7 vitamine și minerale pentru bărbați esențiale atunci când planificarea sarcinii - ce să bea în fața omului

Există un stereotip, deși numai o femeie are nevoie să se pregătească pentru o sarcina: arunca obiceiuri proaste, să păstreze o dieta, pentru a trata boli cronice, luând complexe de vitamine ... Dar, în mod fundamental greșit să presupunem că oamenii nu au nevoie să facă același lucru. Masculin.

Fetele și oamenii lor nu au fost hrănite cu vitamine inainte de conceptie? Pentru că suntem serios despre planificarea planificator meu a spus că undeva googled și a constatat că și el ar trebui să ia acid folic cu vitamina E.

Fetelor, recomanda, te rog, ce vitamine sunt cele mai bune pentru bărbați să bea timp de două luni înainte de planificare conceptie?

Începe luarea de vitamine pentru a se pregăti pentru sarcina pentru bărbați ar trebui să fie de 3 - 4 luni înainte de data preconizată a concepției, deoarece este necesară pentru formarea complet nou spermei de înaltă calitate, aproximativ 90 de zile. Perioada optimă de a lua vitamine om.

Acid folic (acid folіeva Ukr.) - organismul are nevoie de vitamine din grupa B, care are capacitatea de a se dizolva in apa. Acidul folic nu este sintetizat în organism și are nevoie de reaprovizionare constantă. Primirea de acid folic are loc cu corpul.

articol foarte interesant pic =))) Din pacate, tatii viitoare care doresc să urmeze o pregătire pentru a concepe un copil, mult mai puțin decât viitoarele mame. Pe de o parte, este justificat: femeia va purta sarcina, iar sănătatea copilului depinde de starea de sănătate.

salut. Această întrebare, care este mai bine să ia vitamine bărbaților în planificarea și fără prescripție medicală, doar pentru prevenirea. într-adevăr așteaptă cu nerăbdare să răspunsurile. mulțumiri mai devreme!

Wellness Am luat doar o luna. Iar pentru primul ciclu avem. Poate că eo coincidență, dar încă. În cazul în care lipsa unor substanțe în organism, în primul rând este blocat și că funcția de reproducere.

Vanzarea Spematon pentru barbati. Crește numărul și motilitatea spermei. Acesta a lăsat 25 de plicuri 30. Perioada de valabilitate de până la 02.16. Eu dau urgent. Cost 500,00 ruble. m. Konkovo

articole similare