5 stele la Hollywood, care au învățat limba română

Și știi ce starurile de la Hollywood au încercat să cucerească „mare și puternic“? După cum sa dovedit, emoțiile sunt diferite!

Reyf Fayns

Acest Britanicul a preluat studiul „mare și puternic“, atunci când filma filmul Vera Glagoleva „Two Women“ - filmul bazat pe jocul Ivana Turgeneva „O lună în țară“. Între timp, mama lui din copilărie obișnuiți cu clasici ruși, familiarizați cu Pușkin și Dostoievski.

„În limba română, la fel ca în sufletul rus, există mai multe camere. Nu este suficient de o viață întreagă pentru a vedea totul. Dar e mai bine să ai un prieten român, care v-ar arăta în cazul în care ieșirea de incendiu. "

Helen Mirren

Actrita britanica - rădăcini românești: tatăl ei, care a servit înainte de Revoluție în comisia guvernului român în Londra, nu au susținut bolșevicilor și a rămas în Anglia. Cu toate acestea, în limba rusă nu vorbește - Tata Helen credea că familia nu va fi niciodată în stare să se întoarcă în România, și nu a predat copiilor limba lor maternă. Dar, putin a însușit Mirren română pentru filmarea filmului „Payback“.

„Am avut un pic de a învăța limba română. Personajul meu vorbește limba strămoșilor mei. Limba oribil complicat, dar frumos. Învață-l a fost un calvar pentru mine! "

Ashton Kutcher

Studiul dorinței actorului limba română spodviglo de a comunica liber cu rudele soției sale, Mila Kunis, ale cărui rădăcini ucrainene. Fiica pereche (de altfel, este acum Ashton și Mila sunt în așteptare pentru al doilea copil - un fiu) în limba rusă nu este încă vorbi, dar înțelege totul.

„Bunicii Mila vorbesc mai ales în limba rusă. Și am șase luni de predare limba pentru a înțelege ceea ce spun ei. Deoarece română - limbaj agresiv. Indiferent de ceea ce spui - va suna ca te țipi. Am folosit să cred că mă urăsc! Și acum îmi dau seama că spun că mă iubesc! "

Danny DeVito

„Învățarea unei limbi este similar cu scufundări. Treptat introduceți „apa“ du-te mai adânc și mai adânc, te obișnuiești cu el - și înota lângă pește. În fiecare zi am lucrat opt ​​ore pe zi, cu trei profesori. Dar, înainte de a gândi că a fost de ajuns pentru mine șase zile pentru a învăța limba română! "

Keyt Bekinseyl

Starul din „altă lume“, este, de asemenea, familiarizat cu prima mână limba română. Ea la învățat de la Oxford - visând citit Cehov în original.

Îți place? Spune-i unui prieten:

articole similare