Conflictele se întâmplă la toate. Chiar și cele mai bine-off cupluri nu sunt imune la showdown violente.
Stresul, probleme, nervi, nemulțumirea față de sine și alții - sol pentru o lungă perioadă de timp pregătirea pentru o ceartă. Și explozie poate avea loc în mod neașteptat la ambele.
Și indiferent de ce a fost cauza scandalului. Principalul lucru este că ați certat la perfecție. Dar să fie supărat și ofensat pentru o lungă perioadă de timp imposibil. Mai devreme sau mai târziu trebuie să se împace. Și dacă ești o femeie înțeleaptă, puteți găsi cu ușurință o modalitate de a face pace cu cel iubit.
Și vă vom da câteva reguli simple care vă vor ajuta să iasă din conflict cât mai repede posibil și fără pierderi.
După o ceartă perenervnichala te de mult, așa că nu se grăbesc să pună imediat. Dă-ți o șansă să se odihnească un pic și arde. Ai grijă de niște afaceri, distrage atenția și să se distreze. În medie, psihologii recomandă să aștepte pentru reconcilierea de 3-4 ore după scandalul.
Acum, încercați să vă puneți mental în locul partenerului și să înțeleagă sentimentele sale. Îl iubești și nu vrei să continue această luptă prostie? În orice caz, nu încercați din nou și din nou să „savureze“ detalii cu privire la ceea ce sa întâmplat. Nu contează cine a avut dreptate și cine este greșit. Acum trebuie să găsești cuvintele potrivite pentru a face cât mai repede posibil.
Găsiți primele cuvinte de reconciliere
Este mai bine pentru a începe o conversație vorbind despre sentimentele și experiențele lor: „Nu-mi place să se certe cu tine“, „Sunt atât de trist și rănit că vom lupta pe astfel de fleacuri“. Nu reproș unei persoane dragi, și să știe că ești foarte îngrijorat din cauza o ceartă, și au nevoie de o reconciliere rapidă.
bolborosesc tău preferat în schimb rapid să reconcilieze și să uite despre ce sa întâmplat?
Ei bine, toți suntem diferiți. Dacă sunt ușor potolită, și imediat după un rând gata să uite și să-l ierte, că partenerul tău are nevoie de mai mult timp pentru reconciliere. În acel moment, nici măcar nu încerca să pună cu ea.
Dă-i timp să se gândească, și pentru a supraviețui incidentul arde. După ceva timp, comportamentul său va da seama că el este gata să uite și de a ierta insulte.
Dacă te simți un pic vinovat, apoi prin toate mijloacele încerca să se împace.
Pe plan intern accepta punctul de vedere al partenerului și verbal sunt de acord cu el, chiar dacă credeți că este greșit. Nu începe din nou pentru a discuta tema „bolnav“.
Cât de des noi, în căldura de „luptă“ uita despre normele și maniere! Din păcate, aceste nemulțumiri sunt lungi și greu pentru noi si cei dragi chin. Dacă spune sau în timpul scandalului este ceva foarte dureros, nu-ți fie teamă să-mi cer scuze și să ceară iertare din toată inima mea.
Citește cum să învețe cum să se certe cu jumătate lui, și să asculte sfatul unui psiholog profesionist. cum să se oprească o ceartă cu soțul ei.
oksanchik 12 zile în urmă
Sunteți întotdeauna primele mirishsya un favorit?
Răspuns: Un mod rapid de a vindeca favorit alcoolismul a doua zi. Acest lucru o dată în dimineața pentru a juca infracțiune în fața lui, bosumflat, și dacă nu ar fi rostit din moment ce (ieri). Spun doar că, dacă valoarea va ghici și ajunge la inimă, iar seara puteți pur și simplu cere Morozhenko sau suc de inima ta cu un zâmbet. Mult noroc de vară!
în urmă ripro 2 luni
Raspuns: Da
în urmă Rita 4 luni
Răspunsul este nu, aproape niciodată (
Julia 1 an în urmă
Răspuns: Da, de ce am dispărea în curând, el rareori pus mai întâi
Tatiana 1 an în urmă
în urmă Gіst 4 ani
Un minut zavzhdi Persha Mirish Cohanim?
Răspuns: greșit! Yak nu este minunat, ale Tse TAK.Chomu? Și ceea ce am scho ynsha Persoana, nu-mi place o astfel de iac vyn.Yane Dovgy nu obrazhatis ca vіdpovіdati rău pentru rău, și nu ca Tim bіlshe mstits.Mozhe TSE st nu Duzhe bun, scho I probachayu, bere pentru a nu іnshomu mozhu .Mene chin sovіst, i navіt, tartric yakshone zovsіmya și bіlshostіvinen vіn apoi zazvichay pershaprobachennya întreb. Treba Arată lyudinі Ei bine, iac Varto prailno postupat. Aceasta este prima mea imagine, pentru oricine nu a adus polegshennya. Mai mult decât atât menținut în amonte navazhitis poprositi vibachennya i samіy vibachiti lyudinі, iac yogo cere de la un tebe.Proschaymo odnomu.Ne Bud'mo gonorovі, egoіstichnі i printsipovі. Tse nu Garnier Mai ales, ne-am DІVCHATAM. I CHASTІSHE POSMІHAYTESYA, ZABUVAYUCHI PRO
Acum Olya un minunat 6 ani
Am avut noroc, soțul meu nu știe cât timp este supărat! Cel mai adesea se comportă ca și cum nimic scandalos proizoshlo.Hotya I chelovek.Nu cred completează reciproc.