15 șablon funcțional frumos pentru drupal

Pentru a fi sincer, cu sistemul de management al conținutului Drupal am „prieteni“, nu la fel de bune ca și cu WordPress. Sunt doar de câteva ori a trebuit să se ocupe de ea, deși nu s-au oprit la timp pentru a găsi un cuplu de șabloane Blogger frumos pentru Drupal. Sa întâmplat cu mult timp în urmă, și trei aspecte nu este suficient pentru a alege, astfel încât a decis astăzi pentru a ridica un pic template-uri mai frumoase și funcționale.

La fel ca pentru dezvoltatorii WordPress pe site-ul oficial are o secțiune specială pentru teme și șabloane. Foloseste formularul de căutare, puteți alege layout-ul pentru versiunea de Drupal.

Iată ce am putut găsi.

site-ul șablon pentru afacerea dvs. cât mai mult posibil, în scopul de a furniza informații despre companie. design luminos și elegant.

Layout-ul va găsi o mulțime de diferite blocuri pentru știri, informații, înregistrări, cursuri, etc.

șablon blog pentru Drupal cu toate elementele de însoțitor: bara laterală, capac, posturi de curea, etc.

Șabloane frumoase elegant Drupal pentru site-ul corporate.

Design luminos și aerisit pentru site-ul web companii mici. Există mai multe setări diferite și zone pentru blocuri, suport glisant, meniuri drop-down și alte efecte HTML5.

Șablonul poate fi utilizat atât pentru afaceri cât și pentru blog-ul personal sau de portofoliu. Există file, chestionar, meniuri și multe altele.

Șablonul este potrivit pentru tot felul de evenimente / întâlniri, în cazul în care aveți nevoie pentru a furniza informații despre difuzoare, locul de desfășurare, programul seminarului, etc.

Cele mai multe dintre toate în structura iese în evidență, desigur, site-ul capac. Acesta poate fi folosit pentru site-ul personal de portofoliu, de exemplu.

Aspect pentru un site corporativ pe Drupal cu lățime fixă ​​- 960 x. Tema este modern și ușor.

Un alt șablon pentru blog - lumina si simplu, nimic nu va fi de vizitatori din lectură posturile.

șablon frumos pentru Drupal cu o mulțime de grafice de pe pagina de start și un culori calde plăcute.

Aspect are un design receptiv pentru diferite tipuri de dispozitive mobile.

Tema ușoară pentru Drupal, care include toate funcțiile de bază necesare.

Un model mai simplu decât cel precedent, dar se pare foarte elegant și frumos.

La aceasta până când toate. Din fericire, prezentate mai sus, template-uri funcționale și frumoase Drupal sunt foarte utile.

Ca și postul? Aboneaza-te la blog actualizări prin RSS. E-mail sau Twitter.

și Cton generală folosește Drupal? deci cred că, dacă m-ar potrivi la fntw.ru portofoliului și gimoroitsya și rămâne pe MoD'ekse?

Fontan, în Drupal au chips-uri și distracție lor, potrivite pentru unele sarcini. Deși eu personal specializat mai mult în WordPress. În cazul în care mutarea ar sfătui să se uite la ea, pentru că Sistemul este simplu și accesibil.

Fontan: (IMHO) Eu folosesc Drupal (os Fedora24). Desigur, același uneversalen Drupal pentru diferite tipuri de site-uri, dar cred că să-l folosească pentru un portofoliu simplu de o pagină prea.

Dacă aveți întrebări, scrieți la [email protected]

articole similare