5 obiceiuri de zi cu zi, care ne dau un cap

Atitudinea noastră față de viață și-a exprimat obiceiurile alimentare. Dacă sunteți:

• mânca încet și bine - stiu cum sa aprecieze viata, sunt utilizate pentru a păstra totul sub control.
  • mananca fast - o singură minte, nerăbdător, ambițios, deschis la noi experiențe.
  • Îmi place să încerc noi feluri de mâncare - Îmi place de risc și aventuri.
  • obiceiurile alimentare pretentios - sunt diferite temperament și anxietate nervoasă.
  • se amestecă alimente - responsabil, dar de multe ori incorect prioritate, în măsură să multitask.
  • împartă mâncarea de pe farfurie, mananca fiecare produs in parte - sunt obișnuiți cu o planificare atentă în viață, este dificil să se adapteze la situații noi.

Există o opinie. asta e modul în care un om bea dintr-o ceașcă, dezvăluie caracterul său. Dacă vă aflați în această situație:

• A se vedea cupa - esti atent, cu o finalitate.
  • uita-te pentru marginea paharului - încredere, lipsită de griji, de multe ori se bazează pe opinia unei alte persoane.

tratamente de apa

Alegerea noastră între o cadă de baie și duș, precum și comportamentul în baie poate spune multe despre noi. Dacă sunteți:

• Îmi place să desfăta într-o baie - te greu de zburli, vă sunt diferite calm și calm, pentru a comunica la usurinta.
  • combină un duș și periere - ușor de direcționare în situația de multi-tasking, dar nerăbdător, știu cum să câștige în competiție.
  • cântă în duș - încrezător, sociabil, ai un cerc mare de prieteni.
  • luând dushbystro - îngrijirea, punând interesele altora mai sus cu caracter personal.
  • de fiecare dată, folosind un burete sau prosop - temeinică și de încredere chiar în lucrurile mici.
  • să ia un duș rece - ușor excitabil, ca să dovedească punctul lor de vedere.
  • dragoste de vis în duș - ați dezvoltat creativitatea, simțul umorului.

Cum o persoană care preferă să-și petreacă timpul liber, el vorbește despre capacitatea sa de a comunica cu ceilalți. Dacă vă petrece timpul la:

hârtie igienică

Conform studiilor recente. caracter este evidentă chiar și în modul în care ne atârnă o rolă de hârtie igienică. Dacă atârna hârtie igienică:

• out margine - te domine într-o relație, ai calități de lider sunt dezvoltate.
  • Marginea interioară - într-o relație vă ocupă poziția unui sclav.
  • 5 obiceiuri de zi cu zi, care ne dau un cap

articole similare