Conflict cu Seedorf, Boban și Panucci după meciul cu „romii“ și alte delictele stupide novice „Liverpool“.
Conflict cu jurnaliștii
După înfrângerea de „rom“ atacantul „Milan“, brusc răspuns de Sky Sport Italia. În studio, sa așezat Zvonimir Boban și Christian Panucci, care au mult mai multe titluri și realizări, decât Mario. Cei care, la rândul său, a dat asigurări că el nu a fost un fotbalist de top.
„Din cauza mea, Italia este împărțită în două. Delicios! În străinătate, toți mă susțin. Ce ciudat joc ". - Mario a adăugat "Twitter".
Balotelli, de asemenea, certat pe marginea cu Klarensom Zeedorfom după ce antrenorul la înlocuit cu Dzhanpaolo Patstsini. Clubul a decis să nu să pedepsească Mario.
Gestuală pentru fani, „Cagliari“
„Milano“ smuls victoria din sarzilor în ultimele cinci minute. Primul gol cu o lovitură de pedeapsă marcat de Mario, în bucuria lui a tachinat fanii „Cagliari“ gest obscen (nimic penal, dar e Balotelli). Arbitrul ezitat, dar a arătat încă galben-l, pentru că el va pierde meciul cu „Torino“. Ne pare rău, Mario marcat în patru jocuri drepte.
Balotelli revine la ritmul obișnuit: nu goluri nici un card.
O luptă într-un club de noapte cu prezentator de televiziune
A doua zi, Mario a fost implicat într-o nouă poveste. Cu fratele lui Enoh, el a petrecut timp în Byblos club de noapte. Conform Gazzetta dello Sport, Enoh pașnic stând la o masă cu un prezentator de televiziune, cântăreț și fan al „Inter“ Francesco Facchinetti Jr. (tatăl său a scris, „Atalanta“ imn). Dintr-o dată, părțile s-au ciocnit, sa alăturat prietenii și Mario Facchinetti. Cinci minute mai târziu gardienii pentru a separa luptători.
Adriano Galliani de Mario asigurat că frații Balotelli Facchinetti și prietenos și ei sunt doar glumesc.
închisoare de sex feminin
în vârstă de 17 de ani, Mario și fratele său Enoh a încercat să urce peste gard închisoarea pentru femei din Brescia. Atunci când poliția le-a prins și a întrebat de ce au încălcat legea, băieții au recunoscut că „a fost pur și simplu curios.“
5000 de lire sterline
Odată ce Balotelli a avut un accident pe Audi R8. În cazul în care inspectorul rutier găsit în cabina de cinci mii de lire în numerar și a întrebat de ce Mario el atât de mult cache, el a răspuns: „Pentru că eu sunt bogat.“
Shirt „Milano“
El a aruncat un tricou, „Inter“
Părăsirea „San Siro“, după victoria reper „Inter“ pe „Barcelona“, obosit de insultele propriilor fani Balotelli a aruncat tricoul „Nerazzurri“ de pe gazon.
Înainte de meciul din Europa League împotriva Kiev „Dynamo“ Mario doar cu ajutorul unui steward a fost capabil de a pune pe un front tricou.
Eto'o nu a dat o sancțiune
Ieri Roberto Carlos numit Eto'o egoist. Aparent, e adevărat. Camerunez nu a permis tânărului Balotelli să execute o lovitură de pedeapsă în porți „Palermo“, care este el însuși Mario și a câștigat. Balo lung am protestat, în timp ce mâna căpitanul Zanetti nu-l retras din „punct“.
Balotelli a fost aruncat săgeți la jucătorii echipei de tineret din baza de date fereastra „Manchester City“. Din fericire, nimeni nu a fost rănit Mario, dar clubul a fost amendat cu salariul pe o săptămână - 100.000 de lire sterline.
Când Cassano mutat la „Milan“ Silvio Berlusconi a chemat jucatorul italian cel mai talentat. „Dacă el spune acest lucru, atunci pur și simplu nu știu despre mine“ - a dat o evaluare a Balotelli.
