7 calități feminine, din care se topesc întotdeauna bărbați

Se poate schimba moda, stil și idei despre ceea ce ar trebui să fie considerat un aspect atractiv. Dar, în orice moment, oamenii apreciază aceste 7 calități.

Și nu este atât de important cum te uiți, dacă aveți toate sau cele mai multe dintre ele. Numeroase sondaje au arătat că bărbații visează femeile care posedă următoarele calități:

Societatea pune presiune asupra femeilor, le dictează cum trebuie să se îmbrace, să se comporte, etc. Și cei mai mulți dintre noi urmează orbește aceste reguli. Dar, întotdeauna și în orice moment, oamenii cad într-o transă de bucurie când a văzut femeia care este în acest sens opinia sa.

O femeie care stie ce e uimitor și nu face nici un secret din acest lucru - va juca in indiferent ce ea a purtat.

Independența este adesea confundat cu strevoznostyu, Audacity sau sociopatie. De fapt, este doar capacitatea de a avea grijă de ea însăși, în mod independent și capacitatea de a lua decizii și de a le atinge. Nu este nevoie să fie rechin este extrem de insistent. Dar femeia, descurajat de simple sarcini ale vieții - nu provoacă plăcere.

Barbatii doresc o femeie care nu are nevoie să alimenteze fiecare minut. De fapt, așa cum am femeile, un partener, de asemenea, nu este necesar.

Capacitatea de a exprima opinia DVS.

„Orice ai spune, dragă.“ Această expresie conduce melancolia oricărui om, dacă el poate auzi prea des. Sau cealaltă extremă.

- De ce ai tăcut tot acest timp?

- N-am vrut să te supăr.

Barbatii apreciaza femeile cu care poti vorbi deschis, și care nu va rămâne tăcut sau pentru a se eschiva de întrebare.

Nu este vorba despre sex. De fapt, nu numai despre el. Indiferent de ceea ce esti cu adevarat pasionat: locul de muncă, hobby-uri, acasă, sau altceva. Toată lumea îi place să vadă un număr de partenerul care are o chestiune de viață și de un foc ce arde în ochii lui.

Pasiunea infectează altele. Toată lumea îi place să facă ceva acum, sau cel puțin pentru a vedea modul în care alții o fac.

Nu te limita în direct fără proiecte.

Acest drept decurge din calitatea tuturor celor anterioare. Dacă știi punctele tale forte, daca esti pasionat de ceva și într-adevăr o fac cu toată inima mea - aveți întotdeauna victoria. Și ai dreptul de a fi mândri de ei în mod deschis.

Nu este nimic mai trist decât o soție care merită admirație, dar merge cu fața în continuă anxios. „Deci, ceva ce nu am făcut? Lasă-mă în pace, nu am timp să se bucure, atât de mult de făcut încă. "

Bărbații apreciază onestitatea într-o relație întotdeauna. Pentru a fi sincer - înseamnă să fii sincer cu ea și cu soțul ei. Acest lucru generează respect, încredere și încredere în relație.

Chiar dacă vă este frică să ridice întrebări, este întotdeauna mai bine să o facă în mod deschis, chiar și alegerea momentul potrivit decât să mușamalizeze sau minciună.

Acesta este adesea confundat cu grija sau maternitate. De fapt, oamenii sunt arse de rușine atunci când au fost soții încep să se comporte ca o mumie.

Nu preocupare - este respectul pentru nevoile sale și partenerului. Această capacitate de a ajuta în ceea ce partenerul este acum cea mai mare nevoie. Va fi o masă caldă și prietenoasă conversație simpatic sau chiar abilitatea de a lăsa un timp în repaus.

Îngrijirea se exprimă în faptul că vă pasă de tine, de asemenea. Nimeni nu vrea propriul confort în detrimentul epuizării dumneavoastră.

Îmi pasă de tine cel mai - este capacitatea de a avea grijă de ea să înțelegeți și să-l vezi. Sau abandoneze cu respect.

Toate articolele din listă funcționează în ambele sensuri.

Dacă da numai partenerului toate cele de mai sus, dar nu le iau - vei fi trist.

Dacă luați numai - te obosit.

Numai schimbul onest și respectuos vă va face și omul fericit.

Din păcate, spre regretul meu că nu pot fi de acord cu toate concluziile acestui articol. După cum arată practica, majoritatea oamenilor sunt baffled de femei puternice, încrezătoare și independente. De multe ori chiar ei spun că oamenii se tem de femei puternice și inteligente. Când a fost întrebat de ce bărbații se tem de femei, există un număr foarte mare de răspunsuri. De exemplu, dacă o femeie puternică dovedește în mod constant că este puternic, de a trăi în această luptă devine nevynosimo.Nu un frumos femei puternice au nevoie pentru a construi competent relațiile cu oamenii pe cont propriu, astfel încât au fugit de la tine. Toate succes în găsirea jumătățile lor!

Cyrus, vă sprijin în faptul că bărbații se tem de femei puternice, încrezători. zhenschtina Aesli, dar inteligent, versiunea de unele stupide de a pretinde, cel puțin pentru unii - la momentul respectiv. Și ați scris corect că femeile puternice, în mod constant să demonstreze că acestea sunt independente, iar oamenii le place să o fată sau o femeie a depins și cu atât mai mult cu atât mai bine.

articole similare