Gaz-In-car, în Krivoi Rog
Instalați echipament de gaz (HBO) și experimenta noile caracteristici ale mașinii! Am stabilit echipamentul de gaz de-a patra generație. COSTUL ECHIPAMENTE DIN 4500 GR. ECHIPAMENTE CTAG, ZENIT, KING, ATICER. INSTALAREA de alegerea ta. 2 generație în 2500.
Am găsit o greșeală în descrierea? Notify. corect!
Opinii de stațiile de benzină
Atenție la furnizori. Atenție! Jack poate arunca, care nu este de a plăti pentru bunuri!
Operatorul a făcut o greșeală în trimiterea nu a pus în numerar la livrare, Eugene datoriilor totale este plătit parțial datoria și apoi a intrat în negare.
Judecând după comentarii clienților noștri funcționează bine.
Înainte de instalarea HBO pentru o lungă perioadă de timp nu a putut decide să o facă sau nu. Îmi place mașina mea și, prin urmare, la orice acțiune referitoare la repararea și întreținerea mașinii, ia foarte scrupulos. Activitatea mea profesională este legată de drum, așa că știu că mașina este bine și ce este rău. După instalarea acestei stații pe HBO nu am găsit un singur moment pe care nu ar fi fost aranjat, totul se face perfect și cu privire la orice dat la întrebarea mea tehnică pentru aceste baieti, am fost obtinerea destul de un răspuns competent și complet.
Mulți dintre care a pus vreodată pe orice stații de benzină la mașină, mai târziu sa plâns de o tendință de rău, nu pe funcționarea motorului stabil, un consum sporit de combustibil, etc, etc. Declar cu încredere că astfel de factori sunt absolut nu au legătură cu datele de copii, ca după finalizarea, Jaroslav foarte meticulos creat un set de lucru de HBO, în conformitate cu toate normele de fabrică, standardele și parametrii motorului, funcționează vehiculul într-un total diferite și nu previzibile sarcini. Consecință din următoarele: 1) Motorul funcționează mai lin și mai silențioase, 2) îmbunătățită Dynamics (acum soția se teme să meargă pe cont propriu, așa cum nu a fost încă obișnuiți cu un astfel de comportament a mașinii), 3) Consumul de combustibil placut surprins, chiar dacă cifra finală nu este introdusă a condus în mod inutil după instalarea de doar 300 km, dar estimările preliminare de aproximativ 16 litri în modul de oraș (la o rată de 15 benzină) la incredibil de mașini, dar acest fapt.
Câteva cuvinte: Sunt foarte fericit, nu regret adresat-le înainte. baieti bine făcut, eu recomand.
Pe termen lung a căutat să repare stațiile HBO (am cumparat un vechi canadian cu un defect HBO). Pentru a diagnostica la început a apelat la stația de serviciu care închide (nume omis), pentru a diagnostica bine, a declarat că în timpul rulării atât pe benzină și gaze, dar a fost frică să-l repare, pentru că nu foarte încrezător la început a recomandat înlocuirea componentelor electronice. În cele din urmă am decis să nu zhmotnichat înregistrate pe Profigaz. Am regretat. Înregistrare preliminară, multe cutii, sistem multi-threaded, zonare. accepter separat, în numerar separat, cursa pe teren cu o trecere. Mashinopotok (zvonuri) 7-8 pe zi. În general, este impresionant. Înlocuit cutia de viteze a mâneci și un pic mai mult pe lucrurile mici, înlocuit lumânările pe o specială, personalizate și testate pentru analizorul de gaz. Mutare a început să lucreze chiar ca o accelerare inițială mai moale un pic vyalovaty (1.3L), dar pe autostrada graba cu gaz ca un rezervor. Pe bucuriile de gaze ieftine pentru următoarele 3 zile după repararea a 500 de kilometri de rana (am un trabuc mare sticla). In timp ce normale de zbor. Ulterior, la acest lucru sau că problemele cu greu merg în altă parte.
Ai carte directă pentru a scrie talente nuzhno.takie propadayut.ZA COMPOZIȚIE 5.no pentru noi nu are nici o otnosheniya.a Eugene este administratorul și nici o legătură cu autovehicule și ajustarea acestora nu este disponibilă.
Trage propriile concluzii, eu personal „uimit“ de nivelul clientului;)))) pune peste 16.800 kit premium și încrezător în mașină.
Vipgaz ea cred că unele vipgarazhik cu vipspetsami pe vipmoskvicham și vipzhigulyam)))
El a scris directorul .torgovoy kompanii.rebyata stabilit HBO pentru mai multe automobile firmy.mashiny munca noastră fără probleme .c fac pe mintea mea toate akkuratno.rekomenduyu.
Instalarea HBO produse de înaltă calitate, nu agățat de sârmă, totul este fix sau izolat și în mod corespunzător. Aceasta a oferit toată documentația necesară pentru vehiculul reînmatricularea în SAI. In primele mii de kilometri finalizat primul gaz că, în cursul căreia a verificat vizual și de lucru computerizat HBO. Masina merge bine
GUYS cost cu interesul 4 generații pe vase 21104 16kl.1.6. și, dacă este setat la costul său,
Pune-o generație st. Totul a mers bine. La ora 10:00 a dat masina in 1230 a fost gata. Tot ce am avut: oameni buni, cel mai bun pret din oras (nu a fost găsit mai jos), viteza de implementare, documentele de înregistrare. Vă recomandăm.
tu și obraschyaytes mulțumim
Am stabilit de gaz. a făcut tot ce .mashina îngrijit lucrări horosho.vpolne dovolen.spasibo.