Înainte de jogging ai crezut că gheață mustață și genele înghețate sunt doar Fedora Konyuhova
Te-ai gândit că concursul de tricouri ude - este atunci când se toarnă afară din găleată. dar nu
Ai cumva încetat să mai fie rușine de capul lor vechi. Și dacă tu a alerga în fiecare zi, cu siguranta nu sunt de gând să se spele parul in fiecare zi
Uneori, atunci când rulează transpiratii perineului asa, ce crezi că această bruscă lunar
Am uitat să se spele în formă? Nu contează. Acest atlet nu poate fi greu de mulțumit
Când ai văzut prima bunicul meu, suflă nasul, închizând nara cu degetul, ai jurat că niciodată, niciodată, în nici un caz nu a făcut. Ha. Și apoi a fugit un maraton ...
Dupa jogging te triturează locuri despre care nu vă amintiți. Și nu cred că acestea sunt în contact
Pantaloni scurți executați aproximativ o dată pe sezon. Amintiri de mezhdunozhiyah șters-o ultima pana vara viitoare
Sub lac colorat ați folosit pentru a ascunde unghiile albastre. Despre edem, vezicule și venele umflate pot doar să tacă