Face viața mai ușoară, a scăpa de abundența de lucruri - pe de o parte, tendința de moda, dar pe de altă parte - cerința de timp, pentru că tot în jurul nostru astăzi este într-adevăr prea mult prea mult. Dar ce inseamna toate acestea au de a face cu saci și valize? Cel mai direct - ei, de asemenea, pot alege în conformitate cu principiile de minimalismul.
Excesul sau grele de bagaje de multe ori duce la pierdere de timp și bani: trebuie să ia într-un dulap și să aștepte la sosire, să nu mai vorbim de costurile de taxiuri, dureri musculare și fără griji.
Nevoile tale pot fi satisfăcute cu trei saci: o valiza, pungi de oraș și mici - pentru ieșiri speciale. Și, desigur, nu uitați geanta de călătorie!
Una dintre plăcerile frumusețea orientare este de a folosi obiecte frumoase: sticle, instrumente de manichiură, shkatulochek, saci, etc. Geantă de călătorie este necesară nu numai să călătorească, el are nevoie în fiecare zi. Acesta este subiectul principal printre puținele care vă sunt disponibile lucruri care pot rezista neașteptate, secretul tău, robul tău loial.
Aici femeia păstrează medicamentele sale, cosmetice, bijuterii, și lucrurile cele mai intime, permite timp de trei minute să împacheteze și să părăsească casa sau du-te undeva pentru week-end, nu uita de protecție solară sau penseta. A fost primul lucru pe ea se va deschide, care se află într-o cameră de hotel, de asemenea, va permite să păstreze baie curată și ordonată.
Căutarea periuta de dinti la partea de jos a valizei, după un zbor de 15 ore nu este foarte frumos; să nu mai vorbim de cât de mult spațiu toate aceste sticle, accesorii pentru par pentru gadget-uri, papuci, sac cu ac și ață, echipament de manichiură și tot ce ai nevoie pentru confort.
În plus, datorită geanta de voiaj nu poate fi mai multe lucruri decât este plasat.
La domiciliu sau în deplasare, fără ezitare, face o gaură în mânerul de periuță de dinți, astfel încât acesta devine un pic mai ușor. Excursia lua cu un săpun lichid universal și să-l utilizați pentru tot (pentru păr de spălat, spălat și duș), ulei universal (fata, unghii, păr, corp) și tampoane pentru îndepărtarea lacului de unghii - acest lucru va scăpa de pachetul cu vată și flacon cu un lichid, care poate fi rupt.
Handbag - universul tău
Conținutul unei geantă de mână spune multe despre faptul că o femeie ascunde: înclinația ei pentru ordine sau dezordine, fantezie, neglijență, îmbuibarea, cochetărie, curățenia sau neglijența și falsitatea.
Alege o geantă de mână cu grijă: trebuie să fie frumos (nu era necesar să-l în fiecare zi schimba), lumina (nu mai mult de un an și de kilograme și jumătate și conținutul său), cu buzunare bine gândite (nu a reprezentat timp de zece minute pentru a căuta o batistă de hârtie sau un bilet de tren) și calitativă .
Cumpărarea o geantă de mână bună - o investiție excelentă. Este mai bine sa ai unul, dar frumos decât o duzină de cei care ies de stil într-un singur sezon. Să vă fie o singura punga, dar trebuie să știi cum să-l folosească elegant, în nici un caz. Bucurați-vă de un sac, care este contrară principiilor societății consumul nostru frenetice va aduce plăcere și beneficii pentru anii următori.
În 1950 femeia a investit o parte din banii lui într-o geantă de mână bună și o pereche de pantofi adecvate în stil. Ea a ales un model și, astfel, a crea propriul stil de moda, deoarece gata-a-porter nu a fost. Totul a fost făcut în conformitate cu standardele sale și în conformitate cu imaginea sa.
Desigur, nu toate femeile de astăzi își pot permite să poarte Haute couture (în vigoare fizic și buget), dar punga nu a cerut niciodata liniile perfecte ale corpului, pentru a da farmec femeie cu costuri minime. În plus, se poate schimba radical fata de o femeie, îmbrăcată într-o rochie simplă sau stil strict ansamblu urban și culoare. Chiar și culoarea unei geantă de mână poate echilibra silueta feminina.
