Fie că există iubire după iubire?
Relațiile personale - unirea a două persoane în dezvoltarea în condițiile generale ale vieții - au mai multe funcții în viața noastră. Ele dau un sentiment de comunitate spirituală, parteneriat și de a crea condiții pentru creșterea copiilor, să ofere un sprijin economic. După cum am văzut, unirea a doi oameni iubitoare contribuie la punerea în aplicare a setului de obiective de dezvoltare. Prin urmare, la un nivel inconștient, atunci când ne leagă o relație personală, noi nu doar „se încadrează în dragoste“, vom alege pentru ei înșiși și tipul de relații umane, ne poate ajuta pentru a realiza o anumită sarcină. relatii completate ne permit să învățăm o lecție despre ceea ce suntem și ce sunt obiectivele noastre de dezvoltare. Dacă ne deranjează pentru a evalua relația sa încheiat, puteți înțelege ce va fi următoarea noastră sarcina de a dezvolta, si vom construi noi relații personale la un nivel conștient. Vom fi în măsură să găsească un partener mai potrivit atât emoțional și în ceea ce privește dezvoltarea personală și mai mult.
Când se despart căsătorii sau uniuni, oamenii sunt mereu preocupați de întrebarea: „Asta înseamnă că nu va fi niciodată în stare să iubească? Sunt toată viața mea, voi aborda doar probleme de dezvoltare? „Desigur, dacă ai de gând să continue să lege o relație personală, vei fi cele care vor dura“ până când moartea vă va despărți „, chiar dacă acesta va fi numărul de relație de cincizeci și patru!
Dar, în viața noastră vine un moment în care suntem capabili de a realiza un succes semnificativ în obiectivele de dezvoltare personală. Vine un moment în care vom reuși să găsim o mulțime de lucruri despre noi înșine. Definim preferințele și vom începe să înțeleagă ceea ce ne-am dorit să facem mai târziu în viață. Noi cream pentru sine un anumit punct personal de sprijin. La acest nivel, suntem capabili de a construi relații care pot dura tot restul vieții noastre.
Pe lângă faptul că am ajuns la un nivel suficient de ridicat de dezvoltare personală, trebuie să știm câteva lucruri despre relații de dragoste. La fel cum nimeni nu ne-a învățat că relațiile amoroase vin în mod natural la un capăt, un trist, dar faptul este că nimeni nu ne-a spus vreodată ce se poate întâmpla „în casa iubirii.“ Noi mergem neexperimentat în dragoste, noi nu știm cum să mențină sau să păstreze relația de încredere. Suntem pregătiți, să învețe o mulțime de ani pentru a deveni ingineri sau biologi, dar cand vine vorba de relatii romantice, se pare că aproape toți dintre noi sunt ignoranți.
Prin Uniunea pe termen lung sunt sentiment pozitiv, prietenos și cunoștințele pe care fiecare dintre voi este o lume unică, care poate da bucurie la alta. „El a știut întotdeauna ce să spună să mă scoată de tristețe“, „Este atât de frumos că, dacă mă uit la ea, și inima mea este plină de bucurie.“
Aceste sentimente pozitive susținute cu ușurință atunci când între doi oameni, există unele comun. Prin aceasta înțeleg o comunitate de idei, interese, valori și credințe ale celor doi bărbați, precum și echilibrul fizic și emoțional. Este caracterul comun faptul că ambele dintre voi sunt în orice zi poate spune. „Astăzi vremea mare pentru a merge la mare pe un iaht“ Sau „bun pentru a merge la o galerie de artă“, pentru că amândoi profund atins de întâlnirea cu frumoasele opere de artă, și în astfel de momente, te simți fericirea de a comunica unii cu alții.
„Am avut o relații sexuale incredibile. Nu am putut să stea împotriva celuilalt. Indiferent de ceartă între noi, putem rezolva întotdeauna orice problemă în pat. "
„Amândoi iubim drumetii. Împătimiți naturii. Ea ne-a dat întotdeauna fericirea. Noi nu am avut un dezacord, cum să-și petreacă timpul liber ".
„Ne-a plăcut călătoria. Împreună am călătorit sute de mii de mile. "
„Credința. Credința noastră în Dumnezeu ne unește. "
„Copiii noștri. Trei cele fermecător, ne-am dat viata, este o sursă inepuizabilă de bucurie pentru noi. "
„Tragedia noastră. Am trecut prin multe împreună, după moartea copilului nostru. Suferința ne strâns legat. "
„Dancing. Amândoi îi plăcea să danseze. În fiecare seară liberă, am dansat. "
„Combaterea. Am fost ambii alcoolici. S-au întâlnit la o reuniune a Alcoolicilor Anonimi. Realizarea că fiecare dintre noi este capabil să facă față cu dependenta, ne umple cu respect unul de altul. Nu cred că am putea avea astfel de sentimente pentru un om care nu a trecut prin acest coșmar. "
„Flori. Știu că sună amuzant, dar am fost amândoi extrem de pasionat de flori. Chiar și atunci când am fost în conflict cu unul pe altul, dacă ne-am dus undeva împreună, și de-a lungul drum am dat peste un copac cu flori sau arbust, inimile noastre atenuate imediat și am devenit mai buni unul cu altul ".
