Flying fiul Nici unul
Flying fiul Nici unul
Bashni.NetChiar și cele mai aspre sceptici fac o dorință, suflare lumânările de pe tort, și a aruncat în liniște o monedă în fântână. Purely mecanic. Sau poate încă în speranța de magie în inima mea.
Și se întâmplă uneori. Principalul lucru să crezi în ea și pentru a trece cu încredere la visul său. Și călătoresc în jurul lumii, nu pentru a trece de locul, care se spune că dorința de a efectua sau de a aduce noroc.
Pentru cei care cred în miracole și îi place să călătorească, am vybralm 11 locuri de pe planeta, care acordă dorințele.
Fântâna Trevi din Roma
Dacă face o dorință și arunca o monedă în cea mai mare fantana din Roma, atunci acesta va deveni realitate. În acest caz, este imperios necesar să stea cu spatele la fantana si arunca moneda cu mana dreapta peste umarul stang.
Dacă arunci o monedă în fântână una, atunci va veni din nou la Roma. Două monede - dragoste întâlnire sau familiaritate cu italian garantat. Trei - o nuntă în curând. Patru monede - avere. Cinci monede - despărțire. Suma de bani pe care în fiecare an, „captură“ de la serviciile publice de fantana ajunge la 700.000 de euro.
Stonehenge din Anglia
Stonehenge - clădirea cea mai misterioasă și mistică piatră de pe Pământ. Se crede că acest site are cea mai mare putere, capabil să-și îndeplinească toate dorințele. Trebuie doar pentru a merge la centrul structurii megalitice și să se gândească nevăzut.
Din păcate, monumentul antic este îngrădit și accesul la acesta este refuzat - prea mulți oameni au vrut să „otkolupat“ piatra lui ca amintire. Acum, în jurul lui poate merge doar de-a lungul traseului. pietre Hug nu va funcționa. Dar energia lor se extinde la mai multe de metri în jurul valorii.
coloana de fier face parte dintr-un ansamblu arhitectural Qutab Minar din Delhi. Surprinzător, pentru cei 1600 de ani de existență, aproape scăpat de coroziune.
Dacă deveni un pilon din spate, mâinile ei spate încheietoare și să stea timp de câteva minute, atunci este sigur de a face o dorință sa devina realitate. Localnicii spun că, în plus față de împlinirea viselor post-vindeca orice boală și doar aduce fericire.
Golden Gate în Crimeea