. Și știi de ce nu ajuta? Pentru că nu am avut nici o hernie! Centru Doar RMN. mai departe ›
Pe măsură ce soarta a voit sa întâmplat ca am fost pacient cu experienta si pot spune cu încredere această clinică - cel mai bun l-am văzut! Multumim tuturor celor care lucrează aici.
Multe mulțumiri personalului medical, care a fugit în clinică, pentru relația atentă și chiar delicată. Vă mulțumesc, diamante K. S. Mikov M. Yu asistent medical fizioterapie Lezhnina OG asistenta pe Voi masaj Zhelezko A. sunt foarte bune. Ce faci pentru persoanele pe care le va întoarce însutit! Vă mulțumesc foarte mult!
Clinica recent a venit prima. Adus aici pentru consultare durere ascuțită în spate. Vă recomandăm curs medical osteopatie, rezultatul care sunt incredibil de fericit. Durerea mi-a lăsat - orice mișcare poate juca cu ușurință. Vă mulțumesc, că într-adevăr ajuta oamenii!
Chiviksin Sergey Aleksandrovich a explicat lucidă schema de exercițiu fizic necesar pentru a recupera de trauma. După cursul tratamentului de educație fizică ar putea exista probleme de sănătate să se întoarcă la formare în sala de sport, în cazul în care sunt angajat, de asemenea, cu cunoștințe de caz, cum se spune. Vă mulțumim!
Pentru prima dată aplicat la clinică a coloanei vertebrale, cu durere acută în partea din spate de jos. A durut, astfel încât de fapt, nu a putut merge sau chiar muta. In clinica, este posibil de a apela un medic la domiciliu. Am venit sa ma scos din durerea, tratamentul atribuit. Atunci când un pic ușurat, de asemenea, am ajuns la recepție. M-am dus la procedura pentru un masaj. Am avut amorțeală în degetele de la piciorul drept după inflamație. Pentru câteva săptămâni de tratament, toate complet restaurat.
Clinica Razumovski se apropie mama, care, sărăcuțul, timp de mai mulți ani au suferit de dureri teribile în regiunea occipitală. Clinica ma sfătuit angajat. Mama a fost examinat, a fost diagnosticat, mai multe opțiuni de tratament oferite, care a inclus fizioterapie și reflexoterapie. Acum, starea sa îmbunătățit în mod semnificativ, desi tratamentul in aceasta mama clinica, cu excepția diferită de miere. medicamente alți medici, în general, nu avea nimic de oferit.
Vă mulțumim pentru că a vindecat un pinten toc. Fără alte formalități eu pot recomanda clinica coloanei vertebrale medic Razumovsky, totul. Eu cu siguranță nu tratează bolile lor grave, dar cu medicii pinten toc facut fata cu un bang. Se pare că am maturizat-l pentru o lungă perioadă de timp, iar acum în cele din urmă se manifestă prin durere severă, la punctul în care nu am putut deveni un picior normal. Ca rezultat, medicamente, geluri, terapia de unda de soc atribuite. Totul a ajutat! Mulțumesc.
Eu nu am participa la clinici. Numai centrele private, dacă este necesar. Beneficiul unei astfel de posibilitate. Clinica Razumovski a depășit toate așteptările mele, atât în calitatea serviciilor și eficiența tratamentului. Mai degrabă au făcut față mai repede cu problema mea, nici nu am plătit o sumă fabuloasă, dar destul de acceptabil.
Vreau să mulțumesc medicilor Almazovu K. S. pentru procedurile de selecție adecvate și tratament, Mikov M. Yu proceduri superbe pentru manipulare, Skobelevoy I. Yu. Pentru instrucțiuni detaliate și asistență. Toți medicii pentru profesionalismul și atitudinea receptiv. Este foarte important pentru noi, pacienții.