2 ani

Asta este de fapt întreaga problemă. Copil de 2 ani. Cariile găsite pe dinti. Said, ar trebui să fie tratate. CE. Nu-mi pot imagina cum ar țipa. Suntem dinții din față de argint, strigă el, luptat. Iar cei all-lung nebun nu priozhu și cavitățile în ele un fierăstrău adânc-sama. Deci: cineva are experiență în tratarea dinților în astfel de copii mici? Ați putea recomanda clinica specializata in stomatologie pediatrica. Noi Moskve.Slyshala care sunt tratate sub anestezie, dar se pare că, în general, să-mi bate joc de un copil. frică să anestezie generală într-un fel.

2 ani
lisona C.B.

O bătaie de joc a unui copil în mod deliberat ținute în gură dinți rău, ele, de asemenea, rănit, ca și la adulți.

Ei bine, desigur, am găsit un „inteligente“ posturi noi și să nu vorbim în mod esențial de condamnare și de a face remarci sarcastice. Nu m-am întrebat despre asta))) trec prin)

„Inteligente“ noi posturi concomitent medic dentist)), și ea ți-a spus că sunt toate - mai bine tratate sub anestezie generala (altfel cariile adânc și vozratom blând și nu va funcționa), distrugerea în continuare pentru a da un progres. fantezie dentare Toate foarte laudă klinitu la ENEA, se presupune că profesioniști care economisesc de anestezie și medici. Dar este scump.

2 ani
Jama_ *

suntem doi ani de tratament la Dent Vite Chipollino. de asemenea, am fost striga, dar, uneori, medicii au reușit ubaltyvat copil. există un interior vesel și desene animate arată.

Diagnosticul nostru)))) exact 2 ani au fost tratati cu ambele patru. sigilate. fără anestezie. în Zubrenke pe Chertanovskaya. Dinții din față nu sunt încă sigilate cu, transmite Kady se cadă. Unge tusmusom curat și Roxy. pe timp de noapte este necesar. am față de un drept gaură în mijloc, de-a lungul anilor a crescut, desigur, dar durerea nu dă. nu de argint. nu fluorurat. acum 5 ani. dar partea din față și nu ne tratează ca dyren și patru foarte ușor vindecat, copilul este fericit acolo. există jucării și desene animate dau după spectacol. și doctor fără un exercițiu de lucrări (palparea manuală)

Uita-te pentru cel mai bun nu este o clinica, si un doctor bun care știe cum să vorbească cu copii. Noi argint senior în cele mai bune clinici din oraș în 2 ani (nu București). El este foarte puternic PLAKAL.YA nu a putut ține. Am păstrat trei. Anestezie I poboyalas.Cherez de șase luni a trebuit să merg pentru o vizită. Tot acest timp am fost în căutarea unui prieten un medic bun. găsit. Acum, ei se roagă. ea vorbește dinții, ca el sta singur într-un scaun și care deține un fel de deschis. SAM.Seychas l 4 ani. Junior a condus, ea 2.3seychas, ea doar chițăi și ea a deschis gura. Avem nevoie de o abordare specială a copiilor la toate medicilor, și nu așa cum a arătat mai sus: o dată anestezie astfel și trimis la el, care ar fi cu copilul nu suferă și nu caută o abordare.

Suntem în rețelele sociale

Site-ul nostru folosește fișierele cookie-uri, pentru a îmbunătăți performanța și creșterea eficienței site-ului. Dezactivarea fișierelor cookie poate cauza probleme atunci când se utilizează site-ului. Continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.