Conform legendei, mama lui Balotelli la trimis la magazin pentru a cumpăra un fier de călcat, o masă de călcat și un cuplu fleacurilor de uz casnic. Mario plecat de mult, sa întors cu mâinile goale, și în spatele lui un serviciu de livrare a adus trambulină, scutere și o mulțime de distracție, dar lucruri inutile.
Mario a adus iPad pe banca de rezerve împotriva Italiei în timpul unui meci împotriva Insulelor Feroe, pentru că nu doresc să fie distras de la jocurile lor preferate.
Blasfemia într-un interviu
Imediat după meci, jurnalistul FA Cup a cerut Balotelli pentru a evalua jocul. Mario a fost precisă și autocritic, „Der ... in. Se poate spune? "
Exemplul de Mourinho
Mai bine decât Zhoze Mourinyu, să nu vorbim despre asta: „Am jucat împotriva“ Rubin“. Nu am fost atacat, dar Balotelli. El a fost rezervat în prima jumătate a anului, și am petrecut 14 de pauză de 15 minute, Mario explicând că nu puteți răspunde la provocare, nepoliticos și să se angajeze în general, în selecție. minut 46th - Mario devine roșu ".
„Bentley“ kaki
Ei bine, poate că o persoană normală ar putea picta doar masina? Și poartă astfel de haine?
lovitură de călcâi
În meciul din tur american, Mario a încercat să termine unul câte unul lovitură de călcâi, dar a ratat obiectivul, dar Roberto Mancini înlocuit imediat Balotelli.
Fanny Negesha
După înfrîngerea „Real“ de la Dortmund „Borussia“ 1: 4 în semifinalele Ligii Campionilor a promis Mario jucători „crema“ pentru a le da prietena lui Fanny Negeshu dacă au jucat în a doua etapă și se califică în finală.
Madrid nu a putut, în „Milano“, sa spus că Mario nu a spus așa ceva, și a plecat de la Negesha prietenul generos. După câteva luni un cuplu de relații restaurate, iar pe Cupa Confederațiilor are informații despre angajamentul.
Lupta cu Roberto Mancini
Balotelli luptat cu antrenorul în unul dintre antrenamente, „Manchester City“. Parteneri pentru a separa rapid adversarii, Mario a cerut scuze Mancini a cerut să nu acorde o importanță la episod, dar în curând vândut Balotelli în „Milano“.
tatuaj
Mario nu este un tatuaj, dar ultimul este diferit pretentiousness și prostia. Citat Genghis Khan „“ Eu - pedeapsa Domnului. Dacă nu te-a comis păcate de moarte, Domnul te va trimite pedeapsa în fața mea! "
De ce mereu mă?
După gol, într-un meci magic împotriva „Manchester United“, a câștigat 6: 1, Mario a arătat un tricou cu întrebarea De ce întotdeauna Me? În cazul în care cineva a colectat cel puțin jumătate dintre episoadele acestui material, care poate avea întrebări?
Aparent, un om greu de înțeles, Mario, și simțind nevoia unui prieten adevărat în lumea falsitate, atacantul de ziua lui trata-te cu patru picioare prieten - un porc numit Super.
Mario nu a venit la întâlnirea cu ministrul italian de integrare, pentru a discuta problema rasismului în țară. „Balotelli a spus că ar prefera să doarmă. Ar trebui să respectăm decizia. Dar aș vrea foarte mult să vorbesc cu el. " - a spus Cecile Keeng, primul ministru negru din istoria Italiei.
El a amenințat că va ucide Luca Banti
După ce a pierdut un meci cu „Napoli“, în care Mario nu este penalty, atacantul nemultumit s-au năpustit asupra arbitrului promițând să-l omoare. Luca Banti a arătat Balotelli un cartonaș roșu. Comisia de Disciplina l descalificat pentru 3 jocuri (inclusiv împotriva „Juventus“), și „Milano“ nu a declarat recurs.
Foto: mibz.com, independent.co.uk, thesun.co.uk, byfarthegreatestteam.com, 365-gossip.myblog.it, Instagram, sickchirpse.com, ramp.ie, Getty Images America de Sud
în general, nu pentru a crea false. Dar este clar că Milan a fost bolnav va apăra tocilari lui. Până când a avut său și să spună ceva măgulitoare despre fire Milano