4 Casa horoscopului

4 Casa horoscopului

Curs 37. IP și 4 casă

Următoarea casă, la care acum ne continua cu tine - IS-MS-axa și corespunzătoare 4 și 10 case.
Astăzi vom începe căutarea 4 casa. Îmi place foarte mult modul în astrologie numit IP - aceasta se numește „rădăcina“ și într-adevăr, 4 casă arată „rădăcinile“ noastre - familia noastră, genul și de a comunica cu ei. În măsura în care ea este prea îngust, sau complet

Informații despre distanță Astrologia învățare în cursurile mele este aici

Trimite un card la concurs pot fi găsite aici cu aceste reguli

Distribuiți pe Twitter Distribuiți pe Google

Elena, vă mulțumesc foarte mult pentru munca ta, pe care le împărtășiți cu noi. materialul este accesibil și ușor de înțeles. În harta sa nu pot vedea imigrația și aspecte armonioase de locuințe. De la o vârstă fragedă am avut meu spațiu de locuit propriu. Măsura a avut loc într-o altă țară și a fost nevoit să se mute. În prezent, am spațiu de locuit. Ca în cazul în care problema locuințelor nu suferă, acest lucru a crezut mai mult decât o dată înainte ca, neștiind nimic despre astrologie. În al 4-lea Casa a obține două semne Varsator si Pesti. Casa 4 administratori Uranus si Saturn sunt in aspectul stresant. Kvadar soare la Saturn retro. Kvinoks Uranus pe Lună, iar Luna în Capricorn este în valoare de ... Citește mai mult »

Voice over 0 Vot în jos Răspuns

1 an în urmă 3 luni

Distribuiți pe Twitter Distribuiți pe Google

Vă mulțumesc, Svetlana! 🙂 Svetlana, n-am face concluzii fără a vedea harta ochi. Noi trebuie să se uite ... fara carduri nu spune nimic bun-simț

Voice over 0 Vot în jos Răspuns

articole similare