10 Omul care se întorsese din morți

10 Omul care se întorsese din morți
De mii de ani, oamenii au căutat cheia nemuririi, și totuși a reușit încă să ne găsească, cu toate acestea, există diverse posibilități de a scăpa de moarte: congela, mutați mintea într-un calculator, schimbarea ADN-ul și așa mai departe. In timp ce noi nu au spart codurile, trebuie doar să accepte și să se estompeze încet. Deși, probabil, suntem foarte, foarte norocos, ca o duzină de oameni care au întors din morți.

10. Luz Miraglos Veron

Butera analit a fost însărcinată cu al cincilea copil când a intrat în travaliu la 12 săptămâni înainte de termen. După ce medicii i-au spus că ea a născut copilul, a fost născut mort. Butera și soțul ei a plecat acasă cu moartea copilului. Ei au decis să se întoarcă după 12 ore pentru a vedea corpul fetei, care a fost depozitat la morgă. Copil examinat obstetricieni, ginecologi și chiar neonatolog, și toți au ajuns la concluzia că fata a murit. Dar, când au deschis cutia, copilul a început să plângă, și-au dat seama că fiica lor era în viață. O fată pe nume Luz Miraglos (Minunea Lumii). Conform ultimelor rapoarte, fata a devenit mai puternică și mai sănătoasă.

9. Alvaro Garza Jr.

Alvaro Garza Jr. a fost de 11 ani în 1987, când a căzut prin gheață pe râul Roșu, care separă Minnesota de la North Dakota. A jucat pe gheață înghețat și a căzut când a încercat să obțină corpul unui veveriță mort. Operațiunea de salvare nu a fost deosebit de rapidă, Alvaro și a avut loc timp de 45 de minute complet sub apă. Când a scos din râu, el a fost mort clinic: el a avut nici un impuls și temperatura corpului său a scăzut la 25 de grade Celsius. A fost dus la spital, unde a reînviat folosind o mașină de inimă-plămâni, care este încălzit de către organism, deplasarea apei și a aerului este pompat. Explicația acestei povești constă în faptul că Alvaro a luptat timp de câteva minute înainte de el sa aflat sub apă, care, potrivit autorităților a permis corpul său să se răcească și reduce nevoia de oxigen.

Prin patru zile în spital, el a fost deja capabil să comunice clipi. Dupa ce a petrecut un total de 17 zile în spital, el a fost externat acasă. Pentru o vreme, el nu a putut să folosească pe deplin membrelor lor, mers pe jos avea nevoie de aparat dentar. Dar, în cele din urmă, el a revenit pe deplin și, aparent, el nu are leziuni ale creierului pe termen lung.

Kelvin Santos, un băiat în vârstă de doi ani din Brazilia, a murit după complicații de la bronhopneumonie, care a cauzat încetarea respirației. Acesta a fost plasat în corpurile sac (care a presupus a fost sigilat) și a rămas acolo timp de trei ore. În aceeași zi, familia a avut loc o trezire. Mătușa lui a fost în corp, când se părea că a început să se miște, iar apoi a așezat în sicriu în fața întregii familii și a cerut tatălui său să-i aducă un pahar de apă. Familia a simțit că primesc o altă șansă, dar, din păcate, el pune imediat în jos și a murit din nou. A fost dus la spital, dar a fost declarat mort a doua oară. Deși unii ar argumenta că a fost o farsă, se poate intreb cine ar oferi așa ceva, și ce familia ar fi de acord să se joace de-a lungul.

În toate poveștile de oameni care au murit salvându acțiuni de rude, în cazul în care nu, este posibil ca o revenire la viață nu ar fi real. De aceea, este important de a avea o familie bună, care în cauză cu adevărat pentru fiecare persoană. Dar nu totul este atât de succes, unele mai puțin norocoși ca același bine-cunoscut scriitor Gogol, du-te un zvon că aproape îngropat de viu.

Irina este încă la fel de norocos cu viața mea de familie, pentru că este un lucru complicat, și există situații în care gospodăriile sunt dispuse să scape de relativă opusă, deoarece este ei cred împiedică să trăiască modul în care-l doresc. O astfel de precizie nu va ajuta sau să încerce să se întoarcă în raport cu lumea cealaltă, și va fi prea bucuros de moartea lui iminentă. Mai ales în cazul în care o mare moștenire lăsată după această persoană.

