Da. suntem - inconsistente. indecisi. graba de la o extremă la alta și nu sunt în măsură să distribuie forțele. Dar - afectuos. nu prost. adevărat. tolerant. se străduiesc să atingă armonia și sunt capabili de a crea o atmosferă plăcută - așa că astronomii spun. Dacă te-ai născut sub semnul Balantei. este foarte posibil. este vorba despre tine:
Cosmo Online, editori Cosmo.ru
Partajați-le cu prietenii tăi
- Toată seara să sufere. gândire. Ei bine, de ce ești cineva nu te place - ocupația ta cele mai preferate / urât. Și este adevărat. Dar cum este posibil acest lucru. că, în toată țara pe care am găsit cel puțin pe cineva. care nu te ia în considerare o uimitoare? Trebuie să existe o explicație rezonabilă: probabil. nu fără străini.
- conversațiile cu prietenii: „Trebuie să ne întâlnim și stau. Deși există. Vreau să stau acasă. Ei bine. până la ... Hei. Ce faci? M-am plictisit. Vino! „Îți iubești libertatea. dar ești singur. Aceasta este o luptă fără sfârșit, și sperăm să câștige.
- Încercarea de a lua o decizie, de obicei, vin la nimic plumb. dar dorința de a renunța și de a merge la culcare. Punct de vedere tehnic. este de asemenea o soluție. așa - felicitări. O poți face.
- Ai fost atât de inhibat. asta e lucru pe care îl întârziat. Un declin în momentele simt un ton. decide că: „Și totul a mers în iad. Ce e la televizor? "
- Uneori, prietenii tăi nici măcar nu știu. când ești supărat pe ei. pentru că pur și simplu bosumflat în tăcere. te duci la o confruntare deschisă. Și apoi te creștere. pentru că din nou, ei nu ai sunat. când au promis. deși ați lăsat să se înțeleagă la ele. că valoarea dintr-un popor legat. și ar putea înțelege. Ce înseamnă: „La naiba dinamschiki. Nu poți veni - cel puțin suna și avertiza "!
- În cazul în care relația - asta pentru totdeauna. pentru că. De îndată ce începe ceva. Acum este noua ta viață. Deci ai rămas cinci ani, cu K în loc. să-l trimită imediat în iad. deși a trebuit să-i amintească. este timpul pentru a lua un duș și ar trebui să bea mai rar și de a efectua datoria conjugală.
- Dacă sunteți mulțumit de vacanță. atunci va cădea în jos de oboseală, chiar înainte de a fi început. pentru că totul trebuie să fie de-al-nu! Nu veni oameni. la chat și să aibă o băutură? Acest lucru nu poate fi. Pentru vacanță completă necesară. la toaleta străluceau. Acesta a fost spălat sub canapea, și între cadre. toate salate au fost decorate cu trandafiri din legume și fructe. si pisici - scăldate si pieptanate ... Ca rezultat, ușa este deja apel. și tu ești în grabă dokrashivaesh ochiul drept. picior unpresentable împingând o mătură mai adânc în baie. și apoi mecheshsya întreaga seară. anexând salate și cer. Fă tot suficient pentru toți.
- Colegii știu. tu - cei mai cinstiți oameni din lume. și gospodării - că cel mai lenes. Lucrezi să leșin. dar puteți arunca un înveliș bomboane pe podea și o săptămână la marinat feluri de mâncare în chiuvetă.
- Te iubesc chefui fără motiv. chiar dacă finanțele trebuie să tuse sus și pregătiți pentru a efectua „ochi negri“. Mijlocul lunii. Miercuri? Ei bine, de ce nu a rezerva un set mare de role și care nu sunt deschise pentru cină o sticlă de șampanie. îmbrăcat într-un kimono de mătase. ați cumpărat în loc de jachete calde? Și apoi - Bună ziua. paste „gol“.
- În cazul în care nu există un termen. V-ar mai merge cu spiritul și caută inspirație. pentru a ajunge la locul de muncă. Ai ham lung. Dar dacă ai plecat deja - Nu mă opresc. până la toamnă. „Observați regimul de muncă și de odihnă“ pentru tine - prescrierea mai exigeant de medici.
- Ori te iubesc cu un om fără memorie. sau chiar o șansă ca el nu va da - pentru că ceea ce este punctul? Asadov nu altfel Cântare pro a scris:
Ce fel de iubire ea așteaptă. ce?
Ea vrea să strige: „Dragostea-stargazing!
Frumos, frumos! Mare, mare!
Și dacă nu întâlnesc într-o astfel de viață,
Apoi am nici nu am făcut! "
← Faceți clic pe „Like“ și urmați-ne pe Facebook
Partajați-le cu prietenii tăi