Gravide. Nu a fost clar ca lumina zilei, două dungi albastre pal a apărut pe testul de sarcină mici pe care tocmai l-am cumpărat. Am verificat totul ... Un bar = nu gravidă. Două bare = gravidă. Da, cu siguranta am gravidă. Îmi bătea inima tare, capul meu a fost filare, bubui în stomac. Am fost emoționat, și teamă în același timp, încântat de această știre.
Este într-adevăr sa întâmplat! După mai mulți ani de visare, pregătirea și așteptările, această zi a sosit în cele din urmă. Voi fi o mamă!
Știam puține despre cele nouă luni de sarcină: Voi începe să obosesc repede, va fi foarte dificil și viața mea sa schimbat complet, dar este o călătorie indescriptibil fericit în viața mea.
În nouă luni, aș dori să știu prețul maternității nu este din auzite, așa că am știut exact ce este nevoie pentru a fi o mamă. Aș dori să obțină o nouă înțelegere a maternității, și sunt recunoscător pentru o femeie frumoasă, eu o sun pe mama.
Aș dori să știu despre suferința mamei la care copiii aproape nu știu nimic.
Aici sunt 10 lucruri pe care nu le-a spus mama ta:
1. Ea a plâns de multe ori din cauza ta
Ea a plâns când a aflat că era însărcinată. Ea a plâns când a dat naștere. Ea a fost plâns când te-am luat pentru prima dată în brațe. Ea a strigat cu fericire și teamă. Ea a plâns când griji pentru tine. Ea a simțit durerea și fericirea ta, și ea a permis accesul, sunteți conștienți de ea sau nu.
2. Ea a vrut ultima bucată de tort
Dar când a văzut cum te uiți la el cu ochii ei mari și linge, ea ar putea să nu-l mănânce. Ea știa că ea ar face ei mai fericit - pentru a vedea că micul tău burta foame mai mult decât ea.
3. doare
Când i-ai tras de păr, doare; când ți-e dor nogotochkami ei ascuțite, care nu poate fi tăiat, doare; atunci când musca în timp ce bea laptele ei, este prea dureros; Ai lovit în coaste înainte de naștere; pentru cele nouă luni ai luxat burta ei; ea a suferit dureri chinuitoare nașterii tale.
4. Ea a fost întotdeauna frică
Din momentul în care ați planificat, ea a făcut totul în puterea ei de a vă proteja. Te-păzit ca un urs mama protejează puii ei. Ea a fost femeia care a vrut să spună nu, atunci când un vecin fetiță a cerut să te țin în brațe. Ea cringed când a făcut-o pentru că ea nici măcar nu a putut imagina că cineva va fi în măsură să vă păstrați la fel de sigur ca ea a făcut-o. Inima ei sa scufundat când ai făcut primii pași. Ea nu a dormit până târziu, pentru a vă asigura că ai ajuns acasă bine și sa sculat dis-de-dimineață să mergi la școală. Cu fiecare pas pe care îl luați și când ați dat, ea a fost acolo, gata să ajute; ea a fost gata să te smulgă dintr-un vis sau de noapte febră rea. A stat cu tine atâta timp cât nu a fost convins că ești bine.
5. Ea știe că ea nu este perfectă
Ea însăși este cel mai rau critic. Ea știe toate defectele tale, și, uneori, mă urăsc pentru ei. Este deosebit de intolerabilă atunci când vine vorba de invitatii dumneavoastra. Ar fi o mamă perfectă, dar nu înșel numai unul care nu face nimic, pentru că era un om - a făcut greșeli. Ea, probabil, încă mai încearcă să mă ierte pentru aceste erori. Ea a vrut să fie cu toată inima mea să se întoarcă și să schimbe ceva, dar ea nu a putut, astfel încât să fie frumos cu ea, și știu că ar fi făcut mai bine dacă am știut cum să o fac.
6. Te-a urmărit atunci când dormi
Au fost nopți când nu a dormit până la trei dimineața și sa rugat ca în cele din urmă ai adormit. Ochii ei se închideau când ea a cântat un cântec de leagăn, și ea te întrebat: „Te rog, te rog, du-te la culcare.“ Apoi, când a căzut în cele din urmă adormit, ea te uita la îmbrățișat și fața ta liniștită, a simțit mai multă dragoste decât este posibil, în ciuda oboseala și durerea în ochii lui.
7. Te-a purtat mai mult de 9 luni
Ai nevoie de ea la fel de bine ca ti-a facut. Ea a învățat să te transporta pe mâinile lor, și să iasă, ea a învățat să te transporta pe mâinile lor, și acolo a învățat să poarte chiar în timp ce dormi. Brațele ei erau obosiți, dureri, dar ea te-a purtat încă pentru că ai vrut să fie lângă ea. Te-a avut loc, te iubesc, sărut și să se joace cu tine. În mâinile ei te simți în siguranță; în mâinile ei ai fost fericit; ai iubit când ai purtat în brațe, așa că ea a purtat tine la fel de des și, atâta timp cât ai nevoie.
8. Inima ei a fost de rupere în bucăți de fiecare dată când a strigat
Nu a existat nici un sunet și a fost la fel de trist ca și plâns ta, și ochii ei erau triști cum lacrimile tale care curgeau pentru fata ta mica dulce. Ea a făcut tot în puterea ei de a opri lacrimile tale și atunci când ea nu putea face acest lucru, inima ei a izbucnit într-un milion de bucăți.
9. Acesta vă pune în primul rând
Ea a fost foame, fara suflet si fara somn. Ea a pus întotdeauna nevoile de mai sus propriile lor. Toată ziua pentru a satisface nevoile dumneavoastra, iar la sfârșitul zilei ea tocmai a avut nici o putere. Dar a doua zi sa trezit și a făcut tot la fel, pentru că aveți o mulțime de ea.
10. Ar tot repeta din nou
Fiind o mama este cea mai grea treaba tuturor, care a făcut-o vreodată pe cineva, și vei face asta până în ultimul moment al vieții sale. Plângi, ești rănit, tu încerci, că ceva nu funcționează, lucrezi și să învețe. Dar veți experimenta mai multă bucurie de faptul că te simți o dragoste puternică, care este mai mult decât pot încăpea în inimă. În ciuda tuturor durere, experiența până noaptea târziu, atunci când adormi în dimineața, o faci din nou și din nou, deoarece copilul este în valoare de ea.
Data viitoare când vezi pe mama ta, spune-i vă mulțumesc, să-i spun că o iubești. confesiunilor mama în dragoste prea mult nu se întâmplă.