De fapt, pisica viata Sophie nu a fost întotdeauna la fel de roz cum ar putea părea acum, dacă te uiți la profilul ei în instagrame. Un rezident din Boston Christian Viskusi a avut la acel moment, pisica de trei ani de la un adăpost pentru animale. Adăpost, la rândul său, a prins pisica de la proprietarii defavorizate: există Sophie, și multe alte animale tot timpul ședinței în cuști mici, îngrămădite pe unul pe altul.
În primele zile din fericire salvat Sophie nu a lăsat un singur pas de la noul proprietar. Ei au apărut chiar și un fel de ritual, când Christian a mers la culcare, pisica sare pe dulap, în cazul în care tocmai a petrecut toată noaptea. Și fata a avut o idee despre cum cel mai bine pentru a aranja un pat pentru animalele de companie. Pe acest portal, ea a spus Dodo.
„Am încercat să văd dacă va merge la culcare cu mine și prietenul meu în pat, dar ea continuă să doarmă pe dulap. - spune Christina. - Deci, după câteva nopți, am scos dulap și a pus-o în pat. Acum, ea se află în pat atunci când aceeași seară, vom face. "
Cot Sophie - o versiune in miniatura a patului uman normal, și ea chiar are propriul ei set de perne si paturi, care gazda este în continuă schimbare.
„Ea doarme într-un pat sub plapumă toată noaptea. - spune pisicile hostess. - apare doar o singura data pe noapte și undeva în cele trei ore să mănânce, și se duce înapoi la culcare până dimineața, nu cu mult timp sunat ceasul meu de alarmă ".
Abonații Sophie instagrame întreabă uneori creștină, nu este pisica elegantă, situată liniștit în pat, de asteptare. Ea susține că Sophie într-adevăr adormit toată noaptea. Poate că vrea doar să fie aproape de proprietarii lor.