5 moduri de a rezolva problemele cu Wi-Fi noul aer, macbook - știri lumii de mere

5 moduri de a rezolva problemele cu Wi-Fi noul aer, macbook - știri lumii de mere

Ediție PC Magazine revizuite unele probleme cunoscute și a sugerat că proprietarii de MacBook Air, care au dificultăți, orientări pentru rezolvarea problemelor.

Pierderea conexiunii la Internet și transmiterea de date lente

Cu toate acestea, adevăratul motiv pentru eșecul nu este încă cunoscută. Apple nu a făcut nicio declarație cu privire la problema, deși au existat rapoarte că membrii serviciului de la Apple Genius Bar este instrucțiuni luchili pentru a colecta informații ... și MacBook Air mașină, plângerile c sunt tratate de către proprietarii lor. Dar până când vom ști mai multe și nu primesc confirmarea de la Apple, a fost degetele îndreptate ocupat prematur.

În câteva zile am petrecut testarea noului 13-inch MacBook Air cu cele mai recente stația de bază standard, 802.11ac AirPort Extreme Base Station. În timpul testării, nu au nici un eșec de comunicare.

soluții posibile pentru problema

Actualizați firmware-ul de pe router. Asigurați-vă că router-ul are cea mai recentă versiune de firmware, - primul pas pentru a elimina eșecuri de conectare. Consultați site-ul producătorului ruterului, descărcați software-ul pentru modelul dvs. și urmați instrucțiunile pentru a actualiza.

Deconectați unele funcții ale routerului. Unii observatori au raportat despre problemele cu scalarea de fereastră TCP. De obicei, acest lucru se face automat de către sistemul de operare, în scopul de a îmbunătăți performanța rețelei. Nu există instrucțiuni precise cu privire la ce anume cauza problemelor din fereastra de scalare. Cu toate acestea, are sens pentru a dezactiva anumite funcții, care deservesc traficul de rețea, care poate implica router.

Quality of Service (QoS) și alte funcții. Încercați să dezactivați funcția sau program de reguli QoS pentru atribuirea de priorități (dacă este utilizat). De asemenea, este recomandat să se rezervă configurația routerului - (acesta este disponibil în mai multe dispozitive), și apoi dezactivați caracteristici, cum ar fi porturile Proceduridealocareafondurilorpentruinvesti NE renapravleniya, DMZ, precum și orice alte, fără de care le puteți face fără a compromite securitatea. În special, nu dezactivați protecția firewall sau rețea de arie largă (WAN), dar încercați să dezactivați regulile firewall pentru aplicații specifice.

Restabiliți setările implicite din fabrică ale routerului. Majoritatea utilizatorilor, această recomandare este de natură să nu le place, deoarece implică un sistem complet re-setarea routerului. Cu toate acestea, uneori este util să se înceapă cu un ardezie curat. Dacă aveți timp și dorința de a re-configura router-ul, încercați să restabiliți setările din fabrică și a vedea modul în care aceasta va afecta calitatea comunicării.

Pune rețeaua în modul 802.11n. Multe plângeri provin de la utilizatorii noului MacBook, care lucrează cu versiunea routere pe termen preliminar al 802.11ac. Detinerea routere 802.11ac, efectuarea de conexiune MacBook în modul 802.11ac, ne-ar sfătui să înlocuiască vechiul modul 802.11n cu un canal de 40 MHz. Se poate, în orice moment pentru a rezolva problema, cel puțin până când apare noi informații.

Încercați noul aeroport. La testele noastre, nu a existat nici un eșecuri de conectare atunci când se utilizează 13-inch MacBook Air și noul AirPort Extreme. Acest lucru nu înseamnă că noul AirPort rezolvă unele dintre problemele care pot apărea în MacBook Air. Dacă doriți să cumpărați un nou router și sunt într-o rețea cu un număr de dispozitive Apple, noul standard 802.11ac AirPort merită atenție.

Alăturați-ne pe Twitter. VKontakte. Facebook. Google+ sau prin RSS. pentru a ține la curent cu cele mai recente știri din lumea Apple, Microsoft și Google.

puncție gravă. Și am fost de gând să actualizeze căderea ta. Acum, tu nici măcar nu știu. Router-ul poate fi înlocuit desigur, dar eu sunt pe drum am lua aproape întotdeauna nu se schimba routerele de-a lungul întregului traseu.

Probabil că zaslanets MACA? Oamenii scrie despre problemele reale cu WiFi, imposibilitatea de a le rezolva sfatul dumneavoastră, și vă spun persistent totul este vina router bine. Sunt departe oferind iPhone, totul funcționează cu excepția faptului că „lucruri rele“ Macao, viteza scade după 5 secunde și totul pe ea.
problemă de ieșire în Maceo, judecând după numeroasele forumuri. Iar problema este, cum să o rezolve, nu știu. IAC a căzut în ochi.

articole similare