7 sfaturi, cum să negocieze cu mintea subconștientă, articole utile, sfaturi - lumești Jurnal înțelepciune

/ Aventura mică în spatele zidului ... /

În cazul în care se pot obține acest număr? Da ... Asta e! 333 ... 222 ... 11 ... Buna ziua! Dragă inconștient, te rog trimite-mi cheile de la un apartament nou. „Wrap“, o casă de pe coasta, pentru a adăuga în coș ... autoturisme Krasnenkoe si ... da ... da ... aceleași cizme de la Dolce # 038; Gabbana. Hmmm ... și n-ai uitat să „iubească blonda?“

Păstrați-vă întotdeauna în vedere faptul că mintea noastră subconștientă trăiește pentru „zidul conștiinței“ și îi place să vorbească, „imagini“. Pentru a ajunge, va trebui să sari peste conștiința. Și dacă în viață, veți căuta lacune pentru a lovi cu pumnul o gaură în perete, urca în sus, aplicarea forței fizice, apoi în lumea interioară, pentru a face opusul. Pentru a depăși „zidul conștiinței“ închide ochii, relaxează-te, respira uniform, profund, și nici un efort ... stare de transă vă va duce direct la inconstientul tau. Excelent! Vei reuși!

№1 Sfat: Asigurați-vă că pentru a da glas dorințelor lor, și o mai bună înregistrare. Nu este suficient pentru a atașa o imagine frumos pe perete, este important să se înțeleagă mintea subconștientă că această imagine, aveți o relație directă!

Culegi o revistă, taie imaginea, deja imagina cum stă canapeaua din piele preferată în camera de zi. cumpăra noi boluri și feluri de mâncare în bucătărie nouă pe măsură ce lăsați în dimineața pe balcon și ... a scrie un marker gros roșu în această imagine, „Vreau sa. "

Subconstientul dă din cap: „Ahhhh ... l .vot! Și de ce ai face? "

Consiliul №2: Și de fapt ce? Dacă nu răspunde la această întrebare, inconstientul Admirați imaginea ta și împinge-l, până când sunteți în buzunar departe.

- Vezi tu ... atunci voi trăi în libertate. Pot găti caserolă preferat în dimineața și respira ouă arse scrambled în bucătăria comună. În hol, cu o frânghie pe mine nu va cădea chilot umed tanti Zina. pisica vecinului, nu este zgârierea la ușa mea, și am să dorm. Baie va fi întotdeauna liber, voi încălzi în el ore întregi. Data mea va avea loc sub muzica plăcută și nu shkvorchanie chiftele din bucătărie. În plus, aceasta este o zonă de mare și este convenabil pentru mine, pentru a ajunge la locul de muncă. Și ce voi pregăti cafea dimineața în noile sale dulapuri de bucătărie cu culoare verde, într-un trandafir ... Mmmm

- Te rog ... încet și clar. - concentrația de subconștientă săpat într-o grămadă de „libertate“, „caserolă“, „chilot umed“, „cotlete“, „pisică“, „tanti Zina“, „baie“, „cafea“, „dulapuri de lumină verde ...“

Consiliul №3: Când justifica dorințele sale, este important să se concentreze asupra a ceea ce trebuie, mai degrabă decât ceea ce va scăpa de. formulare clară va accelera în mod semnificativ executarea dorinței tale.

-Ce altceva vrei? - Mintea subconștientă este configurat pe un morman și se inspiră cu rozete de pe dulap verde deschis.

-Ei bine ... Nu știu ... acest lucru nu este de ajuns - „caserola dimineață cu stafide“ pe care încerci să fie la fel de modest și dificil de imaginat o fericire mai mare decât

Apoi subconștientul aproape a scăzut pensula. „Și mă deranjează doar din cauza unor detaliu? Cum te-ai plictisit! Și de ce ar trebui să petrec timp prețios pe tine? Tu și dorința exclusivă de a da seama într-un fel fără mine! Sunt fiind ocupat! Până când acesta este de cel puțin cincizeci de dorințe, nici măcar suna și întrebați!

