Haruki Murakami reușește să descrie cu acuratețe și stridente în cuvinte ceea ce simțim adânc în inima mea. În multe din lucrările sale - muzica pentru suflet. Destul de ciudat, era acolo, el se inspiră - Haruki Murakami iubește jazz-ul, asculta-l timp de 10 ore pe zi și este cunoscut pentru colectia sa de jazz de 40.000 de înregistrări. El chiar a recunoscut: „Dacă nu au fost atât de absorbit în muzică, nu aș fi devenit un scriitor. Chiar și acum, eu încă mai am trage o mulțime de muzică. "
În planurile sale de scriere - pentru a crea un „roman gigantic care ar absorbi haosul lumii și arată în mod clar direcția dezvoltării sale.“ Probabil, dacă cineva, și va pune în aplicare planul, acesta este numai el - el știe cum să se uite în esența:
- Profesie trebuie să fie inițial un act de iubire. Și nu o căsătorie de conveniență. Și este prea târziu, nu uitați că afacerea vieții - nu contează, și viața.
- O lume fara iubire - este ca vântul în afara ferestrei. De asemenea, nu-l atinge sau respira.
- Obisnuiam sa cred ca oamenii cresc de la an la an, astfel încât treptat. Dar sa dovedit - nr. Omul crește instantaneu.
- Spring - aceasta este perioada din an când este foarte bun pentru a începe ceva nou.
- În lume nu există concepții greșite. Există păreri care nu coincid cu ale noastre, asta e tot.
- Când ești în pădure, deveniți parte din pădure. Toate, fără urmă. Expus la ploaie - faci parte din ploaie. Dimineața vine - de dimineață. Tu stai cu mine - devin o parte din mine.
- Viața în oraș pentru a viziona trenurile cu excepția picioare. Faptul că lumea este cer, nimeni nu va aminti.
- Îmbrățișarea reciproc, impartasim temerile noastre.
- Forța de pace.
- Eroare - punctuația de viață, fără de care, la fel ca în text, nu ar avea sens.
- Nu contează cât de greu încercați, atunci când rănit - rănit.
- Ai nevoie să arunci sentimentele afară. Mai rău, dacă încetați să-l faci. În caz contrar, ei vor acumula și întări în interior. Și apoi - să moară.
- Nu-mi place singurătatea. Doar în căutarea pentru unele suplimentare nu intalniri. Așa că oamenii încă o dată nu a dezamăgit.
- Aparent, inima este ascuns în coajă tare și împărțit este dat câteva. Poate de asta nu am ajunge cu adevărat la dragoste.
- Pentru a fi sinceri unul cu celălalt și doresc să ajute - asta e lucrul cel mai important.
- Este necesară Orice vid care să fie umplut cu ceva.
- Omul acordat speranță, și el o folosește drept combustibil pentru a trece mai departe. Fără speranță nu există nici un „mai departe“ imposibil.
- întreaga realitate noastră constă dintr-o luptă fără sfârșit între ceea ce este cu adevărat acolo, și că nu vrea să-și amintească.
- Cel mai important lucru - nu atât de mare, cum destul de inteligent pentru alții, dar ceva mic, ceea ce a venit singur.
- Dacă te uiți de departe, totul pare frumos.
- Se întâmplă de multe ori că este un fleac începe cel mai important lucru din lume.
- Memorie încălzește o persoană din interior. Și, în același timp, sfâșiere.
- Mutare cu eficiență ridicată în direcția greșită este mai rău decât nicăieri deloc să se miște.
- Mulți dintre voi au în viața oamenilor care au vorbit cu tine despre tine?
- Dacă totul merge așa cum doriți, atunci viața va deveni neinteresante.
- B viața mea sunt cei care doresc sa și care vrea să - plece, dar există reguli generale pentru toți oaspeții care vin - șterge picioarele, merge - închide ușa.
- Activitate: 41k
- Sex: Masculin