Am lucrat la un moment dat la birou, în cazul în care au existat multe provinciali - Urali, Siberia și Orientul Îndepărtat. Doar a face o rezervare - nimic împotriva oamenilor din provincie, nu am! Mulți dintre prietenii mei - din provincie. Acest lucru este, oameni buni cinstiți.
Revenind la cele ale observațiilor lor. Tinerele fete au fost diferite: un bine educat și de mijloc, frumos și nu foarte bune, dar ele sunt unite prin două lucruri: un gust arogant și rău. America de nu se va deschide, spunând că fetele, care au născut și trăiesc în orașele mari, leneș și încet lor „vin în număr mare“ prietene. Motivul este simplu: pentru a supraviețui, trebuie să fie rapid. Coana nu e în jur. Ea oferă de persistent un plus - provinciale au tendința de a face mai bine. Acum, pentru negativ.
Există semne care le-au învățat, chiar și din spate în mulțime, și destul de exact - după două minute de conversație. Cum?
1. toci în orice moment din zi sau noapte. Nu contează ce un frumos și nu se obține de declanșare. Unul dintre colegul meu o luna (!) A fost deprimat pentru că ea nu a putut permite să cumpere Louboutin lor preferate. Ea mi-a arătat o imagine a viselor ei ... Glezna leopard ostentative la un bloc incredibil în stilul Lady Gaga. „Este imposibil să meargă în ele? Probabil că da. Mai ales că nu am nici o mașină ... Și ce? Mi-ar schimba pantofii lui la intrarea în restaurant, „- mi-a explicat lumina (o numim Svetlana, cu toate că numele ei este Rita Kozhin).
2. accent excesiv pe sexualitate. Ruj - păr roșcat - blond, unghii - carnivoră, gât - adânci, în cazul în care fusta - mini. Și machiaj incredibil de luminos. Craving pentru flori roz si paiete.
3. Prea - cursa pentru tendintele modei, branduri și tendințe. Pentru lipsa de fonduri SHaneli granadioritele Etro achiziționate sub formă de copii din China. Link la hype, și apoi - cumpara ruj în TsUM pentru unicul scop - pentru a obține pungă de hârtie de brand portocaliu, un semnal că acesta își poate permite să cumpere magazin țară cel mai scump. Apoi sacul este purtat peste tot.
4. Cu această ocazie - etichetele de pe haine nu se va tăia.
5. Legătura cu aspect de tuning. La 21 de ani, eclozare planuri pentru un nou bust și buze.
6. Timp liber are loc exclusiv în cluburi și baruri la modă, prezentări și «după petrecere» evenimente culturale. Autoportrete (în mod necesar, cu un pahar în mână) sunt prevăzute în rețeaua socială.
7. Munca - numai birouri la modă tip de televiziune, reviste glossy si cluburi scumpe. În cazul în care se găsesc oameni bogați. În cazul în care este imposibil să se rupă, începe dating în cercurile ...
8. Dacă sunt cheltuite pe profesor de vorbire, numai pentru a scăpa de a vorbi, dar nu pentru a îmbunătăți discursul în ansamblu.
9. Un bărbat se uită agresiv și apreciativ. Oh, aceste arata! Ei - viitorul scanere. În al doilea rând, și ea înțelege totul despre ea: mărimea salariului și onestitate, generozitate, și nivelul general al potențialitate. Provincial nu ar fi convins că anii generale sunt cei care se căsătorește cu locotenenți. „Dintr-o dată“ - asta e motto-ul ei. Să securitatea prost și de băut, cel mai important,.
10. De multe ori, lipsa unor standarde morale, atunci când sa căsătorit și a necinstit - nu este un tabu.
11. O dorință de forță izbitoare să se căsătorească. Este de dorit pentru magnatul.
12. Memoria scurta pe propria lor biografie. Rare provinciale spune cu mândrie cunoștințe noi, care au venit din regiunea Kukuyev Magadan. Deși atât de drăguț (și demn), atunci când vorbim despre patria sa cu un ton blând.
13. încredere inexplicabila în propria lui irresistibility.
