13 moduri de a se iubi, așa cum fac femeile franceze

Întreaga lume invidiază modul în care femeile franceze poate arata frumos și uimitor, ca și în cazul în care nimic nu ar trebui să ...

Întreaga lume invidiază modul în care femeile franceze poate arata frumos și uimitor, ca și în cazul în care nimic nu ar trebui să ...

Menținerea armonie, nu dieta. Fii atractiv, care nu sunt conforme impuse din afara idealurilor frumuseții. Fii încântător, total încrezător. Îmi pare bine să trăiască în ceva fără a nega-te, dar știind măsura. Pentru a aprecia calitatea, nu alunecarea în frenezie de consum.

Da, știu că nu trebuie să generalizăm, și mulți dintre prietenii mei francezi spun că nu le place. Dar acest lucru este de înțeles - există unele excepții de la regula, ca și în alte părți. Dar, în general, eu sunt încântat cu prietenii lor francezi - oricare ar fi vârsta și greutatea - pentru iubitoare lor, capacitatea de a aprecia și respecta ei înșiși.

Ce sa întâmplat când am început să învețe de la ei? Am devenit mai încrezător. Am început să iubesc și să respecte-te mai mult. Poate că nu va arăta această femeie franceză, și nu a scăpa de accentul, care este în fața mea, în ciuda mai multor decenii a trăit în Franța, dar nu contează.

Este important ca femeile, care iubesc si se respecta, de regulă, sunt în măsură să adopte această luminozitate Frenchwomen aparte a ființei - și acest lucru, la rândul său, face viața mai plăcută. Și poate că s-ar putea dori să trăiască, fără să te simți vinovat pentru că mai întâi a asculta propriile sentimente și dorințe.

Doar de mai jos veți găsi tot ce am învățat cum să te iubesc în franceză:

1. Încearcă să înțelegi ce ți se potrivește cel mai bine.

femeile franceze sunt cunoscute în întreaga lume pentru eleganță ei - dar asta pentru că ei știu ce stil potrivește cel mai bine ei, și să încerce să rămânem la ea, din când în când, prin actualizarea ușoare modificări și completări sale, în funcție de sezon (la fel, astfel încât să va salva mare de dolari ).

2. Practica ritualurile pe care le aduc plăcere.

Senzație de bun este la fel de important ca și în căutarea de bine. băi de relaxare, tratamente de înfrumusețare, masaje și alte tipuri de îngrijire a corpului nu este un lux, ci o necesitate - și nu contează cât de încărcat viața ta în alte moduri.

3. Nu pedepsi corpul tau.

Abordarea „fără durere nu funcționează“ și nu a mai ajuns pe aceste meleaguri. Francezii preferă principiul plăcerii - dacă faci ceva care te face sa arate si sa se simta minunat, este evident benefic pentru sănătatea și bunăstarea (și, desigur, ele includ sexul aici).

4. Acceptați-te pentru cine esti.

În aproape fiecare femeie revista franceze veți găsi toate aceleași standarde și idealuri, practic, imposibil de atins. Dar aici, în lumea reală, franțuzoaica știe că fericirea nu este în capacitatea de a obține într-o dimensiune de 36 de haine, și în capacitatea de a te simti bine in propria piele.

5. Bucurați-vă de o masă delicioasă.

Produse alimentare delicioase a fost întotdeauna o parte a culturii franceze, așa că de ce le neagă în ea? Vă puteți permite destul de aproape orice vrei - un pic, și observând moderare. Nici unul dintre prietenii mei francezi complac în pâine, brânză și deserturi - dar nu le mânca în fiecare zi.

6. Respectă corpul tau.

7. Incearca sa simti si arata cel mai bine.

femeile franceze nu îndrăznesc să iasă, arătând ca un pat dezordonată. Oricare ar fi acestea ar fi fost o grabă, părăsesc casa în căutarea (fără pantaloni sudoare și părul) îngrijite și îmbrăcat. Dale un secret corect, cum să se simtă bine este să arate bine - pentru că, de asemenea, să vă arate respect pentru ei înșiși cât și lumea din jurul.

Fii sincer și îndrăzneț, cel puțin un pic. Chiar și unele lucru mic - un inel neobișnuit, cizme amuzant și un fular luminos - poate exprima individualitatea.

9. Lucrul cu ceea ce ai, nu așteptați pentru a atinge idealul.

Pentru a arata foarte bine, femeile franceze nu trebuie să aștepte până când pierd câteva kilograme, sau nu să crească păr lung. În plus, dacă înveți să te uiți impresionant în orice situație, nici una dintre aceste kilograme „extra“ nu se va observa chiar.

10. Fii naturale.

Nu vrei să se ascundă fața în spatele unei măști? Ei bine, atunci nu o fac. machiaj minimal, salon de coafura tapiterie (nu inundat cu lac, astfel încât parul nu se poate muta chiar) rujul potrivit și o aromă plăcută. Asta e tot.

11. Nu lăsați vârsta ia plăcerea de viață.

Pot numi doar câteva zeci de celebrități franceze, care sunt 40 de ani nu a intervenit pentru a păstra frumusețea și atractivitatea. Izabel Yupper, Izabel Adzhani, Zhyulet Binosh, Inès de La Fressange - și acesta este doar începutul listei.

12. Încercați să se bucure de lucrurile mici.

Eclair mici, dar delicios, un nou parfum, miros minunat de lavandă, brânză delicioasă ... Francezii a înțeles că o astfel de detaliu nu este mai puțin importantă decât restul.

13. Bucurați-vă de viață.

Găsiți pasiunea ta, spune „nu“ la ceva care este o pierdere de timp și să păstreze merge mai departe. Concentreaza-te pe ceea ce îți place - și nimic nu te va opri!

articole similare