10 ciuperci Cele mai neobișnuite

În acest post, am decis să pun laolaltă zece dintre cele mai neobișnuite, iar în unele cazuri, cele mai urate ciupercile din jurul mira.Poehali)

1) ciuperci "Bleeding dinte"
De asemenea, acesta are un nume. „Dintele diavolului“, „Căpșuni și smântână“
Deși, în opinia mea, crema de aici și nu miros, ciuperca este foarte amar la gust, și, prin urmare, este considerat necomestibile, dar nu și toxice.
Acest miracol în creștere în toamna în pădurile de conifere din America de Nord, Pacific Northwest, Europa, Iran și Coreea.

2) "erinaceus Hericium"
Nu, nu e „Rollton“, și ciuperci comestibile destul, pentru gustul său amintește de carne krevetok.V formă finită amintește, de asemenea, fructe de mare.
Ea creste pe copaci morți și vii, cu toate că nu am văzut acest lucru, sincer.

Numele vine de la zeitatea falic Roman Mutinus Mutunus, însemnând „ca un câine“. Interesant, vârful mutinusa întunecat atrage insectele și are un miros ca ekskrementy.Ne pisica știu cine a comparat mirosul, dar așa să fie. În timp ce ciuperca sub forma unui ou, este potrivit pentru produsele alimentare.

4) „trabuc diavolului“
Ciuperca este numit destul de original, atunci când este în formă închisă, ea amintește într-adevăr sigaru.Hotya în cazul în care nu diavolul - neponyatno.Skoree toate, numele a fost dat din cauza să emită un sunet fluierat în timpul propagării spor.Kstati vorbind, ciuperca este considerat unul dintre cele mai rare, asa modul în care a fost găsit doar de stat „Texas“, în centru, care ia dat un alt nume pentru „Texas star“ .De asemenea aceasta ciuperca se gaseste in Japonia, cu toate acestea, este foarte rar.

5) "rubra Aseroe" sau ciuperca marine.
Creste in abundenta in Australia, se pare ca o floare, dar emana un miros de carne stricată, astfel încât este încă confundat cu „cadavrul crin“.
Personal, îmi seamănă cu acele bucăți de „Half-Life“, în creștere pe tavan care apucă tu și mâncat cu poftă la sosirea acestora.

6) „Degetele diavolului“
La prima vedere seamănă cu tentaculele unei caracatițe, deși eu, ca un fan S.T.A.L.K.E.R ciuperci a amintit imediat tentaculele lipitoare))
Ca ciuperca marin destul de urât mirositoare, mirosul atrage nasekomyh.Grib destul de comestibile, dar se pare că nimeni nu îndrăznește să încerce această delicatesă minunat.
Crește inițial într-o capsulă în formă de ou alb, apoi izbucneste din „tentaculele“ ei sunt întinse și acum
Nimeni, de altfel, nu știu de ce se corelează cel mai urat cu diavolul? Resentimentele aceeași.

7) „urechea lui Iuda“
Acesta crește în grupuri pe moarte sau putrezite derevyah.Ochen similar ca formă urechea umană, pentru că este numele cursului și a primit.
În China și Japonia, este o delicatesă populară, utilizate în scopuri medicale, variind de la hemoroizi reducerea nivelului de colesterol și de finisare hm,.

8) "Morel false"
Imediat există o asociere cu creierul, atunci când aceasta ciuperca.
Apropo, îmi amintește de proprietățile de pește „Fugu“.
De ce? Destul de ciuperca prosto.Etot este foarte toxic, dar este potrivit pentru produsele alimentare cu țările potrivite prigotovlenii.V în cazul în care aceasta apare, există maeștri care te pot găti această delicatesă.

9) "gigant Golovach"
Grib.kotory seamănă cu un ou de dinozaur în dimensiune.
Foarte valoros în medicină și, în plus complet comestibile, cu toate acestea, la o vârstă fragedă, atunci când culoarea este încă albă și carnea elastică.

10) „Cuibul de pasăre“
Fungul-mucegai. S-au găsit mai ales în New Zelandii.Blagodarya forma neobișnuită, a primit numele)
Atunci când există ploaie, ciuperci „umplut“, și apoi explodează, răspândirea spori sale la o distanta de 1 metru.

articole similare