9 moduri de a face bani pe de fitness și culturism pentru persoana medie, toate de culturism

Înainte de a trece la articol, aș dori să vă atrag atenția asupra acestui serviciu pentru sportivi. Scaun virtual balansoar - este doar o mană cerească pentru începători. Toate principiile de formare avansate, astfel țesute organic și inteligent în programul de formare, îmi pare rău că un astfel de serviciu nu era acolo când eram începător.

Vrei să facă o afacere favorit? Fie că doriți să merg la lucru cu o mare stare de spirit? Apoi, va direcționa drumul spre industria de fitness. Aceasta este ceea ce va fi discutat în articolul de astăzi de Dmitry Kononov.

Astăzi vă rugăm să vă, colegii mei, musculare-tangaj și bine proporționat, tonifiat-elastic Amazon, acesta nu este un subiect standard de. (Cei care sunt încă să vină, de asemenea, se va multumi)

Nu te în mod regulat de la mine o notă, în care eu, ca abilitatile lor mentale slabe și negative ceva IQ „bidibolderskogo“ pytayusvas pentru a preda: cum grăsime arde și apăsați pe „uscat“, ceva de genul o creștere banc de presa, cum să mănânce în mod corespunzător, pentru a accelera rezultatul ... În general - toate corpului muritor.

Astăzi vreau să ating pe acest subiect neașteptat ca ... face bani pe hobby-ul lor.

(Nu, nu am vrut „pentru a face bani direct la corp, ocolind metode ineficiente intermediare“, adică, primul vechi) =)

Sunt o altă poveste: sincer, obosit să asculte gemetele „entuziaști“ de mulți ani că:

... și într-un fel eu sunt trist și se imbolnaveasca din aceste discursuri: respiră literalmente naftalină, korvalola și vârstă brutală, săracă, nedecontate vechi. Este atât de obicei reflectă pensionarii noștri săraci: a salva o mulțime de bani aici, există stimulente în linie pentru a supraviețui, pentru a obține în jurul valorii de întreaga zonă la un litru de lapte pe rublei mai ieftin să cumpere.

Ei nu mai cred în nimic, nu se așteaptă la nimic bun în viață și nu sunt în căutarea de oportunități de a câștiga singurul mod de a trăi într-un fel pentru ei - este salva o permanentă. Întotdeauna în ansamblu.

Nu-i pot da vina pentru ea: mulți pensionari, într-adevăr, literalmente încolțit. Boli de pensii mizerabile, circumstanțele de viață ...

Dar atunci când nu este vechi om ca, cu mâini, picioare și cap, și chiar sport, începe sclifosi, asistente medicale si drooling peste modul în care totul este scump, rău și nedrept, și tot în jurul valorii de încercând să numerar pe ea ... ( Du-te la Volga, a cărui gemând sunete?), atunci este doar eu, „îngheța out“!

Da, nimic nu este mai ușor și mai plăcut decât să câștige pe afacerea ta preferată! Și pentru acest sovem nu au nevoie economice, sportive sau de educație de afaceri!

Ai nevoie doar de un pic meandre intinderi si cred despre modul în care în mod specific puteți extrage nu numai distractiv, dar, de asemenea, un beneficiu financiar de la antrenamentele! Și nu neapărat trebuie să fie bani: un abonament sau un card în club de fitness, în cazul în care doriți să aveți sau deja fac, serviciile de transport cu autocarul, pe care le-ar dori să antreneze în persoană, liber sau foarte low-cost alimente de sport și / sau de îmbrăcăminte: o mulțime de opțiuni. Este necesar doar să fie în măsură să le vadă și să profite de. Și totuși, nimeni nu te forțează să se retragă de la locul de muncă principal. (Deși, usturoiul, lucrarea „de bază“ ar trebui să fie „favorit“, dar nu cel în care acum plătesc mai mult. Poate că am greșit. Dar eu cred)

Iată câteva modalități prin care am nakropal imediat cu o „tabula rasa“ timp de 15 minute, nici unul dintre ele nu necesită investiții monetare din partea dvs., iar în cele mai multe cazuri, nu sunteți în căutarea unui loc de muncă și de a crea un loc de muncă conștientă de sine și sursă de venit suplimentar. Este mult mai rece și mai interesant!