Ce vorbesc despre toate astea? În plus, în cazul în care nu există nici un provincial spun toate cele de mai sus, atunci ar fi imposibil să se calculeze. Cele mai multe doar vrei? Nu diferă de capital? Din păcate, această identitate nu este ținut în mare stimă, că multe ezita origine, în loc de a creierului in curs de dezvoltare, de a organiza cursa pentru bărbați, fiind în măsură să ofere o existență confortabilă.
Dar, te rog, nu spune că printre provinciali au IQ-ul unei fete cu un gust de mare, excelent și dispreț pentru glamour. Desigur, există! Dar eu nu vorbesc despre ele.
Ei bine, asta - se pare că șase ani de viață la Moscova, pentru că nu au fost în zadar (dar, în conformitate cu cele de mai sus, se aplică numai pentru stilul de viață și modul de dressing), dar setul de „provincial“ sa așezat în interiorul tău pentru o lungă perioadă de timp. și apoi, poate, pentru totdeauna. Sunt de acord, pentru că de multe ori spun corect despre un om care „a plecat din sat, și satul el acolo.“ Și vă rugăm să nu fi jignit, naplyuyte pe opinia unei alte persoane - acesta este un alt pas pe drumul spre perspectivele capitalei.
Ei bine făcut! Îmi place aceste! Servit în SA in 1980-1982, am avut un fiu Moscova colonel (consilier militar al Ambasadei sovietice în Canada). Este ciudat că el a făcut a fost în armată. Deci, ca un om, și nu rău (cu mintea), dar am sa tot snobismul, cu rezultatul că a căutat a treia zi, și apoi transferat într-o altă parte. Și, în căutarea, pentru că a scăpat din aversiunea colegilor săi (zvezdyuley primite de la țărani obișnuiți)))
Moscoviții - nu este o naționalitate, ci un mod myshleniya.Na de fapt, Moskal - cel mai mare dusman al România, ea dilueaza, drenează inutilă pentru scopurile și valorile ei, un parazit pe cultura sa, se ceartă cu ea vecinii săi.
Moscoviții - nu este o națiune, este - forma modulara a unui servitor și „piloți mari“ ale imperiului. Să încercăm să descrie acest tip de imperiali - și nu doar de un interes științific îngust.
În cazul în care Moscoviții au luat
Koch chornobrivi, care nu este de moscoviții,
Bo moskali - Lihi Luda, roblyat impetuos de tine. (Taras Shevchenko)
„The Upanishadele“, „Veda“, Biblia și alte „cuvânt-de-raft-război“ despre Moskal nu a scris nimic, și nu e de mirare - chiar dacă nu strănut.
Moscoviții acolo atât timp cât există un imperiu Moscova-ruso-sovietic. Ca bacil, au răspândit în întreaga spațiul imperial, infectarea nu numai simpli muncitori greu, dar, de asemenea, mituri intelectuale ambițioase de grandoare, putere și bogăție - citește: aroganță, forță brută și un stomac plin pentru alții.
Moscoviții nu vin de nicăieri - au creat puterea imperială de guvernământ. început - în oprichnina desfrânat Ivan cel Groaznic, și, poate chiar mai profund - în hoarda.
Cu toate acestea, de fapt, Moscoviții ca un fenomen în țara noastră a apărut după Pereiaslav - iar primele moscoviții erau trădători care au dat nimic pentru libertatea poporului său prin renunțarea la patria de privilegii imperiale. Este, la urma urmei, se întâmplă acum.
„Dacă doriți pentru a învinge inamicul - aduce copiii lui“, spune înțelepciunea de Est. Această metodă este deosebit de eficient ieniceri a fost utilizat în Uniunea Sovietică, în cazul în care milioane de copii ai căror părinți au murit în război sau în lagărele lui Stalin, a crescut fără memorie.
Dintre acești copii au format o castă care a avut nici un trecut. Și mai târziu, urmașii lor au continuat activitatea părinților. Și acum, credința lor - convingere emoțională profundă, împletit cu tradițiile familiale.
