№2 Policlinică la spital oraș doilea primește până la 750 de vizite pe schimb. №2 Policlinică deservește 18 de mii de oameni din populația adultă din 11 arii terapeutice. Compoziția clinicii cuprinde: Departamentul General Practice №2, ambulatoriu, cabinet stomatologic, un centru de chirurgie ambulatoriu, specialiști înguste. Clinica №2 la spital oraș doilea este scaun de terapie si medicina de familie Institutul de Postgraduate Medical Cheboksary.
numărul 5, 8, 9, 19. Stația de "Cheboksary agregate Works" Transport în comun
fotografii
Medicii (30)
Adăugați medicIldemenova VA
Dmitriev GV
Markova N. K.
Leonteva G. M.
Davydko N. V.
Comentarii (6)
Bad, rău și rău din nou. Nu există profesionalism în angajații instituției. Bolnav și chiar nu pot obține o programare. Înregistrați-le vedeți în cele zece zile înainte. Și cum poate fi omul, în cazul în care funcționează, și avea nevoie de un certificat medical?
Atitudinea Teribil de medici pentru pacienți! Am venit cu o durere ascuțită în ureche și urechea sângera. Nu știu despre alții, dar eu cred că acest caz - Special. Am refuzat să accepte imediat cerut să scrie un cupon zero. Astfel de pacienți trebuie să primească și să inspecteze imediat, pentru că sângele care curge din ureche pentru un motiv! In schimb, am spus să aștepte până la sfârșitul cozii de așteptare, care pe înregistrare, și numai în timpul liber între înregistrări (sau dacă nu vin la momentul respectiv) au catadicsit să ne accepte! Sunt șocat de medicina noastră. Oamenii înregistrate în ultima lună! Probabil că este necesar să fie capabil să anticipeze și să se înregistreze răni în avans.
Clinica excelenta. Calm. Acasă. Toate foarte politicos și atent - de la vestiar la medici și capete. Totul este întotdeauna în interes de afaceri, este necesar - se emite, de pre-înregistrare funcționează cu precizie. La recepție - casa instruit și a învățat, informații - complete și fiabile. Stomatologi remarcabil. Mai ales Stepanova Iraida Nikolaevna și chirurg dentar. ORL medicul trateaza Markov rece. Vă mulțumim pentru munca ta, medici. Această clinică este mai bună decât orice plătit. Verificat.
clinici similare
№2 Policlinică la GKB №1
16 comentarii
pr. Mashinostroiteley 3
Centrul de Diagnostic RCB
1 recenzie
pr. Moscova, d. 9