„Sensul de intimitate spirituală. Nu m-am săturat să vorbesc cu ea. Ea este foarte inteligent. Îmi place imaginea gândirii ei. Am reușit multe de învățat de la ea. "
Generalitatea sau un fel de mijloace de rudenie, să-l pună pur și simplu, că, dacă sunteți un susținător fervent al culturii fizice și sportului, este puțin probabil să înceapă o relație strânsă cu un intelectual în pahare uriașe, care se teme de orice proiecte și preferă să-și petreacă timpul înghițirea praful de carte. Dacă mai mult decât orice altceva v-ar dori să aibă copii, nu se căsătorească cu un om care suferă de infertilitate. Dacă sunteți o femeie, pentru care cel mai important lucru în viață este o cariera, nu ar trebui să fie în legătură cu viața unui om care visează valori de modă veche familie și soția economică. Dacă sunteți un om sensibil, cu o organizare mentală subțire, feriți-vă de isterie de sex feminin, care va suprima nevoia de a-și exprima sentimentele lor.
Cu toate acestea, un singur lucru pentru a găsi un partener potrivit, și alta - pentru a păstra iubirea. Pentru a face în fiecare zi fericit să se grăbească acasă, știind că vei întâlni o persoană iubitoare, este important să ne amintim două lucruri. În primul rând, dragostea nu este perfectă, și în al doilea rând, să fie iubit, trebuie să facă un efort.
Dragostea adevărată, care poate dura o viață întreagă, nu este ideal. Chiar și femeia sau bărbatul visurilor tale are dezavantajele sale. Dragostea adevarata nu ignora imperfecțiunile, recunoaște dreptul lor de a exista si nu le fixeze, pentru că bucuria de alianță reciprocă depășesc dezavantajele. unirea voastră, care tocmai a rupt în sus, a ajuns la capăt, nu pentru că era imperfectă, ci pentru că după dezvoltarea sarcinile respective între tine și partenerul tău se manifestă mai clar diferențe semnificative insurmontabile. sindicatul a eșuat într-un 5-25, și 50-60, și chiar pe toate 80%. Pe de altă parte, o Uniune viabilă poate fi numit unul în care un bărbat și o femeie nu se concentrează asupra diferențelor dintre ele, și ceea ce au în comun - interese comune, credințe, valori.
dragoste unfading necesită o muncă mentală. Finalizarea relației noastre indică faptul că am făcut puține eforturi pentru a salva dragostea lui. Cât de des să luăm relația ta de la sine că vor exista întotdeauna cât de des suntem prea leneși pentru a face efort suplimentar.
Într-un fel ni se pare că timpul au fost stabilite relații, atunci ei „va rula“ în mod automat. Noi acordăm mai multă atenție la peluze și vehicule decât starea de spirit a unei persoane dragi.
Relațiile dintre oameni sunt la fel ca toate celelalte ființe vii, și care au nevoie de îngrijire. Relația poate fi comparat cu plante care cresc rapid si cresc sălbatic atunci când sunt udate și fertilizate. relația sa încheiat noastre arată că suntem prea adesea lipsiți de îngrijirea necesară a reciproc, a negat reciproc într-un dialog sincer pe care le-am acumulat prea multe leziuni inutile și a lăsat o mulțime de nevoi reciproce neadresate. Concluzia tristă este un indiciu că am fost leneși mental, și ne motivează să schimbe viziunea sa de relații personale, astfel încât data viitoare cultiva cu mai multă atenție și de a le hrăni.
Încerc să te convingi că dragostea nu este vsepokoryayuscha. Adevărata iubire, nu trece iubirea, iubirea care creează și nutrește relația este mult mai mult decât un sentiment bun, așa-numitele „flutter de aripi de fluture în inimă.“ Iubirea - este o experiență reciprocă constantă, participarea comună la tot ceea ce este important pentru două. Cand ne iubim, ne iubim cealaltă persoană, care ne ajută să experimenteze pe deplin toate lucrurile bune și binele din noi înșine.
Tu cu siguranta va iubi și o viață fericită cu un bărbat, a cărui înfățișare, obiceiuri, interese, credințe și valori sunt adevărate ecou în mintea ta, inima si suflet, la un om, comunicarea cu care va contribui la îmbunătățirea dumneavoastră, alături de care va înflori ca persoană . Este cu o astfel de persoană va fi capabil de a experimenta o iubire care va dura până la „moartea face parte.“
Ponderea pe pagina