21 Review-uri, Alexey Videographer Kramarov, Barnaul

În ziua nunții noastre a fost 34 de căldură și, în ciuda acestui fapt, nu ne-am patina cu Aleseem obosit de astfel de locuri neașteptate unde părea că nimic remarcabil ... Dar când este luată cauza o astfel de pro, orice loc va juca o varietate de culori. Alex vă mulțumesc foarte mult pentru calificare și capacitatea de a relaxa în fața obiectivului de orice, chiar și soțul meu

Alex - primul nostru asistent de nunta, cu care ne-am decis la începutul pregătirii pentru nunta))))))))) De la bun început, a fost o plăcere să lucrez cu el, de formare a avut loc distractiv și interesant, și ziua nuntii - minunat! Alex - un maestru al meșteșugului său, toată ziua nuntii a fost cu noi, și fiecare moment fericit din zilele noastre a fost obiectivul aparatului de fotografiat.

Alex - un profesionist adevărat în domeniul lor și doar o persoană minunată! Suntem foarte încântați că el a fost cel care a împușcat nunta noastră. Lesha lucra ușor și plăcut. Rezultatul muncii - super! Alex, vă mulțumesc. Vă dorim dezvoltarea în continuare și succes!

Alex - un adevărat profesionist în domeniul lor, care lucrează cu el foarte confortabil și distractiv). El este întotdeauna pozitiv și este inclusă în procesul de creație). Alex a decolat de nunta noastră (din 08.07.11), precum și un clip separat - după evenimentul nostru solemn. Am avut o mare de timp, iar rezultatul a depășit toate așteptările noastre). Foarte Recomand tuturor cuplurilor căsătorite rândul său, Alex).

Loshik făcut ca profesionist, cât și în om. voința de ieșire în orice situație, un fel, cu un mare simt al umorului! Alex, vă doresc puteri creative inepuizabile!