Pentru a face Moskal de la om, acesta trebuie să proletariat, scoateți-l din valorile care fac moralitatea flexibilă și în funcție de beneficiile Imperiului. În acest scop oraș, în oala de topire, care au aruncat multe națiuni diferite.
Cu toate acestea, Moskal - această conștiință, și nu de origine.
“... Tovarășul Moskal, bancuri pe Ucraina nu pietre. "(Vladimir Mayakovsky," datoria Ucrainei“, 1926)
Nu ne pasă ce se va întâmpla cu faptul că România și Uniunea Sovietică colectate timp de secole. (Cu forum pe internet)
Moscoviții - pentru cea mai mare parte nomazi (în cel mai rău sens al cuvântului) creaturi. patria lor sau în cazul în care bine (o dată - în Crimeea, în Riga, Vilnius sau Kiev sau în Lviv, acum - în Spania, cu două mulatru pe jumătate goală în baie). sau ori de câte ori trimite aprofundarea extinde și îmbunătăți o scădere, iar cea mai mare parte - țara de origine a acestora la nivel în cazul în care nu scuipa.
Ele sunt străine valorile europene ale toleranței, statul de drept, drepturile omului, proprietatea, respectul pentru adversar și dialogul cu el.
Moscoviții - oameni mari imperii. Fără viață Imperiul Moskal acolo. El chiar crede cu adevărat ea idealuri absurde, sacrificii sincere viața de dragul scopurilor ei nebun.
Presărat cu oasele jumătate-Siberia aduc fericirea comunistă în ultima casă din Honduras sau Bushman sau zababahat cele mai mari focoase nucleare din lume - toate aceste acțiuni demne de moscoviților.
Moscoviții - pentru cea mai mare parte gigantomany. Acum, dacă toți munții într-o singură piatră, și toate mările într-o baltă, și aici este cum să șopotul piatra - care ar fi o măreție! Și chiar mai bine - în cazul în care o astfel de piatră strategică și ar babahnut la dușmani. Dreptul la tăcere, naziști pindosovskie.
Moscoviții - fiind agresiv
Sasha Alenkaryan
Ilie, de ce stai pe internet? Nu toți dintre voi nu mobilizați? Trebuie să fii în război! Patrie este în pericol! Nenka apel de. Sau te-ai mutat în România? Apoi am primit un curier? Seara udate patria mea prrrrrekrasnuyu cu noroi. Sunteți conștienți de faptul că cel puțin 80 la sută din GIBDDshniki și militsionerov română născută în Ucraina? Bine, atunci viscol său de antrenare. Aici Moscoviții doar stau în cont propriu, de la fostul. Da?
Bunicule, eu pentru tine personal niciodată abordat și acum este prima și ultima dată! Ei bine, asta e cine și ce vrei să dovedească cei cu Urletul lor? nu se poate vorbi sau scrie la fel ca ceilalți, nu permite formarea, cum ar fi chiar și așa să-i să atragă atenția? La orice preț, chiar dacă acest lucru - în cazul în care doar a vorbit și a vorbit despre tine? Este păcat desigur, tu ... Acest lucru nu este masochismul de la zero, jur, a strigat ceva, ca răspuns la o insulta ... ca si sa se simta mai bine.
Dar, încercați un alt mod. Viața nu se termină aici. În acest spațiu. Chiar și un astfel de complex, înțeleg cum ..
Mult noroc. Și chiar dacă se întâmplă ceva.
Provincial nu mai este o astfel de perioadă lungă de timp)
Toate cele de mai sus, ei au calculat și să se ascundă mult timp.
Acum, în mare stimă de Dusi de la Kukuyev, a sosit în Maaaskvu, să construiască te superbiznesvuman, la stânga și la dreapta pentru a ne spune cât de mult funcționează este că timpul pentru viața personală este tot ce există, că a lovit într-o carieră (chiar dacă acesta este un post - „un pic mai mare, decât unul „) iPhone-uri la trei credite pe an, deoarece are legături utile, etc.
Și din nou, asigurați-vă că pentru a face publicitate că ea învață limba engleză (doar bici unii), Schaub său natal Kukuyev trunchiate gura porazuvali.
În general, moda se schimba, schimba maniere, un sat la cap rămâne.