100 citate fotbalistice - spun ei jucători și antrenori - Partea 2

Cele mai cunoscute jucători zicale și antrenori despre cel mai important joc din lume. partea a doua

„Îmi place mai mult decât sexul abordează.“ 100 citate mari despre fotbal. partea 1

compilație Continuând include citate din cărți reporter de fotbal Phil Shaw, autobiografii de jucători și antrenori, precum și răspunsurile la interviu.

1. „Dacă doriți un timp bun la“ Wembley „nu suna germani.“ Alan Shearer.

2. „Am spus că de mai sus“ Milano „numai pe cer? Așa e. Dar „Inter“ de mai sus pe cer. " Antonio Cassano.

3. „italian Fotbal - acesta este un joc de frică. Doi atacatori, 10 sunt protejate, iar tinerii jucatori stau pe banca de rezerve. " Arrigo Sacchi.

4. „Fotbal - cel mai important lucru dintre toate problemele neimportante.“ Arrigo Sacchi.

5. „Dacă nu știi ce să faci cu mingea în careu, doar un gol uita. Și după joc, ne vom uita, ce altceva ar putea fi realizat. " Bob Peysli.

6. „tatăl viitorul meu soția lui a întrebat ce fac. Am spus că am fost un jucător de fotbal. El se pregăti și a întrebat dacă am o profesie. I-am răspuns că este o profesie. Dar, văzând expresia de pe fața lui, am adăugat că sunt în măsură să se stabilească cărămizi. El imediat inviorat. " Bob Peysli.

7. „Treaba mea în“ Liverpool „nu a fost întotdeauna de succes. Odată ce am fost al doilea. " Bob Peysli.

8. „Problema judecătorilor pe care le cunosc regulile jocului, dar nu înțeleg jocul.“ Bill Shankly.

9. „În prima jumătate a anului pe teren au fost cadre universitare cu bastoane de lemn în formă de CSKA. În a doua jumătate am văzut jucători profesioniști. " Valery Gazzaev.

Foto: RIA Novosti

10. „Jocul este uitat, rezultatul rămâne.“ Valery Lobanovsky.

11. „Munca unui antrenor? Nu vreau să-și piardă un jucător, și este necesar să se facă pentru a deveni un manager de succes. " Dennis Bergkamp.

12. „Cel mai bun loc pentru protecția poarta - într-o pedeapsă ciudată.“ Dzhok Steyn.

13. „Chiar dacă a fost o mână, era mâna lui Dumnezeu.“ Diego Maradona.

14. „Când voi muri, nimeni nu va aminti oamenii cu care am întâlnit, cu care a luptat și cât de multe mașini rupt, pentru că nu contează. Ține-mă minte juca. " Dzhordzh Cel mai bun.

15. „În 1969 am renuntat la alcool si femei. A fost cel mai de 20 de minute din viața mea. " Dzhordzh Cel mai bun.

16. „Atunci când școala pentru a recruta o echipă, am ales întotdeauna cea mai recentă. Am fost un băiețel. " David Beckham.

17. „abandonat în pietrele mele ar fi de ajuns pentru monument.“ Zhoze Mourinyu.

18. Victoria“nu este plictisit. Câștigă 10 jocuri într-un rând, și totuși doriți să câștige mai mult de 11 mii. " Zinedine Zidane.

19. „Viața este plină de regrete, dar ele nu sunt în valoare de timpul petrecut pe timpul lor.“ Zinedine Zidane.

20. "De ce să cumpărați" Ferrari "dacă o conduci ca" Fiat „?„Zlatan Ibrahimovic.

21. „Dacă aveți mingea, aveți nevoie pentru a face câmpul cât mai mare posibil. În cazul în care mingea de la adversarii tăi, ai nevoie pentru a face câmpul cât mai mic posibil. " Yohan Kruiff.

22. „Fiecare defect poate fi un avantaj.“ Yohan Kruiff.

23. „Italienii nu unul pentru a reda, dar este întotdeauna foarte ușor de pierdut.“ Yohan Kruiff.

