2 naturale și culori bogate datorită noilor tehnologii cosmeticieni Instaplump în măsură să crească volumul buzelor tale frumoase, ceea ce le face incredibil de soblahnitelnymi și atractiv. Cuceriți toate frumusetea din jurul fălcile.
Nume produs: Gel-luciu pentru creștere instantanee de buze „Express-volum“
Cod oriflame: 12790
Preț: 329 publey
Volum: 0,4 ml.
Evaluare: 3.9 out of 5 (236 voturi)
Ball Bonus: 9
nuanțe:
Natural - Cod: 12791
Roz - Cod: 12790
Lista de ingrediente: vodichka, miros de parfum, ulei de ricin communis de semințe, acid lactic, extract barosma betulina, polibutenă, alcool oleilic, poliimidă hidrogenate, calciu, fluorphlogopite sintetic, vitis vinifera ulei de floarea soarelui, ulei de ricin hidrogenat, palmitat etilhexil, siliciu, Span izostearat tocoferol, Capsicum frutescens, 15850 CI
Opinii de splendoare „Express-volum“:
Denisova Natalya Nikolaevna - konsultantka:
Bun luciu și crește ușor volumul buzelor.
Femeile care scriu comentarii negative, eu adresez dumneavoastră: în mod natural după o singură aplicare a buzelor tale nu vor fi ca Anzheliny Dzholi, ele cresc ușor buzele, să le dea expresie. Mai întâi le-am cumparat prin raprodazhe cu discount Oriflame. Am pus acest burete gel-strălucire și să devină un pic :) umflat și suculent
Îmi place acest efect, mai mult și are un efect de protecție. Sunt fericit, iar cei care doresc un super mare buze - trebuie să mergeți la ksometologam sau chirurgi, Oriflame - este frumusețea, nu urâțenia.
Gladkova Irina Vasilevna - client:
Toate produsele de orice individ companie, cineva este ideal, unele nu.
Deci, fără o experiență personală cu un anumit produs nu va avea imaginea completă.
Personal, mi-a plăcut să strălucească, dar sora mea nu. Am vedea imediat rezultatul, există un aspect bogat, expresiv al buzelor.
Deci, încercați :)
Știri asociate: