5 moduri cum de a deveni un star de karaoke!
Îți place să cânte? Și cel mai probabil, în week-end viitoare va fi marcat printr-o campanie într-un club de karaoke la modă? Apoi, acest post este pentru tine.
Salutări tuturor! Sunt Elena-cântăreț și astăzi vom începe cu melodia tema. Deci, cum să facă călătoria noastră la distracție karaoke, și cel mai important, punct de vedere estetic frumos eveniment?
### Consiliul de №1. Pentru a pregăti în avans a piesei (repertuarchik)
### Consiliul de №2. Mergeți pe jos către profesor.
### Consiliul de №3. Ajuta reciproc.
De fapt, am înțeles că multe vizite la karaoke destul de spontan. Acesta este restul de frumusete.
Amintiți-vă de film despre componente electronice, el a luat examenul pentru canto. Și, cu siguranță mai bine decât fredoneze refrenul. Nu-ți amintești? (Oh, probabil, da departe de vârsta mea)))) hahaha)
Deci, dacă un prieten care canta suficient de bine - este o mulțime de sprijin. Dar principalul lucru aici, în armonie. Și puteți cere o conducere cu experiență vă sau chiar în avans pentru a repeta cu el -pevtsa sprijine. Deși profesionist va face totul, astfel încât să nu interfereze, ci pentru a oferi sprijin vocal.
### Consiliul de №4. Specific.
Este un pic de sfaturi proaste și, probabil, viclean. Dar, ca o opțiune. Nu, nu ceea ce crezi. Nu adoptarea de băutură pentru curaj. Acest lucru este, în general, toate în mod individual.
Deci, dacă sunteți foarte îngrijorat, ca un eveniment remarcabil - o zi de naștere, de absolvire, o declarație de dragoste. și nu poate fi pas fals, efectuați următoarele. Notați performanța într-un studio profesional, dar pentru propria voce a fost doar un suport pentru executarea reală. Noi numim cântând în dublu. Sună de două ori la fel de bine, și ceea ce nu va fi auzit erori. Desigur, această opțiune nu este pentru utilizarea de zi cu zi, dar dacă ocazie corespunzătoare.
În cele din urmă.
### Numărul Sfat 5. Cele mai eficiente.
Acest sfat este potrivit pentru toată lumea. Puteți crea chiar propria stea de prieteni și prietenele tale.
Ok.
Vino karaoke. Ai alege un loc convenabil pentru ei înșiși. Stand pe picioare (deci încă convenabil). Picioarele larg, trăgând mâinile de pereții vasului. Totul! Ai luat o stea pose))) Ia karaoke reale stele.)))
Ei bine, ca fara cota sa de umor. Acest lucru este în primul rând de divertisment, distracție și umor bun)))
Și, în concluzie, dacă încă configurat să se pregătească în avans, dar profesorul nu este timp, nu doriți să recurgă la trucuri viclenie, eu pot da câteva sfaturi despre cum să o faci singur. Poate chiar a scrie un post despre asta. Trebuie doar să înțeleagă:
###
Bună ziua, @ Elena-cântăreț! Cum aș vrea să fac voce individuale! (Am cântat în grup), dar ce faci cu timpul. și karaoke nu merg - nu-mi place. ca vocea suna în microfon. modulează contagiunea.
"5 moduri de a deveni un star de karaoke!"
@ Felicitări Elena cântăreț! Ați făcut unele progrese în voce și au fost acordate în urma insigne noi:
Puteți da clic pe orice insignă pentru a afișa pe pagina dvs. Hall of Fame.
Pentru a vedea mai multe informații despre Hall of Fame, click aici
Prin votul pentru această notificare, va ajuta la toate vocea utilizatorului. Aflați cum aici.