Astăzi, există un număr infinit de stiluri de genți pentru femei, dar clasic nu dispare, ea părea profund și adânc înrădăcinate în subconștientul femeilor.
Ce ar trebui să fie geanta - principalele criterii:
- Fii același frumos din exterior ca interior (a se vedea. Saci de Regina Elizabeth Launer).
- Uite scumpe (din cauza calității), dar simplu (a se vedea. Pungile Cassini, purtate de Zhaklin Kennedi).
- Fi atât un decor și o notă de finisare elegant pe canapea sau la picioarele tale.
- Se serveste ca un accesoriu de moda în mână sau pe genunchi.
- Fii moale la atingere și nu zgâriați mâinile.
- Pentru a oferi o placere secreta de fiecare dată când îl folosiți.
- Schimbarea a lungul timpului, în timp ce restul de atractive (trei, șapte, zece sau mai mulți ani). Un sac de bun ar trebui să fie de câteva decenii (datorită piele de calitate bună și accesorii).
- Să fie suficient de neutru să se amestece cu toată garderoba (acest lucru nu se aplică în pungă pentru seara afară, purtat ca un ornament).
- Sa fie din piele moale, care va dispărea în cele din urmă (încercați să evitați din piele de brevet).
- Fie rezistent la precipitații.
- Au o curea, nu prea scurt pentru a fi purtat pe umăr, și nu prea lung - pentru a fi purtat pe cot.
- În partea de jos trebuie să aibă niturile, astfel încât să poată fi pus în siguranță pe podea, fără teama de deteriorare.
- vă încadrați în mărime, ca și cum ar fi o haină sau pălărie pentru a accentua silueta. Deci, alege-l bazat pe imaginile pe care persoana este în ochii altora (geantă de mână prea mici va face mai puternic, prea mult te va ascunde).
- Au colțuri înguste (care ucid feminitatea si moliciune) sau forme prea rotunjite (într-o sursă de haos sac).
- Nu se cântărește mai mult de șase kilograme, împreună cu conținutul.
- Acesta este umplut cu conținut elegant: vă oferă detaliile clasei (jurnal patinate, o pungă mică, mică pată albă batistă monogramă, etc.).
Opțiuni cadou de sex feminin:
citește site-ul web al transportatorului. Aici, de exemplu, informații cu privire la Aeroflot: excesul de bagaj în plus față de bagajul permis „în cabina de pilotaj“ poate lua cu tine următoarele elemente: geantă de mână / dosarul servieta bărbați pentru buchet de trestie umbrelă de hârtie de flori.
ca întotdeauna, puteți lua în continuare genți de mână. Cel puțin atunci când întotdeauna am zburat cu o valiza mică în bagajul de mână, încă transportate sac și camera în continuare în jos mare în chesonul. Avaiakompanii diferite, chiar loukost
1. Pristrom org decalaj Svetoch Dimensiuni L în districtul nostru. 48 Suma 2762.68 RUB 204 + transport. Dau pentru 2500 (+ fusta bluză). Vara este mare, materialul este moale și plăcut. Păcat că nu a fost inclusă în dimensiunea. 2. bluza rochie fusta balun * urlând r.46 org Ollika pret 2500% pe etichetă este scris bust circumferinta circumferinta șold 92 98 talie 76 lungime înălțime 170 130, sub san circumferinta 80 3.plate cu ideeli pentru a cumpăra prin r.48 Masha mashuk73 Dimensiuni L, I este mare pe partea din spate. Spatele axila la subsuoară 50 cm.
negru și roșu ca Piazza. Mă gândesc la asta!
Len, în menyas cu MC este același, am aceeași negru, fiica mea a adus acasă un an în urmă, aceleași falduri.