1. Atragerea clienților pentru un procent al tranzacției.
    Pentru a negocia cu conducerea clubului de fitness, în cazul în care ai făcut deja, sau ar dori să facă, pe taxa de comision pentru tine de a atrage fiecare client nou. Ar putea fi plăți în numerar pe baza unui procent din cartea de achiziție sau reducere la serviciile clubului pentru tine, sau un barter completă pe bază de contract: de exemplu, „Eu vă dau 10 clienti, sa-mi dai o carte liberă de un an.“ Orice adecvat Director / Manager va fi fericit să lucreze în astfel de condiții (aș fi acceptat cu brațele deschise!), Cu condiția să puteți dovedi că acest client adus de tine. Este ușor, există diferite versiuni ale acestei piese.

În secret vă spun: 95% dintre aceste grupuri - morți. Sau pe jumătate mort. Acest lucru poate fi explicat foarte simplu: club / sala de sport știe, de obicei, că „pentru a lucra cu rețelele sociale, și să se promoveze pe internet.“ Dar, pentru un motiv oarecare toată lumea crede că este necesar doar pentru a avea un grup de „club de fitness“ Cei trei purcelusi „pentru a invita toți“ prietenii mei „, și apoi totul se va călca în picioare. Grupul este, de obicei, câțiva lideri, dar nimeni nu se ocupă în mod specific cu ea, și după un timp entuziasmul inițial al organizatorilor de „lumina off“, iar grupul respectiv, moare.

Puteți oferi capul unui club de fitness serviciile sale la „resuscitare“, și păstrarea în continuare a grupului (este foarte ușor, mai ales dacă încă periodic sau continuu „tusite“ în rețelele sociale) pentru o taxă nominală sau în schimbul accesului liber la club.

Un lider de echipă - un student obișnuit, înainte de care a mers la clubul nostru de fitness pentru bani, în plus față de admitere gratuită și un salariu mic pentru comportamentul grupului, chiar și acum - asistentul meu personal în Infobusiness și blogging-ul, buletine de știri și un magazin on-line, desigur, pentru plată suplimentară +% din vânzări, precum și - un coleg senior în barul nostru de fitness. doar cu G lui / P și bonusuri.

Și pentru acest Ilnar nu au nevoie de nici o educație de specialitate, fără experiență, fără diplomă, cursuri și Regalia. Doar un interes fierbinte în culturism și de fitness + calificare efectua calitativ orice lucrare pentru care a venit de la orice.

În acest caz, am găsit un angajat valoros. Dar nimic nu împiedică să ia inițiativa în mâinile lor și să își ofere serviciile la orice club de fitness. O mai bună - chiar în jurul orașului FC dumneavoastră. 20 eșuează, 5 sunt de acord, și cinci dintre acestea, trebuie să alegeți, care este mai mult pe placul dumneavoastră. Și cu ea va funcționa!

Aici sunt doar trei dintre cele nouă metode (de fapt, ele pot veni cu un alt buchet!), Dacă lucrați creierul greu.

Pentru cei care nu doresc cu adevărat să tulpina creierul, dar este gata pentru a alege doar și gata să pună în aplicare moduri de a face bani în plus pe afacerea dumneavoastră preferat, bun venit la seminarul meu online pe „9 moduri de a face bani pe de fitness și culturism pentru un“ „uman“ normală
Vezi programul complet și înregistra pentru webinar pot fi găsite aici:

și amintiți-vă în sine în viață nimic nu este stabilit vreodată. Nu acumula burtă musculare nu va dispărea, nu au bani. Ne pare rău pentru adevăruri, dar multe cumva uita mereu despre asta.

Cei care sunt dispuși să „forțe proprii pentru a crea fericirea lor“, așteptând pe webinar!

Cu stimă,
Dmitry

De la mine Mi-aș dori să adaug că eu sunt foarte fericit să ia parte la webinar de Dmitry Kononov și toți vă sfătuim. Informațiile vor fi într-adevăr merită. Nu ratați!

9 moduri de a face bani pe de fitness și culturism pentru persoana medie, toate de culturism

articole similare