Cu siguranță cunoașteți situația, atunci când alții și trebuie să facă ceva, și nu doresc să. Poate că e chiar sarcini importante care trebuie abordate chiar acum, dar încă amâna acest proces până la vremuri mai bune. Asta amintesc ca asta? În astfel de momente, vă lipsește motivația, adică, dorința interioară (s-ar putea spune chiar și foc), în scopul de a îndeplini planul său.
Cum te-te motiva?Pentru a spune adevărul, am suferit de multe ori atacuri similare lene. Cu toate acestea, este posibil și necesar să se ocupe de ei. Știu șapte modalitate foarte bună de a te motiva să lucreze. Până în prezent, acestea sunt face fata perfect cu sarcinile lor, și am avut timp să fac lucruri la timp. Apropo, am observat că mai mult l-am folosit, mai puțin leneș reușește să mă apuca. În plus, beneficiați de muncă motivată uneori mai bine decât dacă am fost doar o fac de sub împovărător.
Nu este nevoie de a cere „cum sa te motiveze pentru a lucra“ - a utiliza doar una dintre aceste metode și să urmeze planul său:
1.Nazad viitor
Doar stai pe spate în scaun și imaginați-vă ce se va întâmpla atunci când ajunge la obiectivul dvs. sau a termina un proiect. Încearcă să nu ne imaginăm doar și doar te obișnuiești cu această fantezie. Ascultați sunetele, observa împrejurimile, simt emoțiile pe care le întâmpinați. Și apoi deschide brusc ochii și începe să lucreze. De obicei, creșterile de eficiență semnificativ.
Cel mai adesea, folosesc această tehnică atunci când faci exerciții fizice. Uneori este dificil să mă forța pentru a trage de greutate, mai ales după o zi grea. Apoi am uitat despre propriile lor mediul și transportat într-un moment în care am avut un atletic inteligent. Îmi imaginez fiecare mușchi și priviri aprobând fetelor. Acest lucru nu este ciudat, dar statul este pur și simplu imposibil să treacă.
Această metodă este adecvată pentru orice tip de activitate. Fie științific sau fizic. Acesta funcționează aproape impecabil. Luminos vă imaginați o imagine - cu atât mai mare va fi dorința de a lucra si pur si simplu nu va pasa, cum să se motiveze.
2. Istoria de succes
Astfel de lucrări (în caz contrar acestea nu pot fi numite) sunt pur și simplu create pentru a motiva oamenii. Vă amintiți cazul persoanelor cu anumite dizabilități fizice sau de a deveni campioni mondiali? Sau tineri analfabeți câștiga milioane? Toate acestea - poveștile de succes.
Deosebit de puternică influență a istoriei, care sunt legate de afacerea dumneavoastră. De exemplu, când am fost freelancing, am fost foarte motivat copywriteri povești care au obținut un mare succes. Sau doar o experiență bună. A apărut pasiune dorinta de a lucra și de a obține aceleași rezultate excelente. Cel mai adesea, nici nu am terminat de citit povestea până la sfârșit - pur și simplu închideți fila și a început arat. Am gândit apoi termină de citit-o, da.
Uneori putem deveni pur și simplu rușine de faptul că persoanele care sunt fizic sau mental mai slab decât noi, se poate face mult mai mult. De asemenea, adaugă în mod semnificativ motivația și dorința de a lucra.
Găsiți astfel de lucrări nu este greu, trebuie doar să conducă la o cerere către motoarele de căutare, precum Google sau Yandex și sunteți sigur de a găsi sute de exemple. Și fiecare dintre ele - cheia pentru activități mai productive.
Oh, da, în plus față de videoclipurile pe care le veți găsi chiar filme întregi, permițându-vă să vă simțiți încă o dată pasiunea pentru locuri de muncă. Unul dintre cele mai bune din aceste filme, cred, "The Pursuit of Happyness". Asigurați-vă că să se uite la timpul tău liber.
4.Prosto Sculați
După acest corp de aici „în picioare“, va fi nevoie de lucru. Nu vă puteți imagina cât de mult este plictisitor doar pentru a sta ca o statuie și palitsya pe perete. După aceea vreau să lucreze ca un nebun. Nu, greșeala. După aceea vreau să, în primul rând, stai jos, și apoi la locul de muncă. Cu toate acestea, rezultatul este același - la înălțimea de performanță.