24. „Sunt un fost jucător de fotbal, fostul antrenor, un fost director și fost președinte de onoare. Această listă din nou, spune că totul este terminat ". Yohan Kruiff.

25. „Secretul este de a avea o țigară pentru a calma nervii mei, și apoi să ia o înghițitură mare de ceva mai puternic, pentru a tonifia muschii.“ Lev Yashin.

Foto: RIA Novosti

26. „Sunt încrezător că pot în câteva săptămâni pentru a învăța să vorbească în limba engleză suficient de bine pentru a-mi înțeleg orice germană.“ Lothar Matthaus.

27. „Scurry - acest animal. Avem nevoie de creiere și minge pentru a juca fotbal. " Louis van Gaal.

28. „Am luat o echipă națională, dar sper să lase în urmă echipa.“ Luis Aragones.

29. „Dacă ați colectat cei mai buni jucători, aceasta nu înseamnă că ai cea mai bună echipă.“ Marcello Lippi.

30. „Nu-mi place complimente. Prefer să aud critici și să-l nege. " Pol Skoulz.

31. „Am pierdut trei Cupa Mondială privind sancțiunile. Te superi dacă spun că începe să mă calce pe nervi? „Roberto Baggio.

32. „Treaba mea - este agresiune. Mă duc la război. Asta fac eu, este greu pentru a apela participarea la un meci de fotbal. " Roy Kin.

33. „Oamenii spun că ar trebui să meargă cu fluxul, dar știi cine merge cu fluxul? Un pește mort. " Roy Kin.

34. „Dacă am ajuns la lovituri cu Patrikom Vieyra, el ar fi ucis.“ Roy Kin.

35. „Dacă noaptea nu voi merge la club, a doua zi nu am fost de gând să înscrie.“ Romario.

36. „Sunt urât. Dar ceea ce fac, fascinat. " Ronaldinho.

37. „Câștigarea campionatului mondial este mai bună decât sexul. Și nu pentru că sexul nu este atât de bun - doar Cupa Mondială, spre deosebire de sex se întâmplă doar o dată la patru ani ". Ronaldo.

38. „De obicei, atunci când jucătorii făcut schimb de tricouri, cei care sunt miros ca întotdeauna sudoare. Dar cămașa lui Beckham mirosea doar Koln. Sau el reușește să curețe cumva sus mirosul sau el transpiră parfum. " Ronaldo.

39. „Eu nu joc mintea și inima. Nu cugeta - acționez ". Terri Anri.

40. „Italienii pierd meciurile de fotbal ca și în cazul în care este război. Și pierde războiul, ca și cum ar fi un meci de fotbal. " Winston Churchill.

41. „Singurul lucru pe care îl știu despre“ Feyenoord „- acestea sunt din aceeași țară, unde joacă“ Ajax“. Fabio Capello.

42. „cele mai puternice victorii non în fotbal, iar cel mai puternic care câștigă.“ Franz Beckenbauer.

43. „Avantajul nu înseamnă nimic dacă adversarul are o șansă.“ Franz Beckenbauer.

44. „Uneori, merge în vestiar, se pare că ați ajuns la Hollywood.“ Franz Beckenbauer.

45. „Nu-mi place tiki Taku. Nu vreau să aud despre asta. Tiki-Taka - o grămadă de rahat, treci de trecere. Nu forțați jucătorii lor să se angajeze într-o astfel de deșeuri. " Josep Guardiola.

46. ​​„Cred că există două Hristoși. Unul acolo, ei bine, eu sunt aici. " Hristo Stoichkov.

47. „Tata mi-a spus:“ Edward, fotbal - un lucru bun, este de a ajuta în munca. Dacă dintr-o dată blesnosh în fotbal - obține planta va fi mai ușor ". Eduard Malofeev.

48. „Ce ar fi fotbal, dacă nu mă?“ Ellen Herrera.

49. „Seagulls zbura peste trauler, deoarece ei cred că sardine aruncate în mare.“ Eric Cantona.

50. „Sportul este controlat în totalitate. Acum, jocuri de fotbal nu au nimic de-a face cu jocurile din curte. Imaginația nu are loc aici. " Jari Litmanen.