Când nu vreau să / nu / mi-e teamă să ia geanta în camera de stocare, apoi a făcut o remarcă la garda a răspuns: „sunteți dispus să suporte responsabilitatea personală pentru documentele care sunt în geanta mea“ Imediat în spatele.
În ceea ce privește legea nu a făcut nimic zznayu. Bănuiesc că cererea nu sunt permise. Poate doar pop într-o pungă la ieșire (da pozhalusta!).
Și cum, de asemenea, geanta hazna -Large interesant pentru a afla un set de elementele care se potrivesc în acest drăguț Despre gunoi - aceasta depinde,), precum și faptul că toate cu ajutorul Nina pe podea totul se dovedește, este un fapt Deci, astăzi am cumpărat-l personal! geantă de mână .Vot!
rucsac meu vezi :))) geanta sau rucsac, am sorteze foarte rar, în fața acestei lungi merge cu spiritul. De multe ori există lucruri pierdute lung.
pașaport, poliță de asigurare, stilou, po. pachet, sosalki bomboane, șervețele umede, ruj, pungă, boom-ul. Cârpă este o pe geanta mea.
Ei bine, spune-mi, toate aceste lucruri într-o pungă mică pentru a plasa?)) Uff..horosho care conduc. Da, chiar și în portbagajul unui sac imens este întotdeauna culcat cu forma pentru clubul sportiv.
Îmi place saci mari, care arata ca mici :) Punga ar trebui să se implice: un telefon mobil, notebook-uri, umbrela, cosmetice, reviste, sticla de iaurt există încă lucruri mici, cum ar fi o lira de caviar. (Acest lucru este de la ultima cumpărături), garnituri, toate tipurile de carduri și trece, rebenkina jucărie (Gameboy) și t.d.Pakety nu le place.
geanta mea este mare, foarte ușoară (de tip țesătură plaschevka), cu mâner este reglabil în lungime (uneori transporta o geantă pe umăr, mânerul și mai des ca conductorii de pe autobuze, astfel încât să nu cadă de la umăr, mâini libere și mai sănătos pentru a coloanei vertebrale). Punga are mai multe compartimente cu fermoare - se află într-o pungă, sac de cosmetice în cealaltă. Există un buzunar pentru chei. Se potrivește cu ușurință într-o revistă, carte sau dosar A4 moale, și o bucată de pâine, o cutie de lapte. În timpul verii, este acasa, la o umbrelă. geanta mea este, de asemenea, ideal pentru mersul pe jos, cu un copil - mâner lung vă permite să-l atârnă pe cărucior, se potrivește minimul necesar de jucării, tampoane, și așa mai departe. geanta mea mai confortabil decât frumos, dar am câțiva ani cumpăra numai astfel sac universal.
Un bărbat și o geantă de mână. - adunări. Despre ei, despre fecioara. întrebări de discuție despre viața femeilor în familie, la locul de muncă, cu bărbați. Cât de tânăr? Poate că acest sac au un portofoliu?
Nu-i dau prea. în cazul în care acesta este o pulbere. Dar asta, am purta de obicei, are o greutate de kg tri-)))
Am ochen6 această situație nu-i place, dar SVE nu am luat-o pungă, așa că prefer să rucsac :))))))))
Handbag. Spune-mi, ce ai purta cu ei în poșetă. geanta mea este destul de voluminos, iar ei mereu, iartă-mă, o mizerie: ((adică, chiar dacă am face din sac, două ore mai târziu, există lucruri care ar trebui să fie în orice alt loc, dar nu și în sac.
telefon mobil, umbrela, chei, pașaport, portofel, jurnal, carnet de cecuri, ochelari, cosmetice, ciocolata :-)
Așa că am deschis geanta mea :-) Sooo, Paket cu ceai și jogurt vechi.
Cosmetician dimensiuni mici nu. smântână
mâini. Ochelari de soare. Portmoneu. Tablete. Mai multe pastile. Deodorant.
Dresuri? Și ei fac asta aici. -)
Țigări. Pulbere (Mulțumiri :-) Diskety Crisco. Pașaport. Tampax.
Salfetki.Ruchki, stilouri, :-))) O carte
Felicitări.