5.Zaviduyte
Amintiți-vă modul în care ultima dată când ai auzit pe cineva de la colegii sau cunoscutii au avut un oarecare succes? Cu siguranță, aveți o pasiune dorinta de a dovedi că ești mai bun decât el? Metoda este oarecum similar cu o istorie de succes, dar ele au o bază diferită.
În liceu, am ajuns la aceasta metoda poate fi foarte util. Ne-am alăturat în clasa „onoruri și tocilari“ și a fost foarte neplăcut să fie codașul. Invidiam cu adevărat atunci când controlul cineva trece peste evaluarea mea, și ma forțat să studieze mai mult.
Cel mai probabil v-ați întâlnit pe blog-uri, așa-numitele „financiare strip-tease.“ Acestea sunt pozițiile în care blogger publică un raport cu privire la cât de mult a câștigat pentru o anumită lună. De obicei, aceste numere sunt foarte mari, nu sunt comparabile cu Rumyniyan salariul mediu. După ce am citit aceste posturi înarmeze începe să lucreze, indiferent dacă vă place sau nu. Creierul, la rândul său, caută o modalitate de a face acest lucru la fel de repede. Din păcate, în ultima vreme astfel de posturi mai puțin.
Un alt instrument de creștere a motivației concurentului poate fi. Nu vrei să-i dea. Nu cred. Atunci o mână în picioare și de a lucra dracu '. Imaginează-ți fața lui drăguț, atunci când l-ai bătut. Prezentat, iar acum fac tot posibilul să-l văd în realitate.
Ei bine ... funcționează așa
6.Make acum!
Poate cel mai bun și mai eficient răspunsul la întrebarea „Cum te-te motiva?“. Esența ei este simplu - pur și simplu închideți toate filele, eliminați toate inutile și de a face ceea ce trebuie făcut. Opriți toate emoțiile și gândurile, lăsând doar un singur - „Trebuie să o fac acum și ar trebui să fie la fel de eficient și eficace.“ Știi rus spunând că „ochii să se teamă - mâinile fac?“. Iată ce este.
Timpul, întâmplător, de asemenea, economisește considerabil, și va putere bine dezvoltat. Greu pentru a ajunge să facă? Știu. Și cine a spus că viața este ușor? Dar pentru a face acest prim pas, va fi mult mai ușor să se ocupe de alte sarcini. Crede-mă. Ei bine, a se vedea pentru tine, folosind această metodă.
După ce a făcut unele sarcini mici, veți avea motivația pentru a termina restul. Și mai aproape va fi de a finaliza lucrările, cu atât mai mare va fi performanța. Motivați de a lucra la locul de muncă, tuse, tuse.
7.Rasskazhi toate
De fapt, el acționează, de asemenea. Să spunem tuturor celor din familie, care va merge chiar acum pentru a trage coșul de gunoi. Sanse sunt, dacă nu doriți să pară ca un mincinos în ochii lor, ai dreptate acum si arunca-l. Același lucru se poate repeta la locul de muncă, spunând, de exemplu, pentru a termina raportul într-o oră. puterea interioară va împinge să-l faci, chiar dacă nu doriți rău, rezultatul este garantat.
2 UPD. Și încă ceva ... bani - nu întotdeauna factorul motivant. Aici am acum destui bani, fără o mașină nouă sau un curs de plat, dar eu sunt greu câștigat bani. Deci, ce? Încă nu a vrut să ...
opțiuni excelente. Am mai ales primele podhodit.Sobiralas în căutare de lucru și a mers să mă motiveze pentru. Un pic de muncă)))) dar principiul - Envy, nu e vorba de mine ..., din păcate, sau din fericire)
Nu funcționează.
Aici am venit astăzi, și a spus că trebuie să rămână până seara, și încă mai vin mâine (sărbători) pentru a finaliza proiectul. Am fost de acord. Aici stau, iar lucrarea nu merge. Motivația este zero.
Aici, în acest caz, pentru a te motiva om de lucru pe un salariu?
Și nu mă pot aduce pentru a merge obține un loc de muncă într-o bancă. Educația nu este prost și urât. Sunt îmbrăcat astfel de afaceri. Mă tem că nu știu de ce, și vreau să lucrez ... ..