100 cele mai bune povești de groază, zona de groază

100 În întuneric (în întuneric)

Unul destul de tineri american Dzheyn Kerri este pe plic cu o invitație misterioasă la un joc ciudat. Regulile sunt simple la prima vedere - pentru a obține bani, este necesar pentru a efectua o sarcină simplă străin misterios. Plictisit cu monotonia vieții îl împinge pe fată pe un pas riscant, și ea este de acord. Dar, la miezul nopții complicate sarcini, devin tot mai periculoase și a împins-o să facă lucruri care ar fi înainte de a fi considerat nu numai nebun și imoral, dar, de asemenea, penale. Dar pasiunea este mai puternică decât argumentele rațiunii. Jocul cu moartea devine sensul vieții, iar când Jane își dă seama că, odată cu ea destul, țara sa parteneră în acest sens ridică punctele de vedere - acesta este un rezumat al romanului, unul dintre cele mai bune filme ale regretatului Richard Laymon.

Lista este foarte interesantă, vă mulțumesc foarte mult! Am citit doar 37 de cărți. Sincer unele poziții pentru a ridica întrebări - Copilul lui Rosemary - nu înțeleg entuziasmul - nu-mi place. Nu deloc Micul Bentley - unele dintre produsele sale (de exemplu, apel) - nu mai rău Kunz. Cu toate acestea, 10 Micii indieni este un detectiv, dacă inserăm în această listă Anchetatorii apoi lăsați-l să fie, de exemplu, F.Tile cu trenul său roșu sau alte lucruri la fel de oribil. Și personal, nu am putut depăși K.Barkera „Joc Blestemat“ - citește doar până la mijlocul - foarte întunecat, povestea abia crawling. Prompt vă rugăm să continuați să fie interesant? Și, în general, la toate cărțile Barker astfel tyagomotnoe sau nu?

articole similare