1. gabelare. Acest spațiu între sprâncene. Acum te uiți la glabella Ryan Gosling. Felicitări
2. Vagitus. Strigătul unui copil nou-născut.
3. chunking. Conștient sau inconștient, alimente scuiparea
4. Zarf. Wrap (fular), pe partea exterioară a unui pahar de plastic de cafea. Creat pentru a evita arsurile.
5. Giggli Viggli. O bucată de hârtie ieșită din partea de sus a bomboane Hershey
6. Snolligoster. Un om ghidat de avantaje personale, mai degrabă decât sarcinile de serviciu și principii universale. Adesea folosit pentru a se referi la politicieni.
7. Natiforma. formațiuni naturale, de obicei copaci, pietre, pietre, care seamănă cu mucegai de sex feminin (de măgar sau piept)
Nu știu ce situația este cu alți termeni, ci ca un medic, aș spune că curge nasul - nu este „persistent cap la rece“, ci doar un nas infundat (literalmente „secreție nazală“), iar termenul „vagitus“ ca „un strigăt al nou-născutului „n-am auzit.
Și Google tocmai VAGITUS UTERINUS, că indiferent cât de general, un termen din domeniul polumifov medicale.
Oh, și jamais vu (sentimentul nu este niciodată vizibil) - nu este destul de ceea ce se spune în text.
Grainne. Ei bine Tau este un Peekaboo, în principiu, științific informații exacte și nu este de așteptat), dar este distractiv
Ea a eclipsat mintea mea delicioase produse de patiserie, și ea a născut un plan de rău intenționat de dispozitive care utilizează abduction. La naiba portugheză pâine. (C)
Lovit în dinți. acolo chiar prima tractare)))
Sho a mers prost chiar dimineața. M-am trezit târziu, iar când m-am dus în baie, totul a scăzut de la mâini. Că Nordl nu a vrut să dea la eforturile mele.
E timpul să dezmorți nu mai era (am întârziat la o întâlnire), așa că nu am observat cum Nordl PACHET recuperează și lipit de el.
Sexul nu am avut pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât drumul prin geamul prăfuit de autobuz am admirat Natiformami și așteaptă cu nerăbdare să te văd în curând cu o fată. canalizare curbează mi-a amintit de o linie de coapsele ei bine, și îngroșarea pe coperta trapa de evacuare a văzut contururile de băuturi spirtoase, turnat sânii moleșeală.
Ne-am întâlnit în centrul orașului și a pre-rezervat o masă pentru un restaurant decent. Când am făcut comanda din meniu, tapitate in piele de vițel, am început să joace melodia mea preferată și am simțit apropiindu Frisson. Am închis ochii și chiar a început să cânte încet.
Dar tovarășul meu era într-un fel deosebit de distractiv, zâmbind și chicotind la mine. Poate motivul pentru care a fost Kollivubl că de mai multe ori a dat deja foamea mea? Pentru că din moment ce noaptea trecută din cauza emoție nu am mâncat nimic.
Nu am încercat să acorde o atenție la ea, și repetat gestul Eva a încercat să îmbrățișez o fată. Alunecat din brațele mele, ea a scos ceva din geanta ei. Cât de nesăbuit de mine să cred că totul este sub control!
Cum aș putea să știu, din cauza rinoree, pe care l-am suferit pentru a doua săptămână, blestemata Nordl, tot timpul acest lucru, care a călătorit cu mine pe PACHET, nu numai pentru a distribui pe Columela meu, dar el a fost chiar și în zona glabella!
A fost atât de ridicol! De ce ea nu a spus imediat mi despre asta?
Nu, ea are un aparat de fotografiat in miniatura si a cerut oamenilor la masa de lângă pentru a lua imaginea noastră. Ei au fost de acord cu amabilitate, dar când mă pregăteam să dea zâmbetul lui marcă înregistrată, ei, de asemenea, a început să râdă.
„Ce naiba e?!“ - Am plâns, și am văzut doar reflectarea fața ei în Punta că chelnerul ne-a adus.
Sânge fiert ca mine. In jurul au existat zeci de oameni râs, copiii mi-a arătat degetul, iar adulții din voce râs, ținând stomacul său.
pasta de dinti pătate, am fost înconjurat de mulțime, ironiza-mă.
râs tare, farfurii și feluri de mâncare de alimente - toate acestea se împletește în ciclul bizar.
Nu a fost suficient de aer, și am dat seama că se apropie de un atac misophonia necontrolat. Nu am mai experimentat o astfel de copilărie, când a vizitat rudele îndepărtate, forțat să fi adus cu alimente de casă (pe care am urât), respirație zgomotoasă, spunând că „a câștigat un slab“ și a avut mai bine să mănânce și să nu-i da drumul până nu mănânc servind până la ultima muscatura!
Dezgustator tot omul tolstoschoky rânjind stând în apropiere. El disprețuitor însoțitorul meu „și unde ai asta nedomytogo“, și a început să trăncăni, admite în același timp drumul chunking nostru.
Asta a fost ultima paie, resentimente și mânie îmbrăcat cu ochii mei. „Nu trebuie să trăiască,“ m-am gândit, împleticindu-se de la masă, la apucat și l-au târât la ușă. El a fost mult mai puternic decât mine, iar acum el ma târât, răsturnând mese și în picioare pe feluri de mâncare lor, aparate și sticle.
Curând, spre rușinea și mânia pe care am simțit, a adăugat el durerea (pumnii lui erau grele) și umilire (în restaurant am fost nu mai este permis chiar pentru a ridica lucruri).
Ea a rămas în interior și a păstrat seara. în compania huligani.
L'Esprit d'Escalier, după cum spun francezii.
Acum nu putem fi împreună, nu să audă și să nu Vagitus copilul nostru.
Ea a eclipsat mintea mea delicioase produse de patiserie, și ea a născut un plan de rău intenționat de dispozitive care utilizează abduction. La naiba portugheză pâine. (C)
Taho. Și eu încă place că în mijlocul tuturor vorbesc, atât de trist: „Și eu nu globelya!“ La fel ca și tipul ăla era un păcat!
A. chiar și eu știu acum cine este Ryan Gosling.
govnole vechi, care nu cunoaște cuvântul „Squeaky“
Misophonia.
Aceasta este exact despre mine. Sunt gata să-l omoare)))
Vyan și dispar
Grainne. vagitus plânge ca un nou-născut - o întindere grațios. Vagitus - aceasta, desigur, doar latin „geamăt / plânge.“ Acest termen este legat în continuare la Vagitanusu, Dumnezeu mic, care a fost responsabil pentru nașterea copilului Romani :), și a scris că singura persoană pe care-i despre asta, deci o creatura care entogo zeu la naștere este faimos pentru vagitusom sale, Stalbo, plângând.
Dar aici mult întindere. Nurdle - este, de exemplu, orice minge mică, și un cuvânt care înseamnă, în general, „[grăsuț] figovina“. Chiar și materialul de umplutură din plastic pentru jucării.
Laroche. Uau, mă întreb despre vagitus, mulțumesc)
Panda mănâncă, muguri și frunze.
O, frate misophonia meu se transformă.
L'Esprit d'Escalier
Cred că nu e cu adevărat despre asta. Franceză spune despre asta, „spiritul scării“, când a fost plin de controverse, iar apoi ați venit în golvou argumente bune. sau cum ar fi vorba despre ceva important, dar ai uitat să spui ceva. adică, atunci când situația generală „după o luptă cu pumnii fluturand.“