Istoria sub numărul 8 este mai mult ca science fiction, în măsura în care trebuie să fii nebun de a alege să se întoarcă în lumea cealaltă, interesate. Acest cuplu norocos că a apărut alături de lucrătorul de sănătate, și că sosirea de urgență acest individ ar fi emis în viața de apoi și va fi trimis la locul de desfășurare permanentă. Apoi, întoarcerea sa nu fi fost cu siguranță posibil.

Poveste despre o fată Luz Miraglos pare fantastic, această poveste poate face un film bun, un caz incredibil, care este greu de crezut. Părinții sunt foarte norocos, iar acestea ar trebui să fie recunoscător creatorului, care le-a adus la viața copilului, nu există nici o îndoială despre asta, pentru că o grămadă de personal medical calificat a declarat faptul că este născut mort.

Eu cred că acești oameni au rămas neterminate de afaceri și li se cere foarte clar în lume pentru a le aduce înapoi la finalizarea lor. Și, după cum putem vedea că au ajuns să găsească un limbaj comun, dar nu-mi amintesc vine înapoi la viață. Va fi necesar, de asemenea, pentru a încerca să facă acest lucru, dar sper că se va întâmpla în curând, nu, eu sunt atât de tineri și doresc să trăiască cât mai mult posibil.

Am fost cel mai atins de povestea băiatului în vârstă de 2 ani, care „a venit la viață“. Părinții lui săraci, au trebuit să experimenteze amărăciunea pierderii de două ori, pentru că ei sunt deja mulțumit mental Dumnezeu pentru învierea miraculoasă a copilului. Poate că aceste povești apar mult mai frecvent decât să vorbim despre ele. Dar aici, eu nici măcar nu știu. beneficiul sau nu, pentru că de fiecare dată când crește numai îndoială.

N-aș vrea să-l experiență pentru tine, dar cei care au trecut prin ea poate acum până la sfârșitul vieții pentru a merge la diferite emisiuni de televiziune și să dea interviuri. Poți vorbi, oricare ar fi, principalul lucru nu este de a lăsa bogohulstvovaniya și care poate fi interpretat greșit, provocând oamenii se pot face rău prin încercarea de a face din timp drumul spre lumea cealaltă, să creadă că există o modalitate garantată de a ajunge acolo. Și spune ce vrei, este de a verifica nimeni nu poate adevărat sau nu.

Totul e adevărat, dacă cineva moare, iar Dumnezeu decide că o persoană este prea devreme pentru a lumina, că, prin voința lui a decedat renaște și este un miracol care se întâmplă numai din cauza Creatorului nostru. Îmi amintesc cum, a arătat un program despre astfel de oameni și un om mi-a spus cum oamenii au venit să-l dintr-un bine-cunoscut lzhetselitelya psihice și și l-au îndemnat să-l accepte, dacă el a ridicat, dar omul a refuzat.

Istoria, probabil, un lucru real, dar asta e ceea ce eroii au murit într-adevăr, este pusă la îndoială. În toate cazurile, în opinia mea, letargie tipic. La urma urmei, nu este încă cunoscut de ce oamenii adorm cu nici un semn de viață. Medicii nu pot spune sigur, este un vis sau moarte. Și este suficient pentru a face o incizie în orice loc, iar în cazul în care fluxul de sânge, atunci cu siguranta persoana este în viață. Nu, nu pot să-i sun înviați, îmi pare rău.

Darya Ponomareva, spui lucruri sălbatice, cât mai mult posibil pentru a oferi astfel de experimente oribile asupra ființelor umane numai în scopul de a afla dacă acestea sunt în viață sau nu. Nu cred că te-ar simți dacă corpul tău a început să facă reduceri pentru a verifica sangele va curge sau nu. Voi medici, în general, pentru monștri fără suflet pe care le iau, putem fi fericiți doar că nu ești doctor.

O poveste uimitoare de Liudmila Steblitskuyu, la fel de mult ca și de două ori femeia moare și renaște. Credeti sau nu, dar eu chiar cred în toate astea. De fapt, a auzit o mulțime de povești de la supraviețuitori de moarte clinică, ei văd un tunel alb prin care zboară la lumină se mort pe partea părea să urmărească tavan. Și cineva vede chiar și pe Dumnezeu în timpul Curtea moarte clinică!

Julia, ești doar un foarte de încredere, și, prin urmare, cred în astfel de lucruri, aș fi în locul tău de basme nu citesc, iar ea nu se uita la telenovele la televizor. Și este atât de posibil și starea de sănătate a cauzei sale daune de experiență, crezând în toate aceste prostii. Ai un pic de timp să crească și să nu mai fi naiv, nu știi niciodată ce se spune sau scrie, nu iau nici un nonsens.

articole similare