Consiliul №4: viata interesate trebuie mult, în acest caz, probabilitatea de realizare a acestora crește brusc, iar posibilitățile sunt extinderea limitelor. Către realizarea dorințelor lor, puteți desena o nouă perspectivă și apariția altor dorințe tale. Se poate aminti întreaga rețea, atunci când una rezultă din alta. Singura dorinta de a face drumul spre îngust și accidentat.

- Stai puțin ... că am o mică listă: 1. Să mătușa Zina cumpăra o mașină de spălat 2. Să pisica vecinului ... LMS oy..net ... merge la o plimbare și lasă ușa mea în pace. 3. Vreau să „omletă“ dispărut de pe fața pământului.

Mintea subconștientă printr-o lupă consideră „lista de dorințe.“ „Și unde ești aici? De altfel, și eu, așa că pot alege: Să fie mereu soare! La ... la ... la "

Consiliul №5: Atâta timp cât vă gândiți la lista ta, este important să se înțeleagă că mintea subconștientă este gata să-și îndeplinească dorința, susținută de emoțiile tale și cu privire la tine personal. Dorința ta de a determina pe două criterii: 1. Se aplică în cazul dumneavoastră personal. 2. Vă place.

-Aici ... cincizeci și patru de dorințe! Toate ale mele. Toate incanta - te cu un tremur ușor întinde „Lista de dorințe.“

frunze de subconștientă se pliază perfect în buzunar și gînditor întrebat: „De ce speriat ochii?“

-Nu sunt obișnuiți să ... am mai mult de trei dorințe nu au fost, și sunt atât de multe lucruri, chiar uluitoare. Ca un copil, a interzis doresc chiar caramele în plus, și dintr-o dată dorințele pe un ocean de butterscotch.

№6 Sfat: Nu-ți fie teamă de dorințele lor. Permiteți-vă mult. Vis în mod deschis și liber! Toate temerile și obstacolele dvs. „live“ doar în capul tău.

Consiliul №7: Dacă sunteți de acord cu subconștientul și ia dat dorința lui, aceasta nu înseamnă că misiunea ta este de peste. Este necesar să se monitorizeze îndeaproape când va arunca o altă oportunitate sau un caz bun. A primit de la el impuls, ideea sau gândul, vă decide cum să le folosească și în cazul în care pentru a merge mai departe.

fericit drumul pe drumul dorintei!

Materialele oferite de către centrul de formare PAVEL-Kolesov

Ponderea în sociale. crearea de rețele

aforism Săptămâna

Omul face totul invers. O grabă să crească, și apoi oftează copilăriei trecut. Cheltuielile de sănătate de dragul de bani și apoi cheltui banii pe ceva pentru a imbunatati sanatatea lor. Cred că despre viitor cu astfel nerăbdarea încât neglijează real, din cauza a ceea ce nu are nici prezent, nici în viitor. El trăiește ca și cum nu mor niciodată, și mor ca și cum el nu ar fi trăit.

Articolele care nu sunt pe site-ul!

Fîșia principală

Alatura-te

Vedeți toate! Nunta în Italia

Cele mai bune citate din filmul Knie Za Za

Foarte frumos. Salutați la Sankt-Petersburg.

Postări recente pe blog

• Psihotipologiya 12 psihopat care trăiesc lângă noi.
  • Cum de a petrece o vacanta la 5+
  • Cu cine să facă pace, să se bucure de viață?
  • Ce este un ECV?
  • Care este plafonul este cel mai bine pentru a instala în bucătărie?
  • Cum de a salva pe credit
  • Care este avantajul de a externaliza contabile
  • Pro și contra de case suburbane din lemn
  • varietate de ambalaje
  • Pentru a îndeplini dacă și forțele au fost! 5 pași simpli.
  • Cum să scapi de resentimente față de părinții lor?
  • Puteți găsi pragul monetar
  • Cum să scapi de o nemulțumire?
  • Care este cel mai bun site?
  • Ce se poate face după o fractură vertebrală
  • Despre gunoi ...
  • Forex Broker Rating-ul
  • Așa cum comportamentul lui tata afectează viitorul fiicei sale?
  • 5 motive pentru care împiedică mature.
  • Cum sa scapi de rutina?
  • mezeluri fierte tocate de casă
  • tiramisu delicios

articole similare