„Nu poți să aducă camera în ordine în detaliu?“
Preț atrage. În cameră duș, toaletă, ceainic. Locație - stația de metrou final, nu departe de acolo cu tramvaiul (merge bine, confortabil tramvai modern, trehvagonny). centru de taksi- Ieftin 200 ruble.
Un hotel mic moderne, dar interiorul este foarte ushatano. Pături procura - mirosul, murdăria în cameră, mai ales nu a fost curățată, perne - un nume (vechi mototolită din syntepon), plintele rupt, fără rafturi. Călit scaun, gunoi nu vor fi impuse. TV cu o mulțime de canale nu difuzează majore - în primul rând, RTR si NTV.
„Prețul corespunde calității“
Locație, nici un bufet,, mobilier vechi cu mult praf, instalatii sanitare proaste, electrice, bazin murdar, covor vechi
„Avantajul unui preț.“
Avantajul numai camere tsene.V foarte cald.
Foarte departe de centrul stelelor nivel goroda.Po cu excepția 2+ tyanet.Vydali doar un prosop, televizorul nu a funcționat telecomanda, paturi incomode și perne, nu sunt date gel și șampon.
murdar. licenția fondul vechi. ușa la baie nu este închis, frigiderul funcționează foarte tare, pereți subțiri, puteți auzi prezența vecinilor în spatele zidului.
„Pentru o potrivire ședere peste noapte“
Mi-a plăcut locația, deși pe margine, dar a fost o ocazie de a lua o plimbare cu tramvaiul local și metrou!
Se simte ca hotelul nu este spălat. Nu uscător de păr în baie. Prosoape pătate, dar curat. Am odihnit în patru, dar apa din cazan de încălzire suficient pentru un maxim de trei pentru toate economiile posibile.
„Nu este cea mai buna camera.“
Un duș rupt, la etaj în matriță baie, covor vechi de pe podea, o masă de spart și chaynik.Nomer nu corespunde cu prețul și calitatea.
„Am fost în căutarea pentru un preț scăzut și l-am găsit. Impresie este pozitiv, în general. "
Mi-a plăcut prețul în comparație cu alte hoteluri, la momentul selecției hotelului înainte de Anul Nou
Nu-mi place locul (mers pe jos distanta de la metrou nu ajunge, deși peste tot scrie, că 20 de minute nu este așa.), condițiile sovietice - raportul dintre prețul de # 47, calitate normală, dar ar putea fi de cel puțin un fierbător de apă pentru a spăla și arunca covoare)) Dar, dacă jalnic de oameni și de hotel nu mai este nevoie să-și petreacă doar noaptea sub acoperiș cu duș și gor.voda, economisi bani la hotel departe de centrul - aici.
„A fost important pentru a maximiza apropierea.“
A fost important să se maximizeze proximitatea față de un anumit obiect, și în acest sens este hotelul asteptarilor noastre. Restul - totul este foarte modest, dar acceptabil: personal prietenos, cameră caldă, fără limite în momentul întoarcerii.
Fătat covor cu siguranta nu mulțumit. Rămâne neclar Scopul vieții afectat papuci în dulap, în „sala“ - pentru a le pune pe nimeni nu a îndrăznit. frigider AMUSED: frigirifice regulat (și chiar prea mult), dar a rămas tăcut pentru un motiv oarecare, numai în timpul zilei și pe timp de noapte a început să publice sunete înfricoșătoare ca și cum ar exista în interiorul monstru care mănâncă alimente și tine :)))
„Pentru a petrece noaptea o noapte este destul de posibil, dar nu mai mult“
Vechi de reparații, o lipsă totală de ventilație, camere pline de fum, saltele vechi cu arcuri ieșită, Wi-Fi abia mai respiră
„Locație excelentă, camera a fost foarte cald, fierbinte. "
Locație excelentă, camera a fost foarte cald, apa calda, frigider, TV. prize de lucru, baie mare, dulap mare, camera este curat, nu a existat nici un miros de țigări! Personalul prietenos!
Unele lucruri mici, care au fost mai multe: sparte dispozitivul de blocare pe usa, telecomanda TV nu au de lucru, lenjerie de pat urât, saltea foarte greu, fără feluri de mâncare în cameră, cu excepția pentru două cești, atunci când consideră că nu există nici un bar bucătărie în hotel, astfel încât două plăci de pe camera cu furculițe au fost puse. Un prosop pentru fiecare oaspete (((resturi de hârtie igienică, săpun de la sfârșitul anului, despre uscător de păr și alte facilități să nu mai vorbim, ei pur și simplu nu. În timp ce luați un duș (5 min) de apă sub Don pur și simplu nu începe să se reverse.
„curat, cald, toate facilitățile“
curat, cald